Lajos Nikoletta - Project manager Fürjes Ádám - Webshop manager.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
Advertisements

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
okostelefon alkalmazások a turizmusban
TÁMOP Mozgáskorlátozottak interaktív honlapja.
Hatékony e-commerce hirdetés az Árukeresőn. Az Árukeresőről • Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala • Operáció 5 országban (HU, TR, RO, BG,
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
Allegroup.hu Grando.hu – Az online pláza.
A digitális jövő kutatási előrejelzések tükrében
A Palló Információs rendszer Internetes rendszer: Indulás: január Fejlesztők: Budapesti Művelődési Központ Támogató:
Első találkozás Hogy kezdődött el? T-Com hírlevél Online regisztráció: Támogatási szerződés/igazolás aláírása Első weblap.
Facebook.com/KBCEquitas | twitter.com/KBCEquitas | Kihagyhatatlan lehetőségek a vagyongyarapításban László Zoltán Marketing Manager,
Adatvédelmi kérdések egy online tartalomszolgáltató mindennapi gyakorlatában Adatvédelem napja 2009.
Az internetes gyógyszervásárlás veszélyei
Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál igénybe vehető szolgáltatások Lászlóné Tanács Edina szolgáltatási igazgató november 15.
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
Diplomás pályakövetési program, komplex hallgatói szolgáltatásfejlesztés az ELTE-n ELTE TÁMOP /2/KMR projekt március 9. TÁMOP /2/KMR
A Gazdaságfejlesztési Operatív Program értékelése GOP konstrukció és KMOP tükörkonstrukció.
OTTHON A MUNKÁBAN OTTHON A MUNKÁBAN OTTHON.
Mezőgazdasági szaktanácsadás online támogatással: on-line benchmarking tesztüzemi adatok alapján Területválasztási szaktanácsadás tesztüzemi,illetve szimulációs.
A CRM rendszerek sikeresen gyűjtik az adatokat, a DM rendszer pedig biztosítja azt, hogy a vállalatok ne csak tudjanak az ügyfelekről, hanem meg is értsék.
Budapest, február 25. Kötik-e a cégek termékeikhez a fogyasztót, és ha igen hogyan?,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben’’ VIII.
Versenyképes vállalatirányítás változó üzleti és jogi környezetben Nagy Lajos, Konzulens Velence November 22.
A webshopok vásárlóközönsége A diavetítés Kurucz Imre Internet Hungary 2009 konferencián tartott előadásának segédanyaga. A diákon az adatok bázisai nem.
Nők egészsége - védőnők egészsége Nők egészsége – védőnők egészsége Bózsváriné Ferencz Irén és Cieslarné Nádasdi Katalin védőnő Kőbányai.
Harmadik országbeli hallgatók beilleszkedésének elősegítése
MKE Helyismereti Könyvtárosok Szervezetének XVIII. Országos Tanácskozása Gödöllő, július Helyismereti fejlesztés - online elérés a dunakeszi.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.

Mobilra optimalizált webáruházak, avagy felkészülés az új évtizedre Zajdó Csaba.
E – kereskedelem - e? jótékony online árusítás Cseh Henriett
The Social Work in Hospice and Palliative Care Network A Szociális Munka a Hospice és a Palliatív Gondozási Hálózatban (SWHPN)
Célzott partnergyűjtés (lead generation) IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft Budapest, Madách Imre út Tel: (1) Médiaajánlat Új,
Az e-therapy lehetőségei az addiktológiában Gelsei Bernadett.
A StoreWizard webáruház bemutatása
Raimond Lap (zeneszerző).
Telekommunikációs vállalat 100 százalékkal növelte a válaszarányokat az SPSS Clementine® segítségével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
MAVE Budapest, május 24. INCLUSIVE – project bemutatása E-learning „A távolságot, mint üveg golyót, megkapod..” /József Attila - Altató/ Wenhard.
1. 2 a gyártók & fogyasztók igényeinek összehangolása a hatékonyság növelése az elérhetőség javítása szakértői szolgáltatás biztosítása vásárlói igények.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Üdvözöljük az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány nevében Speciális ECDL tananyag látássérülteknek Szuhaj Mihály Herczeg Lajos INFOALAP 1.
Mennyire modern a hazai elit?. 2 Mennyire modern a hazai üzleti elit… … információszerzésben? … médiafogyasztási szokásaiban? … életmódjában?
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Google Confidential and Proprietary Kampány a kisvállalkozások sikerességéért március 30.
Online könyvmarketing Változó trendek, változó vásárlói igények április 15.
Civil törvény és civil információs centrumok a közösségek megerősítéséért Dr. Latorcai Csaba helyettes államtitkár február 6. Emeri Erőforrások Minisztérima.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
2015. tavaszSzármaztatott termékek és reálopciók1 III.4. Határidős kamatlábügyletek Kamatlábak változásából eredő kockázatok fedezésére. 16.
Észak-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ Munkaerőpiaci helyzetkép a salgótarjáni kistérségben Zaráné Kecskés Erzsébet Igazgató KKC-2008-V
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet Döntéstámogatás a mezőgazdasági gépvásárlás.
Mennyit ér az adatbázisod?. Amennyit kihozol belőle…
Virtuális egészségügyi információk szakembereknek, laikusoknak Barangolás a Zala Megyei Kórház Egészségügyi Szakkönyvtárának honlapjánhttp://
Kardosné Gyurkó Katalin A család jövője – a nagycsaládosok
Személyre szóló kuponok vásárlási minta alapján
Rapid Action Group Ltd Üdvözli Magyarországot az Alihankintán!
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
MKE Helyismereti Könyvtárosok Szervezetének XVIII
Ágazatközi együttműködés
Tanácsadás / Szakterületi tanácsadás
Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas
Online vásárlás.
(SWHPN) The Social Work in Hospice and Palliative Care Network A Szociális Munka a Hospice és a Palliatív Gondozási Hálózatban (SWHPN)
Mit változtass meg a Facebook marketingedben?
Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít
Előadás másolata:

Lajos Nikoletta - Project manager Fürjes Ádám - Webshop manager

Egyedi, csak a babakártyával igénybe vehető kedvezmények Indulás: Jelenleg aktív tag A várandósság első napjaitól a gyermek 3 éves koráig Babatermékek Rossmanó Babaprogram

A babaprogram eredményei évente kb új regisztráló azon vásárlásoknál, melyeknél használnak babakártyát, átlagosan 60%-kal magasabb a kosárérték a babakártyás vásárlások száma és értéke évről évre dinamikusan növekszik

A Rossmanó Babaprogram sikerességének titka: vásárlók igényeinek megfelelően kidolgozott akciók – 2013: kérdőív, 2014: megújulás a babakártya használata komoly árelőnyt jelent (önmagában is, de összevonható a normál akciókkal is) az akciók online is elérhetőek szakértői tanácsadás (FB: Védőnő válaszol, elektronikus hírlevélben tanácsadó szöveg) jövőbeni kulcspontok: online és szakértői láb erősítése, minél több várandós anyuka elérése (eszköz pl. Promobox, BabaMama Expo)

Vevőszerzés és –megtartás eszközei a babaprogram esetében szakértői tanácsadás piacon kiemelkedő versenyképes akciók online elérhetőség

Mit tettünk a vevők szerzés és megtartása érdekében online?

Milyen online eszközökkel tartjuk meg a vevőket?