Szponzorációs ajánlat

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az Európában élő körülbelül 10–12 millió roma közül sokan naponta szembesülnek az előítéletekkel, a tolerancia hiányával, a hátrányos megkülönböztetéssel.
Advertisements

Az agrár- és élelmiszeripar az Internet kapujában Előadó: Varga István avagy: az Internet a kapuk előtt.
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Sajó-Bódva Völgyi Hulladékgazdálkodási ISPA program PR kampányának ismertetése István Zsolt osztályvezető Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Alapítvány Logisztikai.
Nagy Zsolt addiktológiai konzultáns, Intézményvezető
Készítette: Reményi László1 Pátyi Szent Imre Templom, Plébánia és Közösségi Ház Építési engedélyezési terve.
Pápa Városi Televízió.
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
Az Országos Esélyegyenlőségi Hálózat tevékenysége és céljai
Csongrád megye , a területi tervezés aktualitásai 2014
1 Pont, 3 Szervezet Unió Alapítvány •A helyzethez képest életben maradtunk •Árvíz, rémhírek, rossz idő •Működtettük, túléltük •Az első pályázat.
Vargáné Gálicz Ivett PhD hallgató Szent István Egyetem
D ISSZEMINÁCIÓS K ONFERENCIA „KEZEK” TÁMOP C-12/1/KONV Miskolci Egyetem Eszterházy Károly Főiskola Károly Róbert Főiskola I. alprogram: Társadalmi.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program számokban Időtartam: Költségvetés: € – Ft/év Magyarországon.
Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége Csíki Szervezete 2005.november Előadó: Szén János tanár Csíki Szervezet elnöke.
Dr. Harangozó Judit Orvos-koordinátor Ébredések Alapítvány
Baranya Megyei Önkormányzat
A pszichiátriai ellátás szervezeti keretei
TÁMOP „Együtt a tiszapartis tehetségekért” „Ezt írjuk - így mondjuk” Iskolai vers- és prózamondó és –író verseny.
Pszichoprofilaxis és pszichoedukáció a rehabilitációban
2010 Július 23.. Egy Roosevelt téri irodaház ötödik emeletén nyílt meg ma délelőtt a főváros első magánkórháza. A Dr. Roose Magánkórházban egy szülés.
Világ – Nyelv, az idegennyelv-tudás fejlesztésének kormányprogramja. FPN Budapest, 2004.
Amit a TDK-ról tudni kell…
Jelentés a magyarországi kapitalizmus állapotáról Vándorgyűlés Magyar Közgazdasági Társaság szeptember 25. Szepesi Balázs Közjó és Kapitalizmus.
IV. kerületi v édőnők munkamegbeszélése május 26. Budapest Toma Andrea OGYEI.
MINDENKI NYERTES Készült a az IRM (OBmB) támogatásával.
MLSZ Marketing és Média Bizottságának munkája
A hazai intézményrendszer vázlatos bemutatása Alkohol- drogproblémák és a segítés lehetőségei kurzus Pecze Mariann, WJLF.
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG LEADER Program a sikeres magyar vidékért Közösség, Összefogás, Tudás.
OPAI Harangozó Judit és Silling Tibor véleménye
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
Fels ő - Répcementi Kistérségi Foglalkoztatási Információs Pontot (FIP) M ű ködése.
ÖRÖKSÉGGAZDÁLKODÁS ÉS ÉRTÉKTEREMTÉS VESZPRÉMBEN. AZ 1000 ÉVES VESZPRÉM „A KIRÁLYNÉK VÁROSA” –A történelmi múlt fontossága Két pólusú városi struktúra.
Országos Munkaerő-piaci Szolgáltató És Szakmai Támogató Hálózat.
Wichern Alapítvány a magyarországi szociális munkáért és ifjúságvédelemért Szenvedélybetegek Alacsonyküszöbű Ellátása Tranzit Szolgálat.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Biztonság és Partnerség Társadalmi vita - Zárókonferencia szeptember 2. Budapest Az egészségügy feladatai 2010-ig Dr. Székely Tamás miniszter.
GINOP programidőszak rövid áttekintése.
PET Portál és Blog Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület XXX. Szakmai fórum (2008. március 19.)
Csongrád megye as területfejlesztési programja május 15.
Kórházi szociális munkás együttműködése a szociális ellátó rendszerrel Készítette: Atkári Gizella szociális munkás 2014.
K&H gyógyvarázs mesedoktorok a weben. egyszer volt, hol nem volt… 10 év 492 millió forint 134 kórház 136 mentőállomás.
E GYEDÜL VAGY HÁLÓZATBAN ? VI. Országos Tanácsadási Konferencia, BKIK Budapest, március 21. ISBN száma: HR + K ONZORCIUM.
Ellátás-szervezési kérdések, korszerű ellátási formák, a szenvedélybetegségek megelőzésében és ellátásában Dr.Kassai-Farkas Ákos.
Bemutatkozik A Debreceni Szakképzési Centrum Péchy Mihály Építőipari Szakközépiskolája NYITOTT KAPUK NAPJA
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház bemutatása Dr. Papp Erzsébet orvosigazgató.
Futás a Jövőért. Futás a Jövőért? A társadalom jövője nagymértékben függ tagjainak egészségi, lelki és fizikai állapotától! Üzenetünk: Mozogj rendszeresen!
Vállalkozói Klub indítása a Szegedi Tudományegyetemen.
A lelki egészségfejlesztési központok és a lelki egészségfejlesztés szakmai támogatása az országos háttérintézmények bevonásával dr. Koós Tamás szakmai.
Köszöntjük a pályaválasztási szülői értekezlet résztvevőit! Nyíregyháza, szeptember 29.
Magyar Rendvédelmi Kar Büntetés-végrehajtási Tagozat
5. Országos IC/BPS betegtalálkozó
Haszon rendezvények médiaajánlat
Közös feladataink az önérvényesítéshez kapcsolódóan
Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál Magyarország – Győr, 2017 EYOF
A kivételes hatalom joga Magyarországon
Tájékoztatás az NSKT évre tervezett működéséről, üléseiről, munkabizottságok megalakításáról Dr. Kárpáti József NSKT alakuló ülése.
Az Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) tervezete
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
Tájékoztató a csillagfény tanodáról toborzó Győr, Széchenyi Egyetem február 07. efop
„Csillagpont Kórház” létrehozása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban TIOP /2F/ Nyitórendezvény Alapkőletétel.
a PénzügyMinisztérium ÉS A due médiahálózat
Intézményi szülői munkaközösségi ülés
Család – és Gyermekjóléti Központ
A BIIRSZ tegnap, ma és holnap;
Erasmus+ mobilitási program
Osztályközösségben jelentkező problémák, közösségépítő foglalkozások
Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház
Előadás másolata:

Szponzorációs ajánlat A Nyírő Gyula Kórház- Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet Addiktológiai Osztálya a támogatásukat kéri Szponzorációs ajánlat

Előzmények „Elsöprő sikert aratott a Nyírő Gyula Kórház-OPAI addiktológiai osztályának új Facebook-oldalán egy múlt pénteki bejegyzés, amelyben arra kértek fel vállalkozó kedvű street artosokat, hogy fessék le az épület csupasz téglakerítését. A bejegyzés jelenleg tizenhatezer megosztás fölött jár, az RTL Klub is felkapta a témát, és közel hetven graffitis ajánlotta fel a segítségét. ” Index.hu (2015.06.09)

A folytatás Júniusi kezdeményezésünk hatalmas figyelmet kapott, a Facebook-posztunkat végül közel 20.000-en osztották meg, számos médium (RTL Klub, TV2, MTVA, Metropol, Index.hu, Origo.hu, Nők Lapja Café, stb) adott hírt róla, illetve ennek kapcsán a szenvedélybetegségekről. Néhány graffiti az önkéntes művészek által már el is készült; Szeptember 25-26-án a Nyírő Nyár Nyílt Nap program keretében szeretnénk a teljes falfelületet kifestetni, sikeresen befejezni, amit elkezdtünk – ehhez kérjük segítségüket! Ezen a két napon emellett koncertekkel, színielőadásokkal, foglalkozásokkal, tudományos programmal is várjuk az érdeklődőket.

Kérünk - Adunk Amit adunk: Amit kérünk: 32, körülbelül 3x3 méteres falkocka vár kifestésre, ebből mindegyiket 1-1 cégnek ajánljuk A cég a graffitin belül elhelyezheti logóját és tábláját A „neki dedikált” falkockát szabadon használhatja marketing anyagaiban (p.l ügyfeleknek képeslap formában) A cég nevének/logójának megjelenése a sajtóközleményben és a honlapunkon Molinó/roll-up elhelyezése a 2 napos program alatt A graffitik látványterveit előre elküldjük, így lehetőség nyílik a további egyeztetésre, a cég arculatának megjelenítésére (A graffitik a gyógyulás folyamatát, az erőt, a kitartást fogják szimbolizálni egymásra épülve, egy filmkocka-sort alkotva) Amit kérünk: Nettó 200 000 forint támogatás, amelyeta graffitikhez kellő eszközök és a kórház egyes elemeinek felújítására fordítunk A szeptember 25-26-i eseményünknél, amely alatt a faldekorálásra is sor kerül, a korábbinál is nagyobb médiaérdeklődésre számítunk Szíves visszajelzésüket szeptember 20- ig kérnénk!

A Nyírő Gyula Kórház OPAI-ról A Nyírő Gyula Kórház-Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet a pszichiátriai betegeket legrégebben gyógyító intézmények egyike hazánkban. 1884-ben a város szélén épült az Ápolda. A XX. század második felében már az akkori Róbert Károly Körúti Kórház a város közepén, a XIII. kerület szívében működő kórházzá alakult. 2013. június 3-án Balog Zoltán miniszter úr ünnepélyes keretek között átadta az Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet (OPAI) alapító okiratát, és ettől kezdve hivatalosan is átvettük a bezárt OPNI négy fő feladatát a pszichiátria és az addiktológia területén: országos szintű betegellátást, valamint magas színvonalú kutatási, oktatási és módszertani tevékenységet. Céljaink közé tartozik Nyírő Gyula (aki 1939-51 között vezette az intézményt és névadónk is lett) tevékenységének folytatása, aki a lelki betegségben szenvedők diszkriminációját kívánta megszüntetni. Gyógyító tevékenységünk mellett szeretnénk hozzájárulni a lelki elakadásokkal élők megbélyegzésének csökkentéséhez, a közösség részvételével zajló segítő munka népszerűsítéséhez.

Számítunk az együttműködésükre! Előre is köszönjük! Kapcsolat: Dr. Petke Zsolt PhD– osztályvezető főorvos nyiro.nyar2015@gmail.com vagy petkezs@gmail.com Mobil:06-30/4499-226