Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

A négy gyertya.
Ismeretlen szerzőtől:
Mit kell tenned, ha meg akarsz térni Istenhez?
Kis Angyalkák.
Hol a résem Miért jó nekem odaállni?
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Kedves kis történetek Magdika.
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Jer Mert ezt mondja a Seregek URa, Izráel Istene: Majd meglátjátok, hogy még a ti időtökben véget vetek ezen a helyen a hangos, vidám örvendezésnek,
Férfivá és nővé teremtve
Béla gondolatai a házasságról
Néha ....
Könnyek....
PowerPoint: aranyrozmaring
ALAPIGE: 1Kir 3,
Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy.
A négy gyertya Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer négy gyertya.
Isten akarata-e, hogy megházasodjam? A házastárs kiválasztása.
A saját kereszted Egyszer egy férfinél a pohár betelt és így imádkozott Jézushoz: „Nem bírom tovább! A keresztem túl nehéz, Uram, elfáradtam! Kérlek hadd.
Tudod, hogy ki vagyok én? Manuel et musical Soy alguien con quien convives a diario Én vagyok az, akivel Te nap mint nap együtt vagy.
A strucc.
Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba.
B é k a m e s e PéPéeS Volt egyszer egy férfi, aki nem volt megelégedve 50cm hosszú nemi szerszámának méretével. Miután nem tudott.
A legerősebb kívánság      .
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Kis Angyalkák.
Adventi négy gyertya.
Tizenegy ember lógott egy helikopter kötelén, tíz férfi és egy nő.
Egy nap, egy egyetemi tanár, a következő kérdést tette fel hallgatóinak:
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
JÓ REGGELT  !!.
Uram, mérhetetlen Isten, Hozzád kevés minden szó, a Te dicsőséged, fényed meg nem fogalmazható. Megint szótlan állok itt, nem értem, mért szeretsz… Más.
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem,  Úgy kívánlak Téged, Istenem!
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
A négy gyertya.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
Zuhan egy repülőgép. 5 utas van a fedélzeten, de csak 4 ejtőernyő.
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba.
Nem tudom mikor lesz.
Atyám, megigazítottad életem, Jézus Krisztus igazsága Enyém lehet
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Lelkem áldja Neved Istenem, Mert Te fény vagy a sötétben
Férj és neje összebalhéznak, merthogy leszakadt a polc.
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
Egy nap három férfi kirándulni indult. Egyszercsak egy erős sodrású folyóhoz értek. Mindenképpen át kellett jutniuk a folyó másik partjára, ám semmi ötletük.
LK 2, ÚGY BÁNUNK MAGUNKKAL, AHOGY SZÜLEINK BÁNTAK VELÜNK. /PÁL FERI/ A kölcsön kapott gyermek.
Amikor Jézus odaért, megtudta, hogy már négy napja a sírban van. Betánia pedig közel, mintegy félórányira volt Jeruzsálemhez, ezért a zsidók közül sokan.
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Áldozatkész szolgálat János 12,20-26
Nagy-csütörtök C - év Jn 13,1-15.
Isten félelemben és szomorúságban
A HÁROM FA.
PéPéeS B é k a m e s e PéPéeS
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Csak annak, aki megérdemli...
Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba.
Tizenegy ember lógott egy helikopter kötelén, tíz férfi és egy nő.
Ismeretlen szerzőtől:
Marcel Cohen fotóművész képeiből
A humor fiatalon tart….
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a Jóisten, és azt kérdé:

“Miért sírsz, gyermekem   “Miért sírsz, gyermekem?“ Az asszony elmondta, hogy beleejtette a folyóba a gyűszűjét, amire nagy szüksége van, mert munkájával segíti férjét, hogy eltarthassa szegényesen élő családját.

   A Jóisten belenyúlt a vízbe, és kivett egy rubintokkal kirakott arany gyűszűt. „Ez volt a gyűszűd, gyermekem?“ „Nem,“ felelte az asszony.

  A Jóisten újból a vízbe nyúlt, és kivett egy smaragdokkal kirakott arany gyűszűt. „ Ez volt a gyűszűd, gyermekem?“ „Nem, “ felelte ismét az asszony.

A Jóisten végül kivett a vízből egy bőr gyűszűt. „Ez az én gyűszűm    A Jóisten végül kivett a vízből egy bőr gyűszűt. „Ez az én gyűszűm !“ örvendezett az asszony. Látván, hogy milyen becsületes az asszony, a Jóisten nekiadta mind a hármat. A nő boldogan indult haza.

Néhány év múlva, az asszony a férjével sétált a folyóparton  Néhány év múlva, az asszony a férjével sétált a folyóparton. Egyszer a férje megcsúszott, beleesett a folyóba és elmerült. Az asszony ismét olyan hangosan sírt, hogy megint megjelent a Jóisten és megkérdezte, hogy miért sír. „Ó, Uram, a férjem beleesett a folyóba! -mondta könnyek között.

  A Jóisten elmerült a habok között, majd kis idő múlva a partra ért George Clooney-val. „Ő a te férjed?“ „Igen“ válaszolja az asszony.

A Jóisten, dühösen, rászól : „Hazudsz. Ez az ember nem a te férjed   A Jóisten, dühösen, rászól : „Hazudsz ! Ez az ember nem a te férjed !“, A nő megszólal: „Uram, kérlek bocsáss meg, ugyanakkor, kérlek, érts is meg.“

  “ Ha NEMet mondok George Clooney-ra, akkor Brad Pitt lett volna a második. Ha őrá is NEMet, mondok, akkor harmadikra a férjem húztad volna elő. Ha őrá IGENt mondok, akkor nekem adtad volna mind a hármat. Tudod, Uram, már nem érzem magam úgy, mint 20 évesen, nem tudnám három férfi gondját viselni. Csak ezen okból mondtam IGENt, George Clooney-ra.“

  A Jóistent meghatotta ez az érvelés, és megengedte az asszonynak, hogy megtartsa George Clooney-t.

  TANULSÁG: Amikor egy nő hazudik, azt a legjobb -és tiszteletre méltó okból, mindnyájunk érdekében teszi.

  Legalább is ez a mi változatunk,amit fenn is tartunk. Aláírás : mi, nők magyarította: ille lajos illelali55@gmail.com