ASIAN Asian Line Portfólió Várszegi Zsolt 19/10/2017
Ázsiai termékportfólió Termékpaletta Felhasználási lehetőségek Megjelenéseink
Termékpaletta KNORR Thai Vörös Curry paszta KNORR Thai Sárga Curry paszta KNORR Thai Édes Chili KNORR Kókusztejpor KNORR Szójaszósz KNORR Sunshine Chili-Fokhagyma szósz KNORR Sambal Manis Chili-Szója szósz KNORR Pang Gang Chili-Paradicsom szósz
Felhasználási lehetőségek Tradícionális magyar konyha, ázsiai fűszerezéssel Fúziós alkalmazási lehetőségek Paprikás ételek ízének gazdagítása, természetes módon, kreatívan Teltebb, gazdagabb ízvilág elérése Ázsiai konyhavilágot jellemző ételekben való felhasználás Curry alapú, thai ételek Klasszikus ázsiai wok ételek
Ázsiai kiadvány Tradícionális magyar konyha, ázsiai fűszerezéssel Séf köszöntés (Csíki Sándor) Hogyan és hová illeszthetőek be az ázsiai fűszerek a magyar konyhába, hol jelentkezik a kapocs? (‘paprikás ételek ízének gazdagítása természetes módon’) (Csíki Sándor - cikk) Magyar – Ázsiai fúziós receptötletek 1. Bennó László és Várszegi Zsolt séfek által alkotott receptek, konyhai megoldások bemutatása Tradícionális ázsiai konyhára fókuszáló szekció Bevezetés Az ázsiai konyha alapjai, főzési technikák Alapvető ázsiai fűszerek, alapanyagok Receptvariációk levesre, főételekre Vomberg Frigyes receptötletei Termékeket bemutató szekció
YouTube, Facebook, Instagram YouTube, Facebook, Instagram Online megjelenések Recept videók YouTube, Facebook, Instagram Promóciós videók YouTube, Facebook, Instagram
Online megjelenések Kapcsolódó weboldal tartalom Food & Wine tartalmi együttműködés *Illusztráció a bolgár UFS website tesztoldaláról Online bannerek Google Adwords hirdetések
Köszönöm a figyelmet!