Hogyan turbózd fel a WordPress oldalad szebb dizájnnal, ütősebb tartalommal és magasabb konverzióval, úgy, hogy közben időt is spórolj? [ESETANULMÁNY]

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hogyan írj remek webes értékesítési szöveget? Langmár Zsuzsanna A hatékony sales oldalak titka.
Advertisements

EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Sikeres emberek.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Videó autoresponder és videó feliratkozó űrlappal
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
LTO ALLOKÁCIÓS TRÉNING ÖN TUDJA MÁR, KIK LESZNEK POTENCIÁLIS VEZETŐI?
Változók és változatlanok Változók:Változók: Új (vagy első) hálózat Új (vagy első) termék MunkatársakTermékfelhasználók Változatlanok: Azok a törvényszerűségek,
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Mi a COACHING? A COACHING angol eredetű szó, amely edzést jelent. Az üzleti életbe kb. 20 évvel ezelőtt került be, gyökerei a sport pszichológiából eredeztethetők.
1 Vállalkozásfejlesztés - gyakorlati javaslatok Dr. Imreh Szabolcs SZTE GTK.
Fülemüle informatika verseny
Gazdasági informatikából megkaptuk a félévi feladatot!!! Mindenki „nagy” örömére… 0. hét.
Gazdasági informatikából megkaptuk a félévi feladatot!!! Mindenki nagy örömére… 0. hét.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
Robert S. Kaplan – David P. Norton Csanádi Gábor Tamás C8ITGY 2007.
Konfliktus Dr. Ternovszky Ferenc: Nemzetközi menedzsment európai szemmel BGF - Külkereskedelmi Főiskolai Kar Vállalkozások és Emberi Erőforrás Menedzsment.
Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%
Margitay – Mérnöketika KENŐPÉNZ ÉS KORRUPCIÓ 12. óra.
Stresszmentes, hatékony vállalkozásvezetés Avagy hogyan építsük fel újra vállalkozásunkat Horváth Győző – május.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
A prezentációkészítés alapjai
Hogyan fejlesszük ki magunkban a
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Köszöntünk az bemutatóján FUEL FREEDOM INTERNATIONAL HUNGARY.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
8+2 TIPP a tuti hírlevélért!
Hatékonyságnövelés, avagy: Buktatók és előnyök a társas praxisban 2014 PMK dr. Bába András – Polequi Bt.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Itbusiness konferencia, CONFESSION ON A DANCEFLOOR Cégek az üzleti modellváltásról Gulyás János / Ipsos Zrt. Nobody’s Unpredictable.
Innováció a vezetésben – vezetés egy innovatív cégben Innovációs speci előadás december 12. Lévai Gábor.
Számítógépes programok használata
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
Jagodics Rita – kereskedelmi marketing szakértő GYŰJTS TÖBB VEVŐT ÉS PÉNZT KIVÁLÓ REKLÁMSZÖVEGGEL!
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
Honlap készítés és az ehhez szükséges informatikai alapismeretek A világháló jelentősége a KKV-k piachoz jutásában Forgács István (X-Meditor Kft.) Tel.:
Biztosan tapasztaltátok már, hogy manapság 2010-ben a számítógép elengedhetetlen az életben a tanulásban és a tanárok munkájában is. Nos mai beszámolóm.
1 Hogyan startolj el az értékesítési tölcsérekkel? + ÚJDONSÁG LELEPLEZÉSE!
1 [KATAPULT LIVE ADÁS] Hogyan vegyél fel online marketinges csapattársat?...avagy így válaszd ki a legjobb embert, a legrövidebb idő alatt!
Google Confidential and Proprietary Az online vásárlási folyamat jobb megértése attribúciós modellezéssel nov. 6. Erdős Ádám Account Strategist,
ÜGYFELEK ÉS CSOMAGOK: mindenki elégedett? A fogyasztók és a bizalom kérdése.
1 Hogyan szerezz affiliate partnereket, akik többszörözni tudják a bizniszed?
A Gyógyszerhamisítás veszélyei Szellemitulajdonjog-védelem a gyakorlatban III. rész Amit egy középiskolásnak tudni illik... TE DÖNTHETSZ!
A high-tech cégalapítás gyakorlati szempontjai
A kommunikációs műhely munkájának bemutatása
Kedvenc prezentáció készítő szoftverem
Ezek a stratégia elemek sorban
megbízása a jó megoldás?
Ezek a stratégia elemek sorban
4 mód, ahogyan felhasználhatod a videót az online marketingedben
EZ AZ ÉN MŰVEM Facebook oldal.
Így ismerd meg a vevőt jól!
Az én YouTube csatornám
Ezek a stratégia elemek sorban
MIT ígér neked a Kampányépítő Mesterkurzus?
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!
„Megbízható segítség a vállalkozóknak”
Elektronikus számlázás Kiút a paradicsomból
SZÖM II. Fejlesztési szint folyamata 3
Előadás másolata:

Hogyan turbózd fel a WordPress oldalad szebb dizájnnal, ütősebb tartalommal és magasabb konverzióval, úgy, hogy közben időt is spórolj? [ESETANULMÁNY]

A MAI MENETREND: Felmérés eredménye Gyorsabb weboldalkésztés Ezek a stratégia elemek sorban A MAI MENETREND: Felmérés eredménye Gyorsabb weboldalkésztés Egyszerűbb szövegírás A dizájn elkészítése Wordpress használata Kiszervezési problémák Konverzió javítása 2 2

FELMÉRÉST VÉGEZTÜNK Felmérést végeztünk a listánkon a követőink weboldalával kapcsolatban, ebből pedig kijött, hogy a válaszadók 78%-a WordPress-t használ honlapkészítésre.

A 6 legfőbb frusztrációjuk pedig: Kevés az idő és lassan halad a megvalósítás Nehézséget okoz a szövegek megírása, az oldal tartalmának kitalálása Nehéz kitalálni, kiválasztani a dizájnt, beszerezni a grafikákat és emiatt nem elég szép az oldal Bele kéne tanulni az oldal kezelésébe, de úgy kell összevadászni neten a felmerült kérdésekre a válaszokat Kiszervezési problémák vannak, és vagy egy külsős kezeli az oldalt aki lassan reagál, vagy kéne valaki aki segít megvalósítani az ötleteket Növelni kellene az oldal konverzióját, vagy egy jobb marketing- stratégiát kitalálni és amentén újraépíteni

1. Hogyan készülsz el gyorsabban a WordPress oldaladdal? Válassz megfelelő sablont (ingyenes szóba sem jöhet, fizetősből pedig „drag and drop”, multifunkciós sablont válassz, betonbiztos fejlesztői háttérrel) => ez célszerűen Avada Szánd rá az időt a betanulásra, hisz ha ezt lelkiismeretesen megteszed, utána többszörösét fogod visszanyerni a gyorsabb és magabiztosabb haladással => ez célszerűen az Avada tananyag Használd az átmásolható honlaprendszereinket, mert ezzel időt fogsz spórolni már azonnal, nem kell a nulláról építkezned Kérd a segítségünket: www.onlinekatapult.hu/avada-tanyanyag

2. Hogyan írd meg egyszerűbben a WordPress oldalad szövegét? Tudd, hogy mit akarsz, milyen stratégiát viszel véghez (tölcsér, kampány, stb.), majd használd az alapvető tananyagokat Modellezz, ott vannak pl a mi oldalaink… Másold át a honlaprendszereinket, hisz ezekben „ukázosítottuk” az oldalak megfelelő részeire írandó szövegeket, így vezetik a te, vagy a kollégád kezét Kérd a segítségünket: www.onlinekatapult.hu/avada-tanyanyag

3. Hogyan dizájnold meg gusztusosra a WordPress oldalad? Ne használj egymástól elütő tarka színeket, hanem max 2- 3 színt és ezek árnyalatait Ügyelj rá milyen fontokat választasz, harmonizáljanak egymással Ha valamilyen dizájnelemen gondolkozol, hogy kell e, akkor inkább válaszd a „nem”-et Használd pl a freepik-et és vegyél át innen grafikákat A jó szépérzék rengeteget segít, de ha nincs, akkor pár alapvető trükk segítségével RENGETEGET optimalizálhatsz az oldalad megjelenésén. Modellezz le szép oldalakat, pl envato marketplace-re felmész és ott lesd el a szép dizájnok hogyan állnak össze Másold át a kész oldalainkat, hisz itt készen kapod magát a dizájnt is, csak az illusztrációkat kell behelyettesítened Ráadásul kapsz 2 bónuszt, mely tengernyi hasznos tanáccsal lát el a dizájn tekintetében Kérd a segítségünket: www.onlinekatapult.hu/avada-tanyanyag

4. Hogyan tanuld ki gyorsabban a WordPress oldalad kezelését? Bár az Avada tananyag alapvetően nem egy WP tananayag, mégis segít a kezdeti lépésekben, és az Avada telepítése után, az Avada beállításai „átveszik a kontrollt” a WP felett, így ezután szinte csak ebben kell dolgoznod. • Ha telepíted az Avadát, utána már minden felmerülő kérdésedre megtalálod a választ az Avada tananyagunkban. Kérd a segítségünket: www.onlinekatapult.hu/avada-tanyanyag

5. Kiszervezési problémák vannak (lassú, nincs megvalósítás) Állj át egy olyan technikai megoldásra, aminek a segítségével Te magad is tudod szerkeszteni az oldalt és csak a „fő beállításokat” kéred egy kivitelezőtől Keress olyan alvállalkozót, aki hisz a csináld magad eszközök erejében – ilyen például Csont Attila (www.salesfunnel.hu) vagy Gere Tamás (www.onlinerobotpilota.hu) is, Ők az ügyfeleinknek már sikeres munkákat szállítottak le

6. ) Javítani kellene az oldal konverzióját / marketing stratégiáját Sok esetben ezek mögött mélyebb probléma húzódik: (Lásd. Csepregi Balázs blogcikke: https://www.salesautopilot.hu/ugyfelkozpont/) „Kiváló termék + Megfelelő üzleti modell + Ütős stratégia + Gördülékeny megvalósítás ===================== = SIKER” A pénztermelő honlapok sem hoznak kizárólag önmagukban eredményt.

Ha pedig még bővebb segítséget kérsz tőlünk.... Nézzük mit kapsz az Avada-s oktatóanyagunk EXTRA csomagjában.

Avada tananyag + 5 db kész honlaprendszer Kérd a segítségünket: www.onlinekatapult.hu/avada-tanyanyag

Mennyit ér az Avada tananyag? Ha magadtól akarod kitanulni a WordPess + Avadát… akkor mi (akik évek óta használjuk), bizton állíthatjuk, hogy az elkövetkező hónapból 1 hetet legalább azzal fogsz tölteni, hogy olyan dolgokat fejts meg, melyekre egy mondatban elmondtuk volna a választ. Csak gondolj bele, ha ebben az 1 hétben nem idegeskednél, hanem valóban pénzt termelő honlapokat építenél (hozzáteszem vidáman), akkor nem megérné kivásárolni ezt az 1 hetet már előre? Szorozd ki a saját vállalkozói óradíjad ezzel az 1 héttel és kiderül mennyit ér meg neked az Avada tananyag… Mennyit ér az Avada tananyag? Kérd a segítségünket: www.onlinekatapult.hu/avada-tanyanyag

Kérd a segítségünket: www.onlinekatapult.hu/avada-tanyanyag Mennyit érnek a fentebb bemutatott honlaprendszerek? A honlaprendszerek  összesen 12-féle teljesen különböző aloldalból állnak. Ezek listáját és átlagos felépítési idejét láthatod alább: - 1 feliratkozó oldal (kb 3 óra felépíteni) - 8 sales vagy upsell oldal (kb 8 x 5 óra felépíteni) - 2 megrendelő oldal (kb 2 x 2 óra felépíteni) - 1 féle köszönőoldal (kb 1 óra felépíteni) Összesen hozzávetőleg 48 órádba telne felépíteni azokat az oldalakat, melyeket készen adunk oda neked.  Ehhez jött hozzá a szövegek megírása, mellyel szintén eltöltöttünk legalább 20 órát. Így járunk végeredményben 48 + 16 + 20 = 84 óránál.  84*4000 = 336.000 Ft-ot érő idődet válthatod meg ezekkel a kész honlapokkal. Nem mellesleg hetekkel előbb kezdhetsz pénzt keresni, ha ezeket használod… Kérd a segítségünket: www.onlinekatapult.hu/avada-tanyanyag

Mennyibe kerülnek ezek a honlaprendszerek és az Avada tananyag? Az Avada oktatóanyag és az 5 db átmásolható honlaprendszer jelképes összegért lehet tiéd, a fent levezetett valódi értékükhöz képest. Kérd a segítségünket: www.onlinekatapult.hu/avada-tanyanyag

Van kérdésed? Tedd fel kommentben!! KÖSZI A FIGYELMET! Van kérdésed? Tedd fel kommentben!! Kérd a segítségünket: www.onlinekatapult.hu/avada-tanyanyag