A humor fiatalon tart….

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kis történet kedves embereknek!.
Advertisements

Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Készítette: Kulcsár Anikó
A Női Szavak Értelmező Szótára
Hol a résem Miért jó nekem odaállni?
Vásárolj kutyát!. Ha szükséged van valakire, aki behozza az újságot, nem szakítja el, de gondosan kitépi a sportrovat oldalait...
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Igaz történet karácsony előttről
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
Történet a szeretetről
Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.
Jó reggelt- Isten hozott !.
47 év.
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
IDŐSEK VILÁGNAPJA október 1..
A vizsgálóágy mellett az orvos biztatólag szólt a beteg gyerekhez. Nyáron a tengerparton mezítláb járnak az emberek. A cica óvatosan közelítette meg a.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Amikor közeledtek Jeruzsálemhez, és Betfagéba, az Olajfák hegyéhez értek, Jézus elküldött két tanítványt, és ezt mondta nekik: „Menjetek az előttetek.
Számitástechnikai alapismeretek
viccek a gasztronómia világából
A mondatok osztályozása szerkezetük szerint
A pokolban... Meghal az öreg Zsiga bácsi. Mivel sose volt jó keresztény, nem is csodálkozik, hogy egyenest a pokolba kerül. A pokol kapujában már.
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
A kínos helyzet Egy csaj története. Köszönöm hogy,megmentettetek.
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Egy utazási iroda Franciaországba szervez utat kifejezetten időseknek. Miközben a nénikékkel és bácsikákkal teli autóbusz halad Lourdes felé, az egyik.
Tanári beírások – szülői válaszok
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
- Uram, Önt meg kell műtenünk! - Azt már nem! Akkor inkább meghalok! - Ó, az egyik nem zárja ki a másikat!
Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Olvasd lassan és csendben!.
Jó reggelt- Isten hozott !.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!
Gyuri Úgy várom jössz e már.... Elmegyek, elmegyek.... "Egy ember akinek a zene jelentette az élet összes örömét" Budapest 1947 február szeptember.
7. Én lelkem, mire csüggedsz el? Mit kesergesz ennyire? :/: Bízzál Istenben s nem hágy el, Kiben örvendek végre. Ki nekem szemlátomást Nyújt kedves szabadulást,
Egy jezsuita – akit ismerek . Csendesedjek el Fogadjam szívembe Azt, Akivel imádkozom és akiért/akikért imádkozom.
JÓ REGGELT !.
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
Olvasd lassan és csendben!
Emelt szintű matematika érettségi
Az elátkozott krumpli-s mese
RENDŐRVICCEK.
ORVOS VICCEK.
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Tantra Indiából
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Képek: Szentesi Gyors.
A tetté lett szeretet Családi istentisztelet Mikulás napján Program: – Gyülekezés és énektanulás – „A tetté lett szeretet” - totyogók istentisztelete.
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
Amikor Jézus odaért, megtudta, hogy már négy napja a sírban van. Betánia pedig közel, mintegy félórányira volt Jeruzsálemhez, ezért a zsidók közül sokan.
A tékozló fiú (Lukács 15, 11-32)
A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!

Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Református istentisztelet
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Miért olyan fontos a hit?
XVII Évközi VasárnapC - év
Szeretet szolgálat Joli néninél
Meg kellene érteni már…..
  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a.
Előadás másolata:

A humor fiatalon tart…

Mozgó utcai hőmérő Állásinterjú Ha hozzányomódik a falhoz, mielőtt az orra hozzáérne.. felvéve

Holnaptól így kérd a reggelit…!

Speciális reggeli készítés

Nyugdíjas elfoglaltság......szuper!! Gyakran kérdezték tőlem: "Mit csináltok ti, öreg fiúk egész nap, most, hogy nyugdíjba vonultatok?" "Nos, nekem az a szerencsém, hogy vegyészmérnöki képzettségem van és így sok örömet szerezhetek magamnak azzal, hogy sört, bort és egyéb alkoholtartalmú folyadékokat vizeletté dolgozok át." Legyen hát Harold a példakép és ihlet mindannyiunk számára!

Grün az izraeli hadseregben szolgál Grün az izraeli hadseregben szolgál. Melege van, ingujjra vetkőzik, és ledől pihenni az olajfa árnyékába. Odamegy hozzá a parancsnok, és rászól: − Magának ki adott erre engedélyt? − Maga az angol királynő, uram – feleli Grün.  − Hogyhogy? – csodálkozik a parancsnok. − Tudja, régebben az angol hadseregben szolgáltam​ zsoldosként. Egyszer délidőben ledőltem,​ amikor éppen arra jött a királynő, és azt mondta nekem: „Nézze Grün! Ezt az izraeli​ hadseregben csinálhatja, de itt nem…” Kohnnak különleges vére van, és éppen egy arab fiúnak lenne rá szüksége. Elmegy a rabbihoz tanácsot kérni. - Fiam, ő is csak egy ember, segíts rajta, talán meghálálja - mondja a rabbi. Kohn, kelletlenül bár, de megteszi, és láss csodát. egy hónap múlva kap egy csomagot, benne egy aranyrúddal. Évek múlva a gazdagnak bizonyult arab fiúnak megint vérre van szüksége. Kohn már nem is megy a rabbihoz, azonnal segít neki. Egy hónap múlva kap egy csomagot 4 tábla csokoládéval. Felháborodottan szalad a rabbihoz, hogy micsoda szemtelenség, a múltkor egy aranyrúd, most meg csak 4 tábla csoki?! - Fiam, ne feledd, már a te véred csordogál az ereiben - szól a rabbi.

Új MÁV menetrend…

Egy kis faluban nyugdíjba készül az orvos, helyére egy fiatal kolléga érkezik. Együtt látogatják végig a betegeket, és az idősebb mindenhol bemutatja a fiatalt. Az egyik asszony panaszkodik: - Doktor úr, mostanában állandóan fáj a gyomrom. Az idős orvos válaszol: - Nem evett túl sok gyümölcsöt? Szerintem kevesebbet kéne ennie, akkor rendbe fog jönni. Amikor a két orvos elhagyja a házat, a fiatal csodálkozva kérdezi: - Hogy tudta ilyen gyorsan felállítani a diagnózist, hiszen nem is vizsgálta meg a hölgyet? - Egyszerű. Leejtettem a sztetoszkópomat, és amikor lehajoltam, megláttam, hogy az asztal alatt a szemetes tele van banánhéjjal. Így azonnal rájöttem, hogy mi a baj. Mennek tovább egy másik házhoz, ahol egy idősebb asszony fogadja őket. Most a fiatal orvoson van a sor. Az asszony elmondja a panaszát: - Doktor úr, mostanában állandóan kimerültnek érzem magam, egészen legyengültem. - Nos, asszonyom, talán nem kellene annyi önkéntes munkát vállalnia az egyháznak, pihenjen többet. Mikor kimennek a házból, az idős orvos megdöbbenve kérdezi a kollégájától: - Hát ezt meg honnan tudta? Hiszen nem is vizsgálta meg a hölgyet, még csak nem is ismeri őt! - Egyszerű. Mikor elejtettem a sztetoszkópomat, és lehajoltam érte, megláttam az ágy alatt a tiszteletes urat.