2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egész életen át tartó tanulás program Leonardo Da Vinchi alprogram bemutatója –
Advertisements

Anikó Fekete Németország Deutschland 2013.feb. 18-márc.20.
Felvidéken jártunk Indulás • május 7.én 23 fővel indultunk szlovákiai célpontunk felé. A korai indulás nem törte jó kedvünket,
Szakmán innen, szakmán túl Kirándulás a Felvidékre.
Ciprusi kaland.
Erre a csodaszép kirándulásra összesen 16 tanuló és 1 tanár jutott el.A királyhalmi iskolából 1o tanuló,Hajdúnánásról pedig 6 diák és az egy tanár Csorba.
Dafen - Kína A "hamisítók" városa.
SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
KÖZGAZDASÁGI-KERESKEDELMI ISKOLA ÓBECSE
Szakiskolai mobilitási pályázat elnyerése 2010 elején Cél:  a kedvezményezettek idegen nyelvi tudása, és ezen belül a szakmai nyelvi ismeretük ugrásszer.
Változások az iskola pedagógiai programjában (2013/14-től): 1.Nem lesz es rendszer (azaz NYEK-be nem jelentkezhetnek a mostani 5-8. osztályos tanulók)
Comenius program készítette: Zakhariás Laura. „Egész életen át tartó tanulás“ Oktatás támogatása, minden korosztály számára, több programon keresztül:
Egész életen át tartó tanulás „Egész életen át tartó tanulás” ■ Az „Egész életen át tartó tanulás” COMENIUS 2011 pályázat nyertese iskolánk COMENIUS 2011.
Nyári gyakorlat július július 25.
Mobilitás pályázatok Leonardo da Vinci
„Európai Gasztro-Portré” Leonardo da Vinci mobilitási projekt 2009/2010 projektév 53 résztvev ő vel 2010/2011 projektév 68 résztvev ő vel 2011/2012 projektév.
Nyertes uniós pályázatunk „Vendéglátás-hagyományok és új trendek az EU-ban” Pályázati program ideje: Kedvezményezettek száma: 52.
Leonardo da Vinci mobilitási projekt LdV-HU-10-IVT-1051 projekt Disszemináció február 24. Gundel Károly SZKI Alapítványi Est.
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
Leonardo Da Vinci mobilitási program Szakmai gyakorlat Finnország, 2012.jún aug. 2.
VADÁSZOK ÉS GYŰJTÖGETŐK
M ű szaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége Szabolcs – Szatmár – Bereg Megyei Szervezete.
A román társadalom rétegződése 2013-ban. Képviselők.
 Az egyetemi évek alatt a legcélszerűbb külföldön élni egy darabig > támogatott, legkevesebb függőség itthon  Kalandvágy, önállóság, nyelvi akadályok.
Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 1 ENERGETIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM „ESZI”
Feng Shui Életünkre kihat környezetünk, otthonunk, munkahelyünk, a hely, ahol élünk.
Hadházi Dóra Brauhaus zum Löven. Elindulás, utazás Németországba én éjfélt ütött az óra, mikor elindult buszunk, hogy összeszedje kis csapatunk.
Saját modul megvalósítása DROGPREVENCIÓ as tanévben Készítette : Szegedi Károlyné.
Idegen nyelvi fejlesztés Balog Éva TÁMOP / RIDENS Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium „Innovatív speciális szakiskola”
Gyakoroltuk az angol nyelvet külföldön
Comenius Comenius programokról általában Az egész életen át tartó tanulás Európai Uniós program egyik pályázati egysége: 1.Iskolai Együttműködések.
Dr. Szakács Tamás BGK kari Erasmus koordinátor
Anglia Július 4.- Szeptember 4.
A tanatológia oktatásának kihívásai
Leonardo program keretében szerzett brüsszeli tapasztalatok Varga Marianna GYMS Megyei Önkormányzat, EINKO GYMS Megyei Önkormányzat, EINKO Nyugat-dunántúli.
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
Leonardo da Vinci Program. A Leonardo da Vinci program az Európai Bizottság 1994-ben indult együttműködési programja a szak- képzés területén.
Európa 2020 A lisszaboni stratégiát felváltja az Európa 2020 stratégia Az új stratégia központi kérdése az Unió versenyképessége, de más, új célokat is.
Ökoiskolai beszámoló 2010/2011
TEMPUS KÖZALAPÍTVÁNY Október 30.. Tempus Közalapítvány tevékenységei Pályáztatás Képzés Tudásközpont.
 Környezetünkre legalább annyi figyelmet kell fordítanunk, mint bármi másra az életben. A mai emberek nagyon keveset törődnek környezetükkel és egészségükkel.
Határtalanul II. MédiaMánia határon innen és túl BGA-12-HA /13 Varró István Szakiskola, Szakközépiskola, Általános Iskola és Kollégium Karcag.
A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt.
„ Gasztro-karrierek az EU-ban ” Leonardo da Vinci mobilitási programok németországi szállodákban Pályázatkiíró Magyarországon: Tempus Közalapítvány Budapest.
1 A szegedi Hansági a nemzetközi együttműködésért.
Hajókirándulás Horányba június 11. szerda. Elterveztük, hogy együtt hajókázik az egész iskola Igyekeztünk elfoglalni helyünket a hajón És beszálltunk…
Angliai tanulmányi út február március 16.
Szakmai gyakorlat Bemutató A cég A gyakorlati időmet a család saját vállalkozásában töltöttem Ez idő alatt sok tapasztalatra tettem szert.
Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.
Torockószentgyörgyi tapasztalatgyűjtő út február 5-6.
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
Más lettem? Más lettem. Polgár Fanni
Angliai gyakorlat Készítette: Merhelik Ákos. Szállás hely A szállás hely nagyon tetszett. Külön szobát kaptam. A házigazda nagyon rendes volt. Az étellel.
Leonardo da Vinci Mobilitási Program 2012.
LdV-HU-09-TAN Erasmus+ Tanúsítványos projekt Angliában Turizmus szakmai gyakorlat.
Németország BESZÁMOLÓ 2014 Szakmai gyakorlat Németországban.
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
Pályázati felhívás a németországi szakmai gyakorlatra HU01-KA július augusztus 11.
Pályázati felhívás a németországi nyári szakmai gyakorlatra Erasmus+ program keretében Iktatószám:KA-SZA-24-1/2015 Hivatkozási szám: HV01-KA102-
NEMZETKÖZI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK I. Kereskedelmi Vámkedvezmények Szabadkereskedelmi övezet Vámunió Közös piac II. Gazdasági Közös gazdaságpolitika III. Oktatás.
Erasmus+ németországi gyakorlat. - ringhotel Schlossberg.
ERASMUS+ KA1 mobilitás pályázat
Tempus Közalapítvány Balla Ágnes április 23.
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!!
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal Nemzeti Pályainformációs Központ
Dunaújvárosi SzC Rudas Közgazdasági Szakközépiskolája és kollégiuma
Leonardo Mobilitási Program
Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium Kollégiuma Balatonalmádi, Rákóczi u
Erasmus+ mobilitási program
Készítette: Dóka István
Előadás másolata:

2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben

Az itt töltött gyakorlatunk alatt, rengeteg tapasztalatot szereztünk.

Az öt cukrász pedig együtt dolgozhatott egy hatalmas, de barátságos bio-gazdaság cukrászüzemében

Sok dolgunk volt…

de élveztük!

Csináltunk ilyeneket…

és ilyet is!

És mindvégig nagyon jól éreztük magunkat a munkatársakkal!

A 2 szakács tanuló is rengeteg finomságot készített, íme néhány…

És még néhány…. 

És a desszertek…

Most pedig a hely, ahol a különleges ételeket elkészítették

Szállás Németországban a kint tartózkodásunk alatt egy kollégium „SALO’’ szolgált lakhelyül. Itt 3 ágyas szobákban aludtunk, amelyek külön fürdővel voltak ellátva. Napi 2x étkezés biztosítva volt számunkra. Teljes mértékben elégedettek voltunk mindennel, hiszen mosó- és szárítógép állt a rendelkezésünkre, valamint takarító eszközök, és bármi amire szükségünk lehetett.

Képekben…

Schwerin az a város, ahol a szállásunk és a munkahelyünk és elhelyezkedett Schwerin, Mecklenburg-Vorpommen tartomány nyugati részén fekszik

Hétköznap dolgoztunk, hétvégén pedig kirándultunk, helyi nevezetességeket néztünk meg, vagy éppen éltünk a kollégium által nyújtott lehetőségekkel, és Ping-Pong-ot játszottunk, kártyáztunk. Azok a városok, amelyeket meglátogattunk: Hamburg Warnemünde Wismar Rostock Berlin és még Schwerin nevezetességei

Egy örök emlék marad…

Schwerin nevezetességei

Leonardo da Vinci mobilitási projekt Prezentáció június 10.

Leonardo da Vinci mobilitási projekt Az Egész életen át tartó tanulási program keretében A pályázatot megnyert tanulók 4 hetet töltenek el külföldi gyakorlaton, és ez alatt az idő alatt szakmai-és nyelvi tudásukat bővítik, valamint kapcsolatokat alakítanak ki, amelyek a későbbiekben hasznukra válhatnak ben október 8-tól november 6-ig teljesítették a gyakorlatukat a tanulók. Ebben az évben 2 szakács 4 felszolgáló 5 cukrász nyert támogatást. Köszönjünk a lehetőséget!