Kertek az öbölben Musica – Teresa Teng – The way we were Kézi váltás.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Dafen - Kína A "hamisítók" városa.
Advertisements

Peterhof, vagy másképpen a Nyári Palota a legrégibb és a legleny ű göz ő bb valamennyi pétervári uralkodói rezidencia közül, 29 kilométerre fekszik a.
Kína, Yunnan-tartomány
A világ csodái. A világ csodái Machu Picchu Machu Picchu az egykori Inka Birodalom romvárosa Peruban – a világ talán legizgalmasabb és legfestőibb.
Iparművészeti Múzeum A főváros egyik legszebb látnivalója a Lechner Ödön és Pártos Gyula tervezte, Zsolnay kerámiával fedett szecessziós palota. Gyűjteménye.
Ausztráliai túra Az Ausztrál Államszövetség 6 szövetségi államból és 2 szövetségi területből áll, fővárosa: Canberra. A 6 szövetségi Új Dél Wales (New.
Földrajz 7. Az előző évben tanultuk
A légnyomás és a szél.
Ausztrália Területe: km2 Fővárosa: Canberra
Ausztráliai utazás.
Róma.
Nagy földi légkörzés.
József Attila: Téli éjszaka
Ázsiai Egyetemek Környezettervezés Vinkó Anna és Donka Sándor gyűjtése.
A görög történelem kezdetei
A mérsékelt övezet (folytatás).
Hideg övezet és a függőleges övezetesség
A tundrától a trópusokig
Tavasz.
Légnyomás, szél, időjárási frontok, ciklonok, anticiklonok
Időszakosan változó és helyi szelek
Készitette: Cammisa Matteo
Leíró éghajlattan.
STRANDOK KATTINTS 1.
Egyenlítői öv Mindennapos esők öve.
A világ szubtrópusi monszun területei
Készítette: Nagy Zsanett
Éghajlat, klíma „Az életközösségekre, szupraindividuális rendszerekre ható kényszerfeltételek egy csoportja” WMO def.: az éghajlati rendszer által véges.
Gyönyörű tényleg! Mint a festmény. Egy hely Kínában. Kattintásra.
Hegyvidéki (függőleges) övezetesség
NEMZETI TANKÖNYVKIADÓ Panoráma sorozat
Terep- és tájtípusok.
Európai Unió Mezőgazdasága
Mirtusz.
A Föld és Magyarország erdőgaz-dálkodása, ill. fagazdálkodása
Ciklonok, anticiklonok
Éghajlattan összefoglalása
( pl. a 4 évszak időjárása minden évben hasonlóan alakul)
( pl. a 4 évszak időjárása minden évben hasonlóan alakul)
The Magic Tap. Magic tap, which appears to float in the sky with an endless supply of water. In actuality, there is a pipe hidden in the stream of water.
Trópusi esőerdők Éghajlat elemei, éghajlati övezetek, biomok kialakulása, forró égöv biomjainak területi elhelyezkedése, növények, állatok, kcsh, alkalmazkodás,
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
Szubtrópusok: kemény- és babérlombú erdők
Un mare monument natural A boliviai Salina de Uyuni a világ legnagyobb só sivataga mely egy hatalmas természetes tükört alkot. Az es ő s évszakban.
Füves puszták.
A földrajzi övezetesség
Afrika természeti övezetei
Maravillas naturales por accidente A természet véletlenszerű furcsaságai.
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Légnyomás, szél, ciklonok, anticiklonok
Az alaszkai Botanikus kert az 50 hektáros alaszkai Panhandle gyönyörű erdejét foglalja magába, ami Juneauban található. A botanikus kert virágai és.
SZINGAPÚR Épül Szingapúr egyik büszkesége a Marina Bay Sands Hotel eszem.
Szlovénia Készítette: Cseh Fanni.
ELKÉPESZTŐ! Vajon nem kellene ezt a nyolcadik világcsodának tekinteni? ELKÉPESZTŐ! Vajon nem kellene ezt a nyolcadik világcsodának tekinteni?
Arquitectura del futuro Marta Carretero Clic para avanzar.
Tartalom Himnusz Megalakulása Road trip Szimbólumai Alapinformációk
Az elsivatagosodás.
Sao Paulo.
Amerika éghajlata.
Un mare monument natural
Mérsékelt övezet Nincs merőleges delelés Minden nap felkel/lenyugszik a Nap Nyugati szél uralma 4 évszak Felosztás: 1. Meleg mérsékelt öv – 15-20C évi.
Svédország és Balti államok
25. ÉGHAJLAT.
Európa éghajlata, vízrajza, élővilága
9. SZERBIA ÉGHAJLATA.
Forró övezet Földrajz VII. évfolyam.
CSODÁLATOS KÉPEK.
Amerika éghajlata.
A földrajzi övezetesség
Arquitectura del futuro Marta Carretero Clic para avanzar.
Előadás másolata:

Kertek az öbölben Musica – Teresa Teng – The way we were Kézi váltás

Szingapúr az egyike az ázsiai tigrisek vagy ázsiai sárkányok országának. Jellemz ő i magasan fejlett gazdaságok Hong Kong, Szingapúr, Korea, Tajvan Az öbölbeli kerteket a kormány Szingapúr-ból "Kertvárost" akar kiakítani, a stratégia szerves része a "Garden city". Deklarált célja, hogy növelje a város életmin ő ségét, a növényzet és a növények által.

Kertek az öbölben a regenerált föld a tenger Szingapúr központjában, a Marina reservoir park, amely magában foglalja a 101 hektár (250 hektárból). A park áll három tengerre néz ő kert: South Bay Garden, az East Bay Garden és a Garden Center.

.

Az általános elképzelés a f ő terv South Bay Garden ihlette egy orchidea, amely a trópusok szingapúri képvisel ő je, az ország nemzeti virága.

Olyan fa-szer ű struktúrák, amelyek uralják a tájat, kert Heights kezdve 25 méter (82 méter) és 50 méter (160 méter).

Ezek egyedülálló fák legfeljebb 16 emeletesek megtalálhatók a kert körül - a supertree Grove, míg a fennmaradó hat a tizenkét kerülnek, a kertekben, arany és ezüst hármas csoportokban.

Elvenszi a forma a funkció, az érett fák, a is biztosítanak, skála és a dimenzió, a kertek, magassága az egyensúlyt a magas végbement a Marina Bay area teremt.

Tegyen egy sétát a Skyway a hosszú sétányon,, magassága 22 méter, amely összeköti a két, a ligetben, és élvezze a kilátást a kert különböző pontjaira.

Nagy fák négy részből tevődnek össze:-erősítik vasbeton mag, a törzs, a panelek, a bőr élő, és a növényzet ültetés.

11 a környezetvédelmi szempontból fenntartható jellegét meghatározza mint gyűjteni napenergia fotovoltaikus cellák integrált.

Több mint növény, több mint 200 faj és fajta bromeliads, orchideák, páfrányok és szőlő trópusi virágokkal ültetett

Amikor leszáll az éj, lásd, hogyan kelnek a szuper fák egy káprázatos számos könnyű képernyők, hogy szétrobban az égen.

a függőleges kertek sokasága éli funkciókat, beleértve a vetés, a mintázat részt és a munka, mint a motorok az alacsony károsanyag-kibocsátás, a kertekben.

Dragonflies bridge

Az örökség kertek négy tematikus kertek gy ű jteménye, hogy viszi át a történelem és a kultúra a három f ő etnikai csoportok Szingapúrban és a gyarmati múltat idéz ő látnivalóknál.? Minden kertben séta, Fedezze fel a történetek, a hozzájárulás a különböz ő etnikai csoportok, a szingapúri kialakulását. A Kampong ház kifejezetten a malajziai kizárólag a természet származó anyagok felhasználásávalAz örökség kertek négy tematikus kertek gy ű jteménye, hogy viszi át a történelem és a kultúra a három f ő etnikai csoportok Szingapúrban és a gyarmati múltat idéz ő látnivalóknál.? Minden kertben séta, Fedezze fel a történetek, a hozzájárulás a különböz ő etnikai csoportok, a szingapúri kialakulását. A Kampong ház kifejezetten a malajziai kizárólag a természet származó anyagok felhasználásával

Bolygó, 2008-ban készített festett bronz- és acél, 10 méter hosszú, súlya 7 tonna, és úgy t ű nik, hogy a talaj fölött lebeg súlytalan. Képviseli a festô fiát 7 hónapos korban, és egyike a három szobornak, amely ihlette újszülött fia korai fejl ő dése

Marc Quinn, bolygó, egy óriás a baba alszik felfüggesztve a levegőben, a kertekben

„Marc Quin” Számomra, a bolygó egy paradoxon - rendkívül nehéz, azonban a bronz jelenik meg súlytalan; túlnyomórészt nagy, de ugyanakkor idő egy kép-ból sebezhetőség. Ez egyszerre tükrözi a magunkat és a földet, amelyen élünk,

Az üvegházhatást okozó, a kertekben Bay, Singapore, büszkélkedhet két hűtött télikertek - a kupola a virág és a felhő erdő, a Marina reservoir szélén található.

La Cúpula de la flor es el más bajo, pero más grande de los dos, en 1.2 hectáreas (3.0 acres). Se replica un clima templado, seco y cuenta con plantas que se encuentran en el Mediterráneo y en otras regiones tropicales semiáridas (por ejemplo, partes de Australia, América del Sur, África del Sur).

A kupola a virág van a leg--bb alacsony, de a nagyobb a két, 1.2 hektáros (3.0 Hold). A mérsékelt, száraz éghajlat replikálódik, és a növények, megállapítást nyert, hogy a félszáraz, mediterrán és trópusi területeken (például Ausztrália, Dél-Amerika, Dél-Afrika ).

A fő sugárútján, a kupola, a virág

A zamatos kert és a Baobabs nagy területen

A kupola a virág replika hűvös és száraz éghajlat a mediterrán régiók, mint például a Dél-Afrikában, Kaliforniában és Spanyolország és Olaszország. Home növények gyűjteménye, a sivatagok, a világ minden tájáról mutatja a növények ilyen környezetek adaptációja.

oszlopok nélkül a világ legnagyobb üvegházhatást okozó üveg télikert van egy hálózat, acél, melyik úgylátszik mint egy tojáshéj.

A növények a kertben, pozsgások, és részben Baobabs vannak, főleg a meleg mérsékelt övi száraz én Egyesült Államok, Mexikó, Afrika és Madagaszkár.

A felhő erdő magasabb, de egy kicsit kisebb, 0,8 hektár (2,0 Hold). a nedves és hideg körülmények között, megállapítást nyert, hogy a trópusi régiókban 1000 méter (3300 méter) és 3000 méter (9800 láb) tengerszint feletti magasságban, amely Délkelet-Ázsiában, Közép-Amerika és Dél-hegy. Számla-val egy lifttel, 42 méter (138 méter) "Felhő-hegy", és a látogatók lehet leereszkedni keresztül egy kerek útvonal, ahol 35 méter (115) vízesés biztosít vendégei számára, hideg levegő frissítő

A Cavern kristály hegyi tartalmazza a kiállítások, ásvány-és barlangok, titkos kert növények szakadékok és Új-Zéland páfrányfák tartalmaz, és az elveszett világot tartalmazza, növények, orchideák, páfrány és moha club-valamint egy egységes Keteleeria.

"Felhők hegy" önmagában egy szerkezet teljesen bonyolult ruha epiphytes bromeliads orchideák, a páfrányok, a páfrányok, a páva, a sűrűn pettyes szegfű - és a clubmosses, és anthuriums. Ez áll egy sorba. Az út a felhő egy légi gyalogjárda, ezen a környéken: a rész kiváló hegyi ad mind a legközelebb a epiphyts, hogy nőnek a külső, a hegy a kilátás a tetején

Fin