Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Diapositive de résumé Heti elmélkedések Uram, segíts nekünk megbocsátani és szeretetünkbe fogadni szeretetünkbe fogadni embertársainkat, embertársainkat,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Diapositive de résumé Heti elmélkedések Uram, segíts nekünk megbocsátani és szeretetünkbe fogadni szeretetünkbe fogadni embertársainkat, embertársainkat,"— Előadás másolata:

1

2 Diapositive de résumé Heti elmélkedések

3 Uram, segíts nekünk megbocsátani és szeretetünkbe fogadni szeretetünkbe fogadni embertársainkat, embertársainkat, mert megbocsátást mi is csak így nyerhetünk! Hétf ő

4 Diapositive de résumé Uram, taníts meg a türelmességre, mert csak így követhetlek Téged! Kedd

5 Diapositive de résumé Uram, köszönjük Neked mindazt, amit t ő led kaptunk és csak Neked akarjuk visszaadni azt, a másik ember szolgálata által. a másik ember szolgálata által. Segíts kiirtani szívünkb ő l a nagykép ű séget és beképzeltséget és add, hogy alázattal szolgálunk téged embertársaink beképzeltséget és add, hogy alázattal szolgálunk téged embertársaink segítése által! Szerda

6 Csütörtök Kérünk Urunk, taníts meg minket Szent Ferenc meg minket Szent Ferenc nyomán kicsinek, alázatosnak, nyomán kicsinek, alázatosnak, egyszer ű nek és minden egyszer ű nek és minden hatalomvágytól, hatalomvágytól, beképzeltségt ő l mentesen, beképzeltségt ő l mentesen, csak Rád tekintve élni! csak Rád tekintve élni!

7 Diapositive de résumé Péntek Urunk, ítrsd ki lelkünkb ő l az irígység b ű nét, hogy mindazt, amit más, vagy mi T ő led és általad kaptunk, Neked adhassuk vissza!

8 Diapositive de résumé Szombat Az Úr követésér ő l Az Úr Jézus egész élete példa számunkra. példa számunkra. Tanuljuk meg az Urat követni, a megpróbál - követni, a megpróbál - tatásban helytállni, azt Istennek megköszönni, és a szentek, megköszönni, és a szentek, példája nyomán ezeket neki példája nyomán ezeket neki felajánlani. felajánlani.

9 Vasárnap Urunk Istenünk, segíts inkább a magunk szemében a gerendát meglátni és azt kipusztítani a Te segítségeddel, felebarátunk iránt pedig szeretettel és részvéttel lenni.

10 Diapositive de résumé Vége


Letölteni ppt "Diapositive de résumé Heti elmélkedések Uram, segíts nekünk megbocsátani és szeretetünkbe fogadni szeretetünkbe fogadni embertársainkat, embertársainkat,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések