Márk és Németország. Egy iskolai pályázat során tízen elindulhattunk Németországba. Ez az élmény amit kint átéltünk felejthetetlen számunkra. A táj egyszerűen.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Avagy egy hét másképpen 2011/2012. tanév 5. évfolyam SZÜLŐFÖLDÜNK PROJEKT.
Advertisements

2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.
Ciprusi kaland.
Erre a csodaszép kirándulásra összesen 16 tanuló és 1 tanár jutott el.A királyhalmi iskolából 1o tanuló,Hajdúnánásról pedig 6 diák és az egy tanár Csorba.
Gyönyörű napot kívánok!
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
(Bedekovics Péter: London)
Digitális hősök Emblematikus mesefigurák a gyerekek hétköznapi életében Kassay Réka BBTE, Kolozsvár.
Gezongen door Dana : Dana Winner Vertaling Paul wammes “Conquest of Paradise” "Verovering van Paradijs" "Verovering van Paradijs" Isten azt szeretné,
Élménybeszámoló június 15-én kezdetét vette az osztálykirándulásunk. Még alig szálltunk fel a vonatra, de már korgott is a gyomrunk. Elővettük.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
COMENIUS PROGRAM.  „Egész életen át tartó tanulás programja“  Iskolák nemzetközi együttműködése Mi is az a Comenius?
Molnár András bemutatja.
Kérem, szíveskedjen a hangszórót bekapcsolni Automatikus diavetítés Aqabat-hegység.
PALICS ápr. 13-án mi, a szegedi SZTE Ságvári Gyakorló Általános Iskola 3.a osztályos tanulói egy nyertes pályázat jóvoltából részt vehettünk egy.
Hadházi Dóra Brauhaus zum Löven. Elindulás, utazás Németországba én éjfélt ütött az óra, mikor elindult buszunk, hogy összeszedje kis csapatunk.
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Egy kis gesztus.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
A kínos helyzet Egy csaj története. Köszönöm hogy,megmentettetek.
A környezet-szennyezés
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
Hasonlóságelemzés.   Kaptunk egy feladatot, amit meg kell oldanunk.
A pillangó és a virág Zene: Enya, Waterfall Click.
Minden ünnep legszebb fénye, Szép Karácsony eljött végre!
A falu Katona András 8.c. Gazdaság A faluban sokan élnek mezőgazdaságból, a település környékén rengeteg termőföld van. Ezen kívül többen segédkeznek.
A világ 7 csodája Egy vidéki iskolában a tanárnő azt a feladatot adta az osztályának, hogy írják le egy papírra: szerintük a mostani világnak mi a 7 csodája?
Kemencei táborozás szeptember
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Határtalanul II. MédiaMánia határon innen és túl BGA-12-HA /13 Varró István Szakiskola, Szakközépiskola, Általános Iskola és Kollégium Karcag.
Ergonómia II. (vendégterek) Készítette: Ősz Dániel és Nagy Zsolt
St.Maarten repülőtere. Ezek a fotók a St. Maarten szigetén levő “Princess Juliana Airport”-ról készültek Itt már megtörtént, hogy a gyanútlan strandoló.
Angliai Út Nyezsnyik Csaba. Angliába érkezés Érkezés repülő géppel (első repülés) Nyelvi felkészítés Családi elhelyezés (Rachel & Andy)
Határtalanul Együtt egymásért a zene és a tánc világában HA /14 Premier Művészeti Szakközépiskola és Szakiskola.
A VILÁG HÉT CSODÁJA.
Portsmouth Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról.
Énekel: Zdenka Lorencová
Angliai tanulmányi út február március 16.
Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.
Torockó(falu,iskola) Székelykő 3.NAP. Iskola Az iskolában körülbelül 50 tanuló van, és 5 terem található az épületben. Az 1. és a 4. osztály össze van.
Zsámbékon (mégis) tavasz akar lenni. Azért, hogy ne felejtsek.
Logo tervezéshez információk
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
Határtalanul!.
KÜLFÖLDI GYAKORLAT. Szabadidőmet nagyon ki kellett, hogy élvezzem mert nem volt sok belőle. Az első napokban még furcsa volt kicsit a közlekedés.
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
Angliai gyakorlat Készítette: Merhelik Ákos. Szállás hely A szállás hely nagyon tetszett. Külön szobát kaptam. A házigazda nagyon rendes volt. Az étellel.
ÖKO ISKOLA 2008 tavaszától Környezettudatos élet: Kiállítások, rendezvények Túraversenyek, kirándulások.
IRODALMI KINCSKERESÉS ERDÉLYBEN! Agg Anna Bajorfi Eszter Fekete Antónia Németh Cintia.
Most: augusztus 29.van A pontos id ő : 08:48 Automatikus diaváltás A hangszórókat kérem bekapcsolni
Neked nem szabad sokat dolgozni.... …hanem egyszerüen csak heverészni.
Az idén a Céh csoportos kiállítását a közgyűlésünkön elfogadott javaslat alapján Gyulán rendeztük. Adódott a művésztelep és a kiállítás időpontjának.
Szakmai – módszertani nap, Tótkomlós, május 4. Hornokné Dr. Uhrin Erzsébet A tanórán kívüli nyelvgyakorlás és a nyelvi attitűd néhány összefüggéséről.
Picasso: Festival Mondial HUNGART © LEGE ARTIS Felnőttképzési Intézmény E – /2014 A „rossz osztály” Iskolai mediációs eset bemutatása 2015 október.
Svédországi beszámolóm TanumStrand
Iskola és család Eltérő és hasonló megközelítések a prevenciós beavatkozások tervezésében A magára hagyott nemzedék A drog veszélyes - veszélyben van a.
Erasmus+ németországi gyakorlat. - ringhotel Schlossberg.
Buzgó-barlang Várhosszúrét
Erasmus+ program HU01-KA  
Mint a Kolping-i mű iskolánk is arra próbálja nevelni tanulóit hogy keresztényként a világban és ezáltal a foglalkozásukban, a házasságukban és a családban,
A királyréti kirándulás Azért tetszett a kirándulás, mert utaztunk kisvonattal is. Amikor leszálltunk a kisvonatról,a tanösvény felé vettük utunkat. A.
Leonardo Mobilitási Program
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Nézd csak meg ezeket a képeket
ERASMUS + ERDÉSZETI SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS
Erasmus+ program HU01-KA  
Gyönyörű napot kívánok!
Pályázatkiíró: Tempus Közalapítvány Budapest
Előadás másolata:

Márk és Németország

Egy iskolai pályázat során tízen elindulhattunk Németországba. Ez az élmény amit kint átéltünk felejthetetlen számunkra. A táj egyszerűen csodaszép volt, hatalmas erdők ahova minden nap elmentünk.

Nem is lenne szép Németország egy kis kirándulás nélkül.

Mi egy szállodában voltunk, amely Hotel Rennsteig nevet kapta, szép volt szinte semmi baj nem volt vele, de minden jóban van valami rossz. Az étel finom volt, csak annyi hogy valamiért barnamártás volt barnamártással. De a szabadnapokat még a szállodában is el lehetett tölteni, mert volt teke,meg konditerem.

A szobák szépek voltak némi kisebb hibával.

Volt Wellness, amely tetszett csak az a baj, hogy át kellett sétálni mert egy másik épületben volt. Igazából ezzel semmi baj nem volt csak az, hogy mikor hideg volt és majd lefagytunk mire átértünk.

Munka előtt még egy kis pihi.

Munka közbeni szorgos takarítás melyet majdnem minden nap meg kellett csinálni, de jól elvoltunk mindig.

És persze ki ne hagyjuk a mellettünk lévő kisboltot aminek nagyon örültünk, hogy ott volt.

Ennyi lett volna az én kis diám, köszönöm a figyelmet!