PROFI MULTIHÁZ © Profi Társasházi Ügyviteli szoftver

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Advertisements

Gayár Csilla, pénzügyi menedzser VÁTI Kht. Pécsi Területi Iroda DDOP Utólagos akadálymentesítés (Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz)
DOKUMENTUM ARCHIVÁLÓ RENDSZER. Úgy érzi betemetik a céges iratok? Nem tud keresni archivált dokumentumai között? Az egyszer lefűzött dokumentumok végleg.
Az új rendszer a CobraConto.NET.
Önkormányzati információs rendszer
LogControl Raktármenedzsment
SZOFTVER MINT SZOLGÁLTATÁS: ÜZLETI HATÉKONYSÁG A FELHŐBEN Nagy Levente Üzletágvezető Microsoft Office.
WinSzla Windows alapú komplex ügyviteli rendszer
Mi a WebTÁRSASHÁZ rendszer?
Microsoft Access Felhasználói felület.
Rendszer kezelési ismertetés
2008 novemberOrbán Zoltán – LogiPen Kft.. Mit is kell adminisztrálni…?  Szabályzat  Dolgozói tájékoztató  Munkavállalói nyilatkozatok (új belépők is!)
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Pénzügyi munkakör a tanirodai gyakorlatban
Pénzügyi nyilvántartás
T RD -Trading Hungary Kft. Metrológia.
Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal
Tectia MobileID Express – Kétfaktoros erős autentikáció – 5 percen belül üzemkészen! január 16.
Az ERP bevezetés „művészete” – avagy hogyan csináljuk mi.
Kabai József AZ SQL-LEDGER SZABAD ÜGYVITELI RENDSZER
TELLER KERESKEDELMI RENDSZER P2mozisoft.hu Tel: 20/
First Line e-Számlacentrum Integráció Vállalatirányítási rendszerekkel
Integrált Pénzügyi és Számviteli Programrendszer
Bemutató Számviteli rendszer. Személyesen Postai úton Vállalat vagy vállalkozás Könyvelőcég vagy könyvelő Ez a megoldás kiszámíthatatlan nem biztos hogy.
E-számla konferencia Előadó: Bodó Katalin November 15.
DEXTER Informatikai Kft ETR Pénzügyek. DEXTER Informatikai Kft Tartalom  Alapelvek  Fogalmak  A pénzügyi folyamat  Kifizetési és befizetési.
1 Pepper Rendszerház Zrt. Kafetéria rendszer a VIP Humánpolitikai Rendszerben.
Comfort Bérelszámolási Szoftverünket
Összekapcsolható funkciók Címek Időpontok Projektek Számlák Dokumentumok Cikkek Értékesítési lehetőségek Feladatok Telefonhívások.
Hálózat kiépítésével lehetőségünk nyílik más számítógépek erőforrásainak használatára. Osztott háttértár használat: egy számítógép merevlemezének megosztásával.
EasyWay ITS Hungary workshop tervezett programja Házigazdai üdvözlés – Kovács Ákos MK vezérigazgató EasyWay áttekintés – dr. Lindenbach Ágnes ITS Hungary.
Beruházás nyilvántartás
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Szerviz modul Ismertető. Cégismertető Magyarország vezető kárrendezési rendszerének szállítója Tíz éves szakmai tapasztalat Partnerei kapcsolatban állunk.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
PROCESS MAGIC ifj. Balázs János +36(70) Gecsó Zoltán +36(30)
Az egyedi tételek ellenőrzési folyamata és dokumentálása elektronikus eszközökkel Dr. Gyöngyösi József kamarai tag könyvvizsgáló MKVK InformatikaiTagozat.
Web-alapú humán lekérdező rendszer
Rendszer ismertető Vargha Máté. Cafeteria bevezetés ismert nehézségei A cafeteria rendszerek bevezetésének legfőbb akadálya a megnövekvő adminisztrációs.
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
GreenBox A Program működésének főbb jellemzői:   Önálló működés, önálló nyilvántartás és adatküldés   a törvényben előírt analitikus nyilvántartás.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Elektronikus jelentéstovábbító portál vagyonkezelő szervezet számára Ügyfélkapu használatával.
A Windows Server 2003 termékcsalád A Windows Server 2003 termékcsaládnak 4 tagja van: Windows Server 2003, Standard Edition Windows Server 2003, Enterprise.
Modern megtakarítási formák kezelése e-banking felületeken
2015.május 14.. A kérdőív elkészítésének a célja A szoftvert használók mindennapos problémáinak bemutatása A jelenlegi helyzet javítása a felmérés alapján.
Web alapú humán lekérdező rendszer
SZOFTVEREK (programok). Szoftver fogalma A szoftver (software) valamely számítógép rendszerhez tartozó programok, program- rendszerek, és azok dokumentációinak.
CCS HUNGARY Pénzügyi rendszer. Bemutatkozás A CCS Hungary Pénzügyi rendszer a CCS Hungary BACH Best Airport/Airline Cargo Handling és a CCS Hungary Integrált.
Egyszerűsített foglalkoztatottak számfejtése. Általános jellemzők Bérszámfejtő rendszer részeként működik, de külön kezelhető. Számfejtési lap készíthető.
Webáruház rendszerek Reisz Péter G-3S
Csoportmunkát támogató szoftverek
Megoldásaink a GDPR előírásaira
Gyors, egyszerű, NAV-álló számlázás
A NORMATÍVA BEFIZETÉSE
Az ORACLE JDE EnterpriseOne ERP rendszer bevezetésének tapasztalatai
Információtechnológiák és tudásbázis az Agrof-MM Leonardo+ projektben M=Mountain; M=Mediterranean
Az adatforrásokról és aktualizálási rendjéről
ASP 2.0 Projekt Kócsáné Horváth Erika Október 25.
Mezősi Róbert Comp-Sys Kft
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
Bankszámlatranzakciók feldolgozása és könyvelése Gyorsan és egyszerűen
Étkezési rendelés nyilvántartás, elszámolás, számlázás
Társadalombiztosítási ellátások számfejtése és nyilvántartása modul
Online szabadságtervező, jóváhagyó, nyilvántartó rendszer
Első az ügyfél, de hogy érem el?
Web alapú humán lekérdező rendszer
vállalatirányítási rendszer Moduláris szervezése
Előadás másolata:

PROFI MULTIHÁZ © Profi Társasházi Ügyviteli szoftver Web és Windows alapú, platform független Társasházi közösképviseleti rendszer A program a klasszikus és népszerű, sokak által már ismert © Profi Társasházi Ügyviteli szoftver továbbfejlesztett változata

A rendszer igazi WEB alapú program, ezért nem kell telepíteni. Böngészőből használható, akár tablet, okos telefon, vagy linux alól. Egy időben tetszőleges számú gépről is használható. Miközben a könyvelő könyvel, a közös képviselő tervezheti a jövő évi költségvetést.

A ProfiMultiház a létező legmodernebb, 3 A ProfiMultiház a létező legmodernebb, 3. generációs technológiával készült. (A Windows csak 2. generációs! Bizonyos társasházkezelő programok nevében benne van a WEB.... szó, ez megtévesztő, mert nem WEB alapú program van mögötte.) A WEB (felhő) alapú rendszernek köszönhetően a felhasználók minden verziót azonnal megkapnak. Kérni sem kell a frissítést.

Schuller András, 30-942-4248 és 267-3648 10-22h A rendszer használata egyedülállóan rugalmas, gyors, és egyszerű A program tartalmaz minden elképzelhető funkciót, jól feltöltött Analitika törzzsel.  Minden előírást, számlát, tulajdonosi befizetést egy nagyon jól áttekinthető képernyőn rendkívül gyorsan és ellenőrzötten lehet bevinni, ezért szinte nincs is hibalehetőség. Minden fajta elszámolást, könyvelést, rezsicsökkentést, hirdetményt ezen adatokból, többlet munka nélkül megcsinál, vagyis nem kell mellette dupla munkával még egy könyvelő rendszert is használni, fizetni. Nem szakemberek, adatrögzítők is nagyon könnyen tudják kezelni.  Kiválóan alkalmas a TELJESEN Automatikus bank könyvelésre! - a költség és bevétel forgalmakat is beleértve.  Az élőmunka megtakarítása kiugróan a legmagasabb bármely programhoz viszonyítva, így a magasabb ára ellenére is kifizetődőbb bármely más programnál. Már fél óra alatt meg lehet érteni a logikáját, hogy tudja használni, és 2 óra alatt már a fontosabb részleteit is megismeri. Ha netán mégsem egyértelmű valami, kérem jelezze, bármikor azonnal segítünk: Schuller András, 30-942-4248 és 267-3648 10-22h

Több mint 1000 aktív felhasználó nem tévedhet! Kérem, tekintse meg a programunk rövid bemutatását. Elérhetőségeinket a prezentáció végén találja.

A rendszer alapfunkciói 1. Felhasználói (társasházkezelő, könyvelő) hozzáférés, belépés on-line kliensen keresztül Jogosultsági szintek megadása felhasználónként, akár házanként is Komplett egyszeres könyvelés, nagyon gyors és áttekinthető módon Bank-pénztár analitika, naplófőkönyv, bizonylatlista, havi összesítések. Általános analitika (rengeteg szűrési lehetőséggel) Közös költség elszámolás, felszólítások küldése/készítése Naplófőkönyv gyors áttekintés (F2), és benne keresés/szűrés (F8) 33 bank+pénztár lehet házanként Vizuális Tervezés (3 oszlopos)

A rendszer alapfunkciói 2. Beszámoló Vevők és szállítók nyilvántartása Tárgyi eszközök nyilvántartása, listázása Az albetétekhez több társtulajdonos, albérlő is megadható, évközi tulajdonosváltást kezeli 9 db havi előírásrendszer Egyedi egyéni előírás rendszer (pl. ügyvédi díj) Egyedi csoportos előírás rendszer (pl Kaputelefon beszerelés) Egyedi visszaosztásos előírás rendszer (pl Tetőfelújítás) Rezsicsökkentés, szolgáltatói jelentés, hirdetmény.

A rendszer alapfunkciói 3. Tulajdonosi elszámolás, tulajdonosi elszámolás összesítő, hátralékosok szűrésével is. Jelenléti ív, szavazattábla nyomtatás. On-line szavazó rendszer Nem pénzforgalmi bejövő és kimenő számla nyilvántartása Minden lista PDF-be is nyomtatható, e-maliban is küldhető. Összes ház Bank-Pénztár összesítés.

Opcionális modulok (4 ft/albetét) OTP Elektra, OTP direkt, Unikredit, Raiffeisen, stb XML banklistából való könyvelő modul Kamatszámítás Pénztárbizonylat Számlakészítés (házon belül és házak felé is) Ügyfélkapu tulajdonosi elszámolás lekérés Ügyfélkapu számvizsgálói listák hozzáférés Ügyfélkapu Dokumentumtár Könyvelési bizonylatok, számlák jpg (szkennelt) képének tárolása és összerendelése a könyveléssel Sárga csekk kitöltő OC31 Csekk könyvelő modul

Könyvelés A könyvelés a különböző típusú könyvelési tételeknek megfelelő sablonok segítségével történik, minimálisra csökkentve a hibázás lehetőségét.

A berögzített számlák kiegyenlítéskor automatikusan könyvelődnek le. Csak nálunk! A berögzített számlák kiegyenlítéskor automatikusan könyvelődnek le.

Csak a Multiház! Ha a vevő vagy a szállító nem szerepel még a törzsadatok között, a számla rögzítése közben is fel tudjuk venni.

Tulajdonosi elszámolás A tulajdonosi befizetések könyvelése kétféleképpen valósulhat meg: Az egyes előírások (közös költség, fűtésdíj, vízdíj) szerint külön lehet bontani vagy egy összegben lehet lekönyvelni. 7. hónapban befizetendő tételek 7. Havi Előírás összesen

Most nézzünk meg egy másik befizetést külön könyvelve!

Előírás rendszer

Biztonság A ProfiMultiház minden adatot a szerveren kívül a Microsoft Azure mentőprogrammal 2 különböző földrészen is tárolja. A mentések minden éjjel 4 órakor indulnak, természetesen titkosítva. 3 hónapra visszamenőleg minden napra van mentés, utána ritkábban.  A böngészőben az adatok https:// titkosított csatornán folynak, így maximális a biztonság. A szerver a Victor Hugo utca 18-22. szerverközpontban van. Egy ezzel teljesen azonos tartalék szerver is rendelkezésre áll, amire szükség esetén pár óra alatt visszatölthető minden mentés. A szerver karbantartás mindig késő esti, éjjeli időpontokban van, amiről pár nappal előtte tájékoztatást küldünk. Az adatok biztonságát, a program magas színvonalát és megbízhatóságát a társasházkezelő piacon a jelenlegi legnagyobb team biztosítja. Adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozat: NAIH-91427  (Pdf-ben a honlapunkon, vagy ezen a linken is: Adatvédelmi nyilatkozatunk )

A program kipróbálásához, kérem, kattintson a gombra: *Kérjük, az Áttekintés oldalon levő 3 oldalnyi, de nagyon fontos Felhasználói kézikönyv olvasásával kezdje az ismerkedést!

Köszönöm a figyelmet! Kérem, keressen meg telefonon vagy e-mailben, hogy személyesen is meg tudjam mutatni, hogyan segíti a program az Ön munkáját.

Várom hívását