Rektori épület felújítása I. ütem

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Lakossági Fórum Miskolc,
Advertisements

Az emeltszintű járóbeteg szakellátás fejlesztése a Lenti Kistérségben a Dr. Hetés Ferenc Rendelőintézet revitalizációjával NYDOP-5.2.1/B LENTI.
BEMUTATKOZÁS.
Baczkamadarasi-Kis Gergely Református Gimnázium
Újbuda Kulturális Városközpont projekt KMOP – /B június 30.
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Szolnok Damjanich János Múzeum – Látogatóbarát fejlesztése
Készítette: Fülöp Roland
Beruházás a 21. századi oktatásba február 12.
Zalaegerszeg Északi Ipari Park IV. INNOTECH Konferencia
SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM
Tűzvédelmi Szakmai Napok
E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési.
Új szabályok, új fogalmak az elektronikus ügyintézésben dr
Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:
Leggyakoribb hibák a KMH pályázatokban
Szent László tér 3. A társasház eddig megvalósult felújításai NH Közös Képviselet Kft.
A munkavállalók munkavédelmi érdekképviseleti lehetőségei
Füles-falszárító patronok a vizes falak ellen
A Puskin u. 3. épületünk, egykori ( ) munkahelyünk a évi felújítás után. Az épület, úgy gondolom, visszakapta vagy legalább részben visszanyerte.
„A sződi Hunyadi János Általános Iskola épületenergetikai korszerűsítése” KEOP-5.3.0/A/ Sajtóközlemények gyűjtése és elemzése.
Előregyártott vasbeton vázszerkezetű csarnok rendszer fővállalkozása, generál kivitelezése áttekintése Cserpes Imre.
Műszaki és informatikai képzési terület jelentkezés és felvételi követelmények Dr. Bakos Károly szakmai főtanácsadó OKM.
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG A Magyar Köztársaság kormánya.
Budaörsi út 125/A alatti irodaház bemutatása. Ingatlan paraméterei Telek1089 nm Irodaház alapterülete 931 nm FunkciókIroda, üzlet, raktár Épült2000 Parkolók.
„A legjobb és legolcsóbb hulladék az, amelyet meg sem termelünk!”
DPR kiadványok tervezése, kivitelezése
Tűzvédelmi check-list az épületek energetikai modernizációjához
tűzvédelmi tapasztalatai
ÖKO iskola, de hogyan?. Miért akart az iskola pályázni? Iskolai élet TevékenységekPÁLYÁZAT Fenntartói támogatás.
GÖDÖLLŐI KIRÁLYI KASTÉLY A Gödöllői Királyi Kastély, komplex, környezetbarát üzemeltetést lehetővé tevő újjáépítése és családbarát szolgáltatásokkal történő.
Barokk A barokk sajátos stílusai épületekre vonatkoztatva.
Tájékoztató kedvezményezettek részére Az ÚMFT keretében támogatott projektek megvalósításának szabályai KMOP Pályázati konstrukció Január 30.
Projektzárással kapcsolatos teendők
Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Közösségi tér kialakítása Bábolnán Horváth Ádám pályázati referens.
Fejlesztési Programiroda – Közutak V. Projektiroda
M0 ÚTGYŰRŰ DÉLI SZEKTOR BŐVÍTÉSE M6 autópálya – 51 sz
KÖZBESZERZÉSEK ELLENŐRZÉSE
2. A mádi Bomboly-bánya denevérvédelmi célú kiépítése és a járatrendszer biztosítása A bányában megtelepedő denevéreket a projekt megvalósítása előtti.
SZAKMAI NAP AZ EGYETEMI KÖNYVTÁRBAN 2013 május 8. ELTE FOLYÓIRATRENDELÉS TUDNIVALÓK AZ ÚJ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSRÓL Pálfi Éva Folyóirat Csoport.
A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY KMOP /B_2 kódszámú.
Unger Tamás, alpolgármester A 3. változatban teljes felújítás keretében átépülésre kerülnének a meglévő utak, és a járdák. A jelenlegi burkolt.
Technikai és gyakorlati segítségnyújtás Kifizetési kérelem feltöltéséhez Pályázati Tájékoztató felület az ELEKTRONIZÁLÁS bevezetését követően Előadó: Gombita.
A tájvédelmi szakhatósági közreműködés 166/1999. (XI.19.) Korm.rendelet szerinti korábbi gyakorlat Kardos Mária Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság 2014.
Türje Község Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program keretén belül a „Türje Községben az egészségügyi alapellátás.
Energetikai korszerűsítés a Szőnyi Benjámin Református Általános Iskolában és a Szathmáry Kollégiumban KEOP /E/ Nyitórendezvény.
Zuglói társasház energiahatékonysági felújításának tapasztalatai Dzsiki Ferenc Lagross Kft. Budapest,
Az építmények válfajai
Közép-dunántúli Regionális Operatív Program Ajka Város Belváros 1. akcióterület rehabilitációja KDOP /2f Nagy László Városi Könyvtár és.
KÁL-KÁPOLNA vasútállomás és környezetének fejlesztése
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
SZOLGÁLTATÁS SZERVEZÉSI IRODA SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉS FOLYAMATA KÉSZÍTETTE: IFKOVICS KÁLMÁN KUCZORA ATTILA.
Esély a szülőknek, lehetőség a gyermekeknek. Városligeti Fasori Bölcsőde Projekt célja: a megnövekedett gyermek létszám - 25 új férőhely - a gyerekek.
Budapest XXII. kerület Városház tér, Mária Terézia utca és Kossuth Lajos utca átépítése, megújítása Szilágyi Tibor Szakterületi vezető BKK Zrt
Az Intercisa Lakásszövetkezet épületeinek felújításáról és az ehhez szükséges pénz előteremtéséről Intercisa Lakásszövetkezet Igazgatósága1.
A Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kara által szervezett „Magyarország társadalmi-gazdasági helyzete a 21. század első évtizedeiben”
Esély, Lehetőség, Tehetség, ELTE Iskola felújítás az Eötvös Loránd Tudományegyetemen az Európai Unió támogatásával.
GINOP 8.4.1/A-17 Hitelprogram
2017. évben folyamatban lévő pályázatairól és beruházásairól
Székesfehérvár, Alba Regia laktanya területén feltárt szénhidrogén szennyezettség kármentesítése KEOP azonosítószámú projekt Készítette:
Műszaki ismeretek/Műszaki szemlélet Készítette: Jakab Gabriella, településmérnök, ingatlan értékbecslő Kinek-mit jelent? Mi köze az értékbecsléshez, ingatlanközvetítéshez?
A Klebelsberg Központ legfontosabb feladatai és fejlesztései
Műszaki ismeretek/Műszaki szemlélet Készítette: Jakab Gabriella, településmérnök, ingatlan értékbecslő Kinek-mit jelent? Mi köze az értékbecsléshez, ingatlanközvetítéshez?
Projekt ismertető Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
FRAGMENTS of NATURE / TERMÉSZETI TÖREDÉKEK
Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium Kollégiuma Balatonalmádi, Rákóczi u
Intézményi szülői munkaközösségi ülés
NYITÓ KONFERENCIA Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
Főutca program PILISVÖRÖSVÁRON
Előadás másolata:

Rektori épület felújítása I. ütem 2008.07.01 – 2008.11.15.

Bevezető Nyílt, kétszakaszos közbeszerzési eljárás során a Diagrál Kft. tette a leg-kedvezőbb ajánlatot. A szerződés aláírása folyamatban van. Jelen tájékoztatás az I. ütem megvalósulását mutatja be.

I. Ütem tartalma A földszinten a belső udvar helyén aula kialakítása, a belső udvar üveg-tetővel való lefedése és egyes, a belső udvarra néző nyílászárók elbontása. Folyosószakaszok felújítása Új burkolat jura mészkőből. Falon kívül lévő gépészeti és elektromos vezetékek eltüntetése. Díszítőfestés, Új világítás. Az épület eredeti térszervezésének visszaállítása Vizesblokkok, Gépészeti aknák visszaállítása. Víz és csatorna alapvezetékek cseréje, Az épület központi klímarendszer alapvezetékének kiépítése Erősáram, informatikai és távközlési alapvezetékek cseréje. Az I. ütem hatása a szervezeti egységekre Mindenki a helyén marad, költözéssel nem jár.

A felújítás során jelentkező problémák A felújítás porral és zajjal jár. Időszakonként bizonyos helyiségek megközelítése korlátozott. (Kellemetlenségekkel jár, de bizonyos kompromisszumokkal használható az épület. Időszakosan durva felületen lehet közlekedni, aljzati egyenetlenségekkel kell számolni.) Időszakok területi bontásban, amikor nem megközelíthetőek az egyes területek (padlócsatorna építés, aljzatbetonozás és burkolás): Fszt. lépcsőháztól balra eső folyosó: 08.12-08.19. és 10.04-10.11. Fszt. lépcsőháztól jobbra eső folyosó: 08.12-08.18. és 09.25-10.03. I. emelet lépcsőháztól balra eső folyosó: 07.31-08.07. és 09.17-09.24. I. emelet lépcsőháztól jobbra eső folyosó: 07.31-08.06. és 09.08-09.16. II. emelet lépcsőháztól balra eső folyosó: 07.28-08.02. és 09.03-09.10. II. emelet lépcsőháztól jobbra eső folyosó: 07.28-08.04. és 08.25-09.02.

A Biztonságtechnikai Igazgatóság által biztosított területen felvonulási és deponálási lehetőséget biztosítunk a kivitelező számára, ami parkolóhelyek számának csökkenését eredményezi. A folyosóról nyíló ajtók helyreállítása: egy-egy ajtó helyreállítása elszállítással több hét időtartam. Ez az organizációs kérdés még döntést igényel.

A jelenleg használt, átépítés alá kerülő helyiségek Porta, Mellékhelyiségek, Könyvtár fogadótere, Telefonközpont, Informatikai elosztó.

Kommunikációs terv Tájékoztató anyag kiküldése (megtörtént). Tájékoztató tábla kihelyezése az épület földszintjére. Rendeletben kötelezően előírt adatszolgáltatás. Ennek kibővítése – aktuális hírek. Aktuális híre az intraneten is. Lezárás esetén a szervezeti egységhez névre szóló értesítés a helyiség megközelíthetőségéről a pontos dátumok ismeretében. Kapcsolattartók a GMF részéről: Napi operatív ügyekben: Szabó István Attila (tervek is megtekint-hetők). Probléma esetén: Kapelnerné Szőnyey Éva. Javasoljuk a bentlakó szervezeti egységek részéről koordinátorok kijelölését.