Könyvelési gondjai vannak? A jogszabályok nehezen érthetőek? Segítségére lenne az adótanácsadás? Kevés az ideje, de tudni szeretne mindent a cégével kapcsolatban?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Emberi tényező a vállalkozásvezetésben
Advertisements

Elektronikus ügyintézés, és várható technikai fejlesztések a Növény- és Talajvédelem területén Várszegi Gábor osztályvezető augusztus 30.
Nemzetközi tudomány – magyar kézből Interacta 1996 óta az ügyfelekért.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Új alapítású vállalkozások első 90 napja „Hozhatsz bármilyen döntést, ha mered vállalni a következményeit!”
Data Explorer Kft. Tóth Nándor Ügyvezető.
10. Tétel Sikeresen működő üzletét az igényeknek megfelelően bővíteni szeretné. Ehhez szüksége van egy üzleti terv elkészítésére. Foglalja össze, hogy.
Media Smart Digitális Világ 1. MediaSmart Hungary Oktatás Közhasznú Nonprofit Kft.
Mi az, hogy biztosítási alkusz, az alkusz helye és szerepe - egy nemzetközi alkusz szemszögéből n Az Alkusz szerepe, az alkuszi etika. n A szolgáltatási.
Az adó mint bevételi forrás Badak Zsuzsanna június.
Felelősséggel a vállalkozókért! Vezető tisztségviselő felelősségbiztosítása, mint megoldás. Hány vezető beosztású embert kell bebiztosítani? Megnövekedett.
Vállalkozásindítás kockázat nélkül! Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja.
TÁMOP „A jól meNŐ vállalkozásokért” dr. Nagy Ágnes igazgató Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
Szolgáltató adóhatóság 2009’ Bevallások egyszerűsítése Elektronikus szolgáltatások bővítése TEÁOR és szakmakód konverzió Sajtótájékoztató február.
Bevallás kitöltés és ellenőrzés Cégek adatainak nyilvántartása Programfunkciók: Mérleg, eredmény kimutatás, társasági adó belső és külső összefüggéseinek.
Velünk egy jobb világért! II. Országos Módszertani Konferencia Beszámoló az elmúlt 1 év Munkájáról.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Családi vállalkozás.
Fodrász osztály. Vállalkozási ismeretek 3. tétel
Előadó: Kopacz Tamás, ügyvezető helyettes - Mapei Kft.
Szolgáltatásaink CégalapításHR folyamatokPályázatírás KönyvelésTréning Mindent a szakértő kezébe!!!
Vállalati arculat.
Ipari középvállalat projektvezetőjének tapasztalatai az integrált vállalatirányítási szoftver bevezetési szakaszában Projektmenedzsment Fórum A kis-
Szakirány választás április Pénzügy és számvitel szak Választható szakirányok Pénzügy szakirány Számvitel szakirány.
Foglakoztatás pályázati projektekben Általános áttekintés Tóth István, tanár.
Együttműködési lehetőségek és megoldások a foglalkoztatási és szociális terület munkájában Kovács Ibolya szociálpolitikus Foglalkoztatási és Szociális.
Hatékony HR költség-tervezés a válság idején
A JÓ PAP IS… – Képzések és tanácsadások szakembereknek, munkáltatóknak Előadó: Garadnay Tea FEMI vezető Budapest Esély Nonprofit Kft.
Az egyéni vállalkozás.
Vállalati tanácsadás pályázatainak értékelése
Nevelés és nevelői attitűdök
Az új pénzmosási törvény alkalmazásának gyakorlati tapasztalatai a biztosítóknál.
Stresszmentes, hatékony vállalkozásvezetés Avagy hogyan építsük fel újra vállalkozásunkat Horváth Győző – május.
Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „A siker kulcsa: a KAMARA” Vállalkozói Fórum április 29.
Nagykanizsa MJV Önkormányzatának új munkahelyek létrehozását támogató pályázata Vállalkozói Információs Nap – március 31.
MegaService Europe Kft
WTS Klient csoport Budapest Adózási és könyvelési szolgáltatás Magyarországon és Németországban.
LÉPÉSELŐNY EGYESÜLET. LEGYEN JOB(B) A NŐKNEK! LEGYEN MUNKA A NŐKNEK !
Hazai vámhatósági tapasztalatok és legjobb gyakorlatok az AEO-kal való együtt működés terén Konopás András százados2014. június 24. NAV KAVIG Konopás András.
Vállalkozás alapítás Ausztriában
R.F.Q. Request For Quotation. 2 Válasz a feltett kérdésre: A tantárgy fő célkitűzése, hogy adjon egy közös nyelvet, amely segítségével a közgazdászok.
INVESTMONT KFT Horváth Kund ÉVOSZ május 29..
Munkára képes állapot ellenőrzésének anomáliája a munkahelyen Poór László ügyvezető.
Tolna megyei földmérők helyzete a szakmagyakorlási rendelet szerint Németh András | TMMK GGT Szakcsoport elnök Tolna Megyei Földmérők Napja 2016.
Mindenkit köszöntök, Takács Titusz vagyok a JTT PRO Biztonságtechnikai Kft. ügyvezető igazgatója. BIZTONSÁGTECHNIKAI KFT. Mai előadás témája: Vállalkozások.
 A munka, az egyik alapvető szükségletünk.  Munkájuk alapján becsülik meg az embereket. A munka biztosítja a megélhetést.  A családi munkamegosztásban.
Költségvetési szervezetek évi beszámolója. Vonatkozó jogszabályok: (1/2) évi XXXVIII. törvény az államháztartásról - 292/2009. (XII. 19.)
De a pénzügyek nem tartoznak másra, beszéljünk erről személyesen! Ideje másképp gondolkozni pénzügyeinkről!
A hitelgarancia szerepe a kkv-k finanszírozásában 2010 Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
HULLADÉKKEZELÉSI ADMINISZTRÁCIÓ A GYAKORLATBAN január 21.
Gazellák Magyarországon A KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALATOK SZEREPE A FOGLALKOZTATÁSBAN Műhelykonferencia.
Szakács Erik , Győr Széchenyi-kártya a VOLKSBANK – nál.
KISTÉRSÉGI szennyvíztelep-kezelő képzés 2004 (3 napos) "Üvegház"-2001 Bt Budapest, Berend u. 3. OKÉV nyilvántartási szám:
A magyarországi vállalatok rendezvényszervezési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink.
Dr. Terták Elemér vezérigazgató Budapest, május 12.
Ellenőrzések számvitele. Ellenőrzés célja az általa képviselt érdekek alapján: - k ülső ellenőrzés (adóhatósági, hitelezők..) - belső ellenőrzés - önellenőrzés.
Szállítói számlakönyvelő Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Vállalatirányítási rendszerek bevezetése és tapasztalatai a KKV szektorban Oldal Zoltán vállalati tanácsadó Gy-M-S Kereskedelmi és Iparkamara KKV vezetők.
ECONOMSOL a Kis- és Középvállalkozások kontrolling szolgáltatója
Kovács Ibolya szociálpolitikus Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Közgyógyellátási igazolvány igénylése
E-ügyintézés az adózásban 2006.
A VÁLLALKOZÁS 7. előadás.
Minősítések.
Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés
Hozzáférés az Ügyfél portálhoz szeptember 27.
Szlovák – magyar határmenti vállalkozások együttműködési lehetőségei a magyar számviteli- és adójogszabályok tükrében Mucsné Tóth Mária.
Családi vállalkozások jogi buktatói Jövőtervezés generációváltással
Kovács Ibolya szociálpolitikus Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Előadás másolata:

Könyvelési gondjai vannak? A jogszabályok nehezen érthetőek? Segítségére lenne az adótanácsadás? Kevés az ideje, de tudni szeretne mindent a cégével kapcsolatban? Alkalmazott felvételénél jó lenne, aki segítene bérszámfejtés és munkaügy, munkaszerződés területén? Mit, hogyan, miként tegyen alkalmazott bejelentése esetén? Tudja milyen nyilvántartásokat kell vezetnie? Kettős könyvelés értelmezésében és a számok elemzésében járatlan? Mérleg és osztalék kifizetés összefüggésével nincs tisztában, mikor, mi, hogyan fizethető ki szabályosan? Ezenfelül még rengeteg kérdése van? Akkor jó helyen jár!!!!!!!!!!!

Könyvelőirodánk 1990-ben alakult. Jelenleg a vállalkozás tulajdonosai olyan személyek, akik hosszú évek óta jelentős részt vállalnak a vállalkozás gazdasági tevékenységében. Vállalkozásunk erénye, hogy családi vállalkozás, azaz információt közvetlenül a cég vezetőjétől kap. Mi magunk könyvelünk és intézzük ügyfeleink ügyes-bajos társadalombiztosítási és adóügyeit. Regisztrált mérlegképes tanfolyamon évente részt veszünk, könyvelés és adótanácsadással kapcsolatos ismereteinket folyamatosan szinten tartjuk, hogy a meglévő és leendő ügyfeleinknek, valamint az érvényes jogszabályoknak eleget tegyünk. Könyvelő cégünk egy nagy könyveléssel és adótanácsadással foglalkozó klubnak a tagja.

Vállalkozásunkkal szembeni elvárás a precizitás, a megbízhatóság, az ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálása, felelősségvállalás az elvégzett munkánkat illetően. Folyamatosan bővítjük ismereteinket, követjük a változásokat, hogy jobb és színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Következő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre: Adótanácsadás Adótanácsadás Kettős könyvelés társaságoknak (Kft., Bt.) Kettős könyvelés társaságoknak (Kft., Bt.) Teljes körű bérszámfejtés, munkaügy Teljes körű bérszámfejtés, munkaügy Tb-ügyintézés egyéni és társas vállalkozásoknak Tb-ügyintézés egyéni és társas vállalkozásoknak Nyilvántartások vezetése Nyilvántartások vezetése Internetes bevallások beküldése az APEH-nak Internetes bevallások beküldése az APEH-nak Képviselet a hatóságok előtt Képviselet a hatóságok előtt Banki ügyintézés szükség szerint Banki ügyintézés szükség szerint Mérleg és társasági adóbevallás Mérleg és társasági adóbevallás

Könyvelőirodánk bővülő ügyfélkörét, elégedett ügyfeleink ajánlásának, reklámozásának köszönheti. Még egy érv mellettünk - a rugalmas munkaidő, szinte állandóan elérhetőek vagyunk. Kérdéseire, problémáira azonnal ill. nagyon hamar választ kap. Ügyfeleink anyagi biztonságát sokéves tapasztalatunk és felelősségbiztosításunk garantálja. Amennyiben kérdése lenne, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken: Cservenka Olga ügyvezető 34/ vagy 20/