BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK (2013.11.15.)

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A kártyanyomtatás fortélyai Csákvári Krisztián Kártya és címke gyártás
Advertisements

FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Ruska Mónika – Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Fiatalok Lendületben Programiroda.
Online szabadságtervező, jóváhagyó, nyilvántartó rendszer.
E-BANKING SUMMIT március 3. Biztonságos kommunikáció biztosítása a pénzintézetek és a hatóságok között Szabó Katalin Termékmenedzsment osztályvezető.
Fókuszban az önkormányzati tagsággal rendelkező szociális szövetkezetek _ A pályázatkezelői felület bemutatása.
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
A munkahelymegőrző támogatás. Alapja  Az évi IV. tv. (a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról) 18. §.  A 6/1996. (VII.16.)
1 VIII. VASÚTI PÁLYÁK TERVEZÉSÉTŐL A KIVITELEZÉSIG VASÚTI PÁLYÁS MÉRNÖKTOVÁBBKÉPZŐ Magyar Mérnöki Kamara Budapest, EU támogatású projektek.
Követelményelemzés – követelményspecifikáció A szoftverfejlesztés kapcsán az elemzés speciálisan egy kezdeti szakaszt jelöl, amelynek alapvető feladata.
ISKOLAKÉSZÜLTSÉG – AZ ADAPTÍV VISELKEDÉS FEJLETTSÉGE dr. Torda Ágnes gyógypedagógus, klinikai gyermek-szakpszichológus Vizsgálóeljárás az iskolába lépéshez.
A magyarországi vállalatok információszerzési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink H-1024.
A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TERÜLET 2007 Menner Ákos. A minőségfejlesztés intézményi ritmusa Önértékelés 2006 Önértékelésből származó fejlesztési célkitűzések.
Pályázati lehetőségek Nagy Réka Közművelődési és kulturális intézmények pályázati lehetőségei.
1 Az önértékelés mint projekt 6. előadás 1 2 Az előadás tartalmi elemei  A projekt fogalma  A projektek elemei  A projekt szervezete  Projektfázisok.
Mindent a „Vállalkozások komplex infokommunikációs és mobilfejlesztéseinek támogatása” című pályázati kiírásról.
TARTALOM BREVIÁRIUM – RÖVID MAGYARÁZATOK NÉGY ESZKÖZ BERUHÁZÁSTERVEZÉS ÉS -MENEDZSMENT Bevezetés Főszereplők Az eszközök Tanulság ESZKÖZÖK és ERŐFORRÁSOK.
A biztos befektetés Szabó Gábor Brand manager IBM Magyarország Budapest,
Előadó: Bali Kornél Mikro-, kis-és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása.
A vállalatok marketingtevékenysége és a Magyar Marketing Szövetség megítélése Kutatási eredmények az MMSZ részére (2008. július)
MINTAKÉRDÉSEK. A pénzügyi számvitel információs rendszere elsősorban a gazdálkodó szervezetek vezetőinek információs igényeit elégíti ki. A beszámoló.
Iskolai információs rendszer. Alapkövetelmények Oktatási, nevelési intézmények részére fejlesztett Oktatási, nevelési intézmények részére fejlesztett.
NSZFI SZFP Programkoordinációs Iroda Minőségfejlesztési Terület NSZFI SZFP Programkoordinációs Iroda Minőségfejlesztési Terület Teljesítményértékelési.
EU pályázati programok A szervezet / változások 1.A pályázók adminisztrációs terheinek csökkentése a projektfejlesztési, pályázati szakaszban.
Új irányok az emberi erőforrás gazdálkodásban Fiatal regionalisták VIII. országos konferencia Győr, október Szűcs Ágnes Nyíregyházi Főiskola.
ERASMUS+ DISSZEMINÁCIÓS PLATFORM
A Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely munkája – EFOP VEKOP/15 TÁRS PROJEKT bemutatása EFOP VEKOP
Gazdasági informatika - bevezető
Széchenyi Programirodák szervezete és működése
Work-based Learning in CVET Az ALFA KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesület szerepe a projekt megvalósításában Előadó: Czibula Zoltán igazgató ALFAKÉPZŐ.
DIGITÁLIS VÁSÁRLÁSOK, GENERÁCIÓS KÜLÖNBSÉGEK
Az „első lépés” TÁMOP
Tájékoztató a munkahelyteremtő pályázati programról
A FELÜGYELŐBIZOTTSÁG BESZÁMOLÓJA A VSZT
ŐRSÉGI TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS
Folyamatmanagement eszközök hódítása Teremts rendet a káoszból PPM-el
Technikai lehetőségek, korlátok, kihívások
A gyógyítás (hézagos) gazdasági alapjai
Szupergyors Internet Program (SZIP) Jogi akadálymentesítés megvalósítása: Jogalkotással is támogatjuk a fejlesztéseket dr. Pócza András főosztályvezető.
Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal
Az iskolai könyvtár szolgáltatás típusai
Menedzsment és Vállalatgazdaságtan PhD Menedzsment alapok
A cégvezetők problémái az informatikával kapcsolatban
SZÁMVITEL.
Kereskedelmi Eszközök Specialista
SZÁMVITEL.
CSOPORT - A minőségellenőrök egy megfelelő csoportja
SZAKISKOLAI FEJLESZTÉSI PROGRAM
A kiváltást tervezők / megvalósítók és Az fszk TÁRS projektje közti együttműködés rendszere EFOP VEKOP TÁRS projekt.
VÁRATLAN MŰSZAKI ESEMÉNYEK
A szociális gazdaság jogi háttere Szlovákiában
SZÁMVITEL Dr. Ormos Mihály egyetemi tanár
Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal
Körmendi Dániel MAS Meeting Scheduler.
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Comp-Sys Kft főkönyv-folyószámla program bemutató
Környezeti Kontrolling
TÁRGYI ESZKÖZÖK ELSZÁMOLÁSA
Készletek transzformációja
I. HELYZETFELMÉRÉSI SZINT FOLYAMATA 3. FEJLESZTÉSI FÁZIS 10. előadás
HIRING 101: BEVEZETÉS A TOBORZÁS-KIVÁLASZTÁSBA
SOTER-LINE Soter-Line Oktatási, Továbbképző és Szolgáltató Kft.
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
SeaHunter a „fejvadász” HR-adminisztrációs és toborzási szoftver
Scool-Túra Kft Miskolc Széchenyi út 36.
Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ
SZAKKÉPZÉSI ÖNÉRTÉKELÉSI MODELL I. HELYZETFELMÉRŐ SZINT FOLYAMATA 7
IT biztonsági monitoring eseményfelügyelet, bizonyítékok,
Munkaszámos munkaidő nyilvántartás
Kórházi és ágazati gazdálkodást érintő informatikai fejlesztések és az azokban rejlő lehetőségek Horváth Tamás Vezérigazgató CompuTREND Zrt.
Előadás másolata:

BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( )

Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( ) Hogyan legyen időmilliomos? BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás

Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( )  BINARIT TIMESHEET online munkaidő nyilvántartó rendszerünk az „ügyfelekre” és az elvégzett feladatokra fókuszál.  A becsült munkaidő helyett a valós időben rögzített, részletes és pontos adatokon alapul a nyilvántartás.  A vezetők számára lehetőség nyílik, hogy a munkatársak bevonásával teremtsék meg a szervezet eredményesebb működését, az ügyfelek minőségi kiszolgálását. BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás

Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( ) Versenyelőny biztosítása  A munkahelyi és projekt folyamatok átláthatóvá válnak, az adminisztráció egyszerűsödik.  Folyamatos visszacsatolást nyújt a munkatársaknak, a vezetőknek és az ügyfeleknek.  Segít a feladatok és a várható költségek tervezésében, a munkafolyamatok és az erőforrások optimalizálásában. BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás

Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( ) Versenyelőny biztosítása  Támogatja a hátralévő ráfordítás becslését és az aktuális készültségi fok számítását.  A teljesítés értékelése tényekkel támasztható alá, pontos adatok állnak rendelkezésre a valós és részletes ráfordításokról.  A kétszintű jóváhagyó rendszer lehetőséget biztosít - akár a megrendelő (ügyfél) számára is - a rögzített események véglegesítésére. BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás

Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( ) Rugalmas megoldások  Testre szabható a munkahelyi és projekt folyamatok és struktúrák alapján.  Kétirányú kommunikációs lehetőség biztosítja a kapcsolatot a meglévő rendszerekkel, projekt menedzsment eszközökkel (SAP, MS Project, stb.) tud együttműködni.  A felhasználóbarát felület minden munkatárs számára egyszerű használatot és gyors rögzítést tesz lehetővé. BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás

Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( ) Rugalmas megoldások  A tevékenységek rögzítése történhet az adatok "kézi" megadásával, valamint egy segédprogram elindításával teljesen automatizálható a folyamat.  Internet kapcsolaton keresztül valós időben történik a rögzítés, online elérés hiányában egy későbbi időpontban is felvihetők, módosíthatók az adatok. BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás

Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( ) Rugalmas megoldások  A beépített jelentések, statisztikák, az egyénileg összeállított kimutatások segítik az utólagos elemzést, értékelést és a jövőbeli tervezést, valamint felhasználható az „ügyfelekkel” történő pénzügyi elszámolásnál.  A rendszer beállításainál szabályozhatók a különböző szintű jogosultságok, a távollétek és ezen idő alatti helyettesítések, valamint egyedileg beállítható a nyelvhasználat. BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás

Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( ) Igények szerint  A döntéshozó vagy a projekteket koordináló vezető számára lehetőséget teremt a hatékonyság növelésére, a költségek optimalizálására, és erősítheti a partnerek bizalmát.  A feladatok és az erőforrások tervezésében támogatja a csoportot irányító (projekt) vezetőt, pontos és valós képet kap a munkavégzésről a teljes munkafolyamat alatt, akár távmunkában dolgozók esetén is. BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás

Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( ) Igények szerint  A HR területen dolgozó munkatársak számára naprakész információk állnak rendelkezésre a nyilvántartáson alapuló bérszámfejtéshez, egy új és modern dimenzióba helyezi a munkavállalók teljesítményének értékelését és az eredmény alapú juttatási rendszert.  A munkatársak pontosan és mérhetően dokumentálni tudják a különböző feladatokra vagy projektekre történt ráfordításaikat, jól elkülöníthetően a mindennapi munkafolyamatoktól. BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás

Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( ) TIMESHEET OFFICE BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás

Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( ) TIMESHEET PROJECT BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás

Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( ) TIMESHEET CLIENT BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás

Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( ) TIMESHEET CSALÁD  OFFICEPROJECTCLIENT  ENGINEERDEVELOPMENTLEARNING  AGENTBROKER BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás

Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( ) Tisztelettel várjuk megkeresését! telefon: BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás

Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( ) Próbálja ki a demó változatot! web: BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás

Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( ) Köszönjük megtisztelő figyelmét! BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás