ECOKAPA & AVACO. AZ Ecokapa es Avaco CEGCSOPORT 1998 óta működtet egy acélszerkezeteket keszito es tüzihorganyzó üzemet a romaniai Bihar megyében, Nagyváradtól.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos balesetek elleni védekezés szabályai (Seveso II.) - polgármesterek felkészítése Lakossági tájékoztatás A lakosság.
Advertisements

A szabványosítás és a szabvány fogalma, feladata
HR a Flextronics International sárvári telephelyén
Általános áruismeret Termékfelelősség
„A vasúti áruszállítás szerepe a logisztikai rendszerben ”
ORANGE PACK KFT. SPECIÁLIS VÉDŐCSOMAGOLÁSOK. CÉGÜNKRŐL • október: Madarász és Társa Kft. – Fémforgácsolás és fröccsöntés • 1998-tól csomagolástechnikai.
4. Marketing előadás 2009.Március 4. A szervezetek beszerzése- a vállalatok „fogyasztói magatartása”
Lakásépítések és felújítások minőségi kérdései Új utak a lakáspiacon Budapest, szeptember 23. Vida Attila vezérigazgató.
Szoftverminőség, 2010 Farkas Péter. SG - Sajátos célok  SG 1. Termék / komponens megoldás kiválasztása  SP 1.1. Alternatívák és kiválasztási kritériumok.
G M P Dr. Hetényi László.
„Hungarikum” ELIT Klaszter Ülés Minőség biztosítás/minősítés alapjai Prof. Dr. Szigeti Jenő egyetemi tanár, intézetigazgató Szarvas
B – csoport E-kereskedelem logisztikája és E-logisztika
ZARGES munkavédelmi hírlevél
Mi jellemző a magyar autóipari beszállítók helyzetére napjainkban?
Székhely : H Budapest, Kerepesi út 1-3.
… with NFC A mobil contactless (NFC) technológia lehetőségei a pénzügyi szektorban.
Fenntarthatóság – vállalati szemszögből. Fenntartható növekedés - makro  válságot követő stabilizáció  a növekedés mennyiségi/minőségi tényezői  válság.
CHIEFTEC – Industrial Co., Ltd
A TANÁCSADÓ SZEREPE az EU műszaki jogi szabályozásának vállalati alkalmazásában CE jelölés és társai – a.
Értékesítési csatornák
4. Előadás Vállalatgazdálkodási alapok
Kapun kívüli logisztika A nagy kihívást egyre inkább az jelenti, hogy: -mely csatornákon (beszállítókon) keresztül, milyen költséggel és feltételekkel.
E-beszerzés Bravo csoport.
infor:COM - Fitté tesszük!
III. A logisztika jövője
Innovációs stratégia hatások Termék életciklus Nemzeti sajátosság
Hiányzók: Varga László, Horváth Balázs Szervezeti környezet.
Brachmann Ferenc PTE-TTK/KTK 2009
NATO minőségbiztosítási követelmények a tervezésre, fejlesztésre és gyártásra Termék Műszaki kiszolgálás, karbantartás, javítás Csomagolás,
MarkCon Informatikai Kft. Alapítás: 1999 (MarkCon Bt.) Cégcsoport: MarkCon Informatikai Kft. MarkCon Kommunikációs Kft., Szakterület: online tartalmak.
Magyar Controlling Egyesület Pécs, 2005 szeptember Cég neve MCE Konferencia 2005 A controlling gyakorlata Controlling Kemény Gyula.
Szilvási Mihály TM Magyarország Kft.
Állami és önkormányzati vállalatok átláthatósága - a FŐTÁV Zrt. esetében Budapest, április 28.
Élelmiszerbiztonság a kereskedelemben.
Lineáris programozás.
Ipari Katasztrófák3. előadás1 A technika. Ipari Katasztrófák3. előadás2 A technológia kialakulása 1.Alapkutatás: a természettudományos össze- függések.
H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70. Tel./Fax:
Web: Boros Áron ügyvezető OTP Hungaro-Projekt Kft. Félixfürdő, május 18. Egyszerűen a siker felé EU és üzlet.
Gazdasági kapcsolatok és regionális együttműködések Félixfürdő május 17. Miklóssy Ferenc alelnök Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.
1 Konferencia a Mezőgazdasági Megoldások és Együttműködés jegyében A Sertéspiac kihívásai - kifejezetten Európában -
A logisztikai rendszer beszerzési alrendszerének jellemzői és modellje
LOGISZTIKA Előadó: Dr. Fazekas Lajos Debreceni Egyetem Műszaki Kar.
Tevékenységeink Teljes körű takarítás Parketta felújítás Tisztítás Festés Mázolás.
Minőségbiztosítási ismeretek
BEVEZETÉS A VÁLLALATGAZDASÁGTANBA 5.
Az élelmiszerekkel kapcsolatos szabályok
Dr. Göndöcs István Pécs Mj. V. Hosszú és Középtávú Stratégia végrehajtása Javaslat a Pólus program fejlesztési irányainak kiegészítésére.
EU pályázási update.
Expak AT-HU „Szakképzési rendszerek összehasonlítása az osztrák-magyar két oldalán Gazdasági társaság és képzőintézmény együttműködése a térségi foglalkoztatás.
Az energiahatékony közbeszerzés akadályai a kínálati oldal számára Kovács László, beszerzési igazgató, az „Év Beszerzési Menedzsere” 2012-ben.
KSG MONOGRAM KFT ÉVA HÍMZŐHÁZ ALAPÍTVA: 2000 KISBÉR Kossuth Lajos u 9. Telefon, Fax:
Vállalkozási környezet Ausztriában GYSMKIK Győr, május 5. Külgazdasági és Külügyminisztérium Mautner Márk külgazdasági attasé, Magyar Nagykövetség,
BEMUTATKOZÓ február 26. Miskolc. CÉGÜNK _ TÖRTÉNETE I. CÉGÜNK_TÖRTÉNETE I. 2006: intenzív részvétel a magyar iparban illetve betörés a német piacra.
1 III. GREENNOVÁCIÓS NAGYDÍJ PÁLYÁZAT Nevezés kategóriája: Greennovatív gyártó, termelő Pályázati anyag címe: Biomassza kazánokkal a fenntartható termelésért.
Kulcs a sikeres kivitelezéshez Előadó: Rontó Géza, Védő és dekorációs bevonatok termékfelelős, Mapei Kft.
Az orosz piac lehetőségei február 1. Miskolc Dr. Szécsiné Bányai Ilona.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Frisomat tervezői támogatás Böőr László értékesítési vezető.
Készlet- és termelésoptimalizálás bevezetésének tapasztalatai egy dinamikusan fejlődő KKV vállalatnál Esettanulmány Dr. Lelkes Zoltán.
Rózsa Viktor Viszonylati menedzser Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. Bemutatkozás.
Biyovis a mi üzletünk.
ECONOMSOL a Kis- és Középvállalkozások kontrolling szolgáltatója
Gumiipari technikus.
Marketing I. X. előadás Beszerzési magatartás és ipari marketing
Extreme Networks és az Avaya szituáció.
Marketing I. X. előadás Beszerzési magatartás és ipari marketing
MINŐSÉG BS 4778 "Egy termék vagy szolgáltatás jellemzőinek és sajátosságainak összessége, amelyek együttesen egy adott szükséglet kielégítésére képesek".
ÉMI Kht. Mechanikai Tudományos Osztály
Antares Hungary Kft. cégbemutató a legnagyobb hazai irodaszékgyártó
Kocsis Ernő Ügyvezető igazgató Roto Elzett Certa Kft.
Előadás másolata:

ECOKAPA & AVACO

AZ Ecokapa es Avaco CEGCSOPORT 1998 óta működtet egy acélszerkezeteket keszito es tüzihorganyzó üzemet a romaniai Bihar megyében, Nagyváradtól kb 25 km- re északfelé a Szatmárnémeti közúton taláható Biharfélegyházán,

Az acél szerkezetek gyártásában minden követelménynek és előírásnak megfelelő tervezéssel és kivitelezéssel állunk partnereink rendelkezésére szakképzett személyzettel és szakemberekkel. Jelentős termekeink ipari járórácsok, és azokhoz kapcsolódó leterhelési szerkezeti elemek, rádiókomunikációs tornyok, közúti biztonsági korlátok,csarnokok tartóelemei, hulladékszelekciót szolgáló berendezések,extrém sportoknak ( skateboard)speciális pályák és mindezeknek tüzihorganyzására szakosítottuk cégünket.

 Európában a legyártott acélszerkezetek egyre növekvő hányadát (több mint 7 millió tonnát évente) látják el tűzihorgany bevonatokkal.Örömünkre szolgál,hogy ennek a mennyiségnek( igaz, hogy csekély de )egy részét a mi üzemünkben gyartjak es horganyozzák.  Az Ecokapa tüzihorganyzó üzeme az acélszerkezet gyártó vállalatoknak és magánszemélyeknek teljes körű szolgáltatásokkal kiegészítve biztosítja a legyártott acélszerkezeti elemek korrózió védelmét.  Alkalmazott eljárásaink a minőség garanciáját jelentik ugy az acelszerkezetek kivitelezeseben mint horganyzasaban. Az itt tüzihorganyzott termékek versenyelőnyt jelentenek a vállalat partnereink.  Az évek folyamán több üzleti partnerunk is volt mint a TIAGO es SELGROS üzlet csarnok, METRO üzlet lánc, VODAFONE kommunikációs hálózat,közúti építkezési vállalatok, sport csarnokok

- Az acélszerkezetek előállításához minőségileg garantált alapanyagokat dolgozunk fel. -Gyártásukat az érvénybelévő szabványok betartásával és minősített szakemberi csoporttal biztosítjuk. -Az általunk gyártott autópálya szallagkorlátok a Franciaországban elvégzett türésipróba (crachtest) teszteknek is megfeleltek, amit az elsők között vezettünk be Romániában.  A tüzihorganyzás elismerése folyamatosan növekszik, egyre többen ismerik fel ennek előnyeit. Az acéltermékek korrózió elleni védelmére a tüzihorganyzás alkalmazása széleskörű, legnagyobb felhasználója az építőipar, főleg a könnyűszerkezetes építőelemek, építőipari állványzatok terén. Szerepe napjainkban fokozatosan bővül a mezőgazdaságban, a távközlésben és a lakossági igények körében.  Környezet kimélő tehnologiát alkalmazunk és üzemünk rendelkezik minden erre a célre előírt szabványoknak. Ezért az évek során jelentős fejlesztést hajtottunk végre üzemünkben. - A tüzihorgany medencénk méretei : 6,5 m hosszú, 2,8 méter mély és 1 m szélességü ami szabályozza az acélszerkezetek méreteit is, viszont lehetőségünk van több redbeli merítésre. -A horgany kádunkat környeztkímélő-baleset biztos horganyzókámzsa védi. -Az acélszerkezetek (alapfémek) megtisztításához használt vegyi tehnologiánk tökéletes alapkezelést biztosít a későbbi horganyréteg tökéletes kivitelezéséhez.

 A beüzemelés első percétől bevezettük, és alkalmazzuk az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert óta az ISO környezet vedő és OAHAS es egeszség és munka biztonsági rendszerrel is üzemünk hivatalosan auditált üzem.  A beszállított termék munkaszámot kap, amelyet a vevővel is közlünk. A munkaszámmal azonosított termék a további technológiai folyamatok alatt jól nyomon követhető, az átvételtől a készáru kiadásáig. A jövőben is megteszünk mindent annak érdekében, hogy vevőinkkel az együttműködés sikeres és gyümölcsöző legyen.  Minőségi bizonyítványainkal ellátunk minden üzemünkben horganyzott es kivitelezett terméket.

Elérhethőség: Oradea / Nagyvárad Str. Crisului (u.) nr. 11 (szám), Telefon / fax: + 40 / , Persoana de contact /Kontakt személy KASCHUTA ELENA.