KÖVETELMÉNY, ELVÁRÁS MEGNEVEZÉSTARTALOM EGÉSZSÉGÜGYI KÖVETELMÉNYJÓ ÁLLÓKÉPESSÉG EGÉSZSÉGES IDEGRENDSZER ÉP HALLÁS, ÉRTHETŐ BESZÉD KIZÁRÓ OK: MOZGÁS ÉS.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
VIZSGAFELADATOK PMMIK, MÁJUS 26. LETÖLTHETŐ:hr2.pte.hu/vizsgappt.
Advertisements

A Szociális Szövetkezeti forma bemutatása Tanai Tünde Rehabilítációs tanácsadó.
KÖZHASZNÚSÁG MEGTARTÁSA, - MEGSZERZÉSE Molnár Elvira Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum 2014.
Termel ő i piacok jelent ő sége, szabályozása Dr. Gombos Zoltán Főosztályvezető Április 18. FÖLDM Ű VELÉSÜGYI MINISZTÉRIUM.
A pénz fogalma, funkciói, fajtái Előadó: Pete Péter.
2011. évi zárás Készítette: Juhász Ágnes. 1. Zárást megelőző feladatok  Leltározás  Folyószámla egyeztetés (kapcsolt vállalkozásoktól egyenlegkérés)
A zajártalom, mint a leggyakoribb foglalkozási betegség.
Az akkreditáció szerepe a megváltozott munkaképességű munkavállaló személyének társadalmi reintegrációjában Készítette: Dézsi Gabriella Melinda Budapest,
KÖZGAZDASÁGTANI ALAPFOGALMAK I. Előadó: Bod Péter Ákos.
Bemutatkozás Fodor Noémi Gépészmérnök – mérnöktanár Környezetirányítási szakértő TAR-ZERT Auditor Minőségirányítási vezető.
Számvitel S ZÁMVITEL. Számvitel Ormos Mihály, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Hol tartunk… Beszámoló –Mérleg –Eredménykimutatás.
Európai Foglalkoztatási Stratégia június
Melyik számlaosztályban szerepelnek az alábbiak? a) Szállítók b) Vevők c) Anyagok d) Anyagköltség e) Pénztár f) Árbevétel g) ElÁBÉ h) Forgóeszközhitel.
1 Beszámoló összeállítása Kérdések – feladatok. 2 Bevezetés A törvényi változások alkalmazása Elmélet – gyakorlat közötti összhang megteremtése Mérlegcsoportok.
Csepregi Teréz Szociálpolitikai szakért ő Október 2.
Könyvvizsgálati dokumentumok áttekintése. Minden olyan információ, ami a könyvvizsgálói vélemény kialakításához fontos és lényeges a könyvvizsgálati dokumentáció.
Környezeti fenntarthatóság. A KÖRNYEZETI FENNTARTHATÓSÁG JELENTÉSE A HELYI GYAKORLATBAN Nevelőtestületi ülés,
Számvitel S ZÁMVITEL. Számvitel Ormos Mihály, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Hol tartunk…
1 Helyi szintű egyeztetés a köznevelés terén KEF országos konferencia Budapest, március 06. Simonyi István Emberi Erőforrások Minisztériuma KÖZNEVELÉS-FEJLESZTÉSI.
A TANULÓSZERZŐDÉS, MINT A DUÁLIS KÉPZÉS MOTORJA InnoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat Szeptember 8. Soproni kereskedelmi.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
1 Számvitel alapjai Gazdálkodás:a társadalmi újratermelési folyamat szakaszainak (termelés, forgalom, elosztás, fogyasztás) megszervezésére, az ahhoz rendelkezésre.
Gazdasági informatika - bevezető
TŐZSDEI (ÉS TŐZSDÉN KÍVÜLI) ÜGYLETEK SZÁMVITELE
Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkárság
DIGITÁLIS VÁSÁRLÁSOK, GENERÁCIÓS KÜLÖNBSÉGEK
ÁRUÁTVÉTEL A VENDÉGLÁTÁSBAN
Tájékoztató a munkahelyteremtő pályázati programról
Adottságok tényszerű megfogalmazása 4.6. előadás
FITLIFE BAY Fitness és Mozgásközpont
Adóhatósági tapasztalatok az e-kereskedelem ellenőrzése során
SZÁMVITEL.
JSA/LMRA – Veszélyazonosítás a munkavégzés előtt
Duális képzés a társadalmi felelősségvállalás szemszögéből
videós team Team vezetője: Tariné Péter Judit Tagok:
Menedzsment és Vállalatgazdaságtan PhD Menedzsment alapok
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL Dr. Ormos Mihály.
Kereskedelmi Eszközök Specialista
SZÁMVITEL.
CSOPORT - A minőségellenőrök egy megfelelő csoportja
Konszolidáció Guzmics Zsuzsanna
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL.
Készítette: Dézsi Gabriella Melinda Budapest, december 18.
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
Közfoglalkoztatásból a versenyszférába- segítő munkaerőpiaci program
Tantárgyfelosztás Mint az intézményi költségvetés alapdokumentuma
Munkagazdaságtani feladatok
A villamos installáció problémái a tűzvédelem szempontjából
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
A Vezetői munka értékelése a szülők szemével
Természetismereti kirándulásra való felkészüléshez javaslat
Készletek transzformációja
Járműtelepi rendszermodell 2.
Munkagazdaságtani feladatok
SOTER-LINE Soter-Line Oktatási, Továbbképző és Szolgáltató Kft.
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Családi vállalkozások
Céges értekezlet címe Előadó.
Az iskolai szervezet és fejlesztése
Gyker.uni-eszterhazy.hu A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása EKE  Kutatáshasznosítási Iroda Gyakorlati.
LIA Alapítványi Ált. Isk. és Szki. Piliscsabai Tagintézménye
Az ELTE Fogyatékosügyi Központ bemutatása
Szállodai alaptevékenységek bizonylatai
Szabálytalanságkezelés
Üzlezi információelemző specializió
A statisztikus elemző specializió
REGIONÁLIS KÉPZÉS REGIONÁLIS KÉPZÉS.
Előadás másolata:

KÖVETELMÉNY, ELVÁRÁS MEGNEVEZÉSTARTALOM EGÉSZSÉGÜGYI KÖVETELMÉNYJÓ ÁLLÓKÉPESSÉG EGÉSZSÉGES IDEGRENDSZER ÉP HALLÁS, ÉRTHETŐ BESZÉD KIZÁRÓ OK: MOZGÁS ÉS LÉGZŐSZERVI BETEGSÉG BŐRBETEGSÉG, ALLERGIA SZAKMAI KÖVETELMÉNYÁRUISMERET KERESKED., GAZDASÁGI, VÁLLALKOZÁSI ISMERET VEVŐISMERET SZAKMAI FOGÁSOK ISMERETE KERESKEDELEMTECHNIKA, SZÁMÍTÁSTECHNIKA ISMERETE SZAKMAI IDEGEN NYELV ISMERETE KÜLSŐ MEGJELENÉSSEL KAPCSOLATOS ELVÁRÁSOK KIFOGÁSTALAN MUNKA MEGFELELŐ HAJVISELET SZEMÉLYI HIGIÉNIA, ÁPOLTSÁG BELSŐ TULAJDONSÁGGAL KAPCSOLATOS ELVÁRÁSOK JÓ MODOR UDVARIASSÁG, SEGÍTŐ KÉSZSÉG TÜRELEM, ÖNURALOM ŐSZINTESÉG, TAPINTAT ALKALMAZKODÓ KÉPESSÉG

ÁRUFORGALMAZÁSSAL KAPCSOLATOS MUNKAKÖRÖK BOLTVEZETŐ, ÁRUHÁZVEZETŐ, OSZTÁLYVEZETŐ BOLTVEZETŐ- HELYETTES ELADÓ PÉNZTÁROS ÁRUFELTÖLTŐ RAKTÁROS ADMINISZTRÁTOR BIZTONSÁGI ŐR TAKARÍTÓ SZEMÉLYZET

BOLTVEZETŐ FELADATAI FELEL A KERESKEDELMI EGYSÉG PROBLÉMAMENTES, EREDMÉNYES MŰKÖDÉSÉÉRT!!! PL. KIJELÖLI A CÉLOKAT BESZERZI AZ ÁRUKÉSZLETET MEGSZERVEZI A KÉSZLETEZÉST, TÁROLÁST FELEL AZ ÉRTÉKESÍTÉSÉRT GONDOSKODIK A SZÜKSÉGES GÉPEK, BERENDEZÉSEK MEGFELELŐ HASZNÁLATÁRÓL BIZTOSÍTJA A MEGFELELŐ SZÁMÚ DOLGOZÓKAT MEGSZERVEZI A MUNKABEOSZTÁST ELLENŐRZI A DOLGOZÓKAT ADMINISZTRÁCIÓT VEZET

ELADÓ FELADATAI SEGÍTI A BOLTVEZETŐ MUNKÁJÁT SZEREPET VÁLLAL AZ ÁRUÁTVÉTELBEN ELHELYEZI A BEÉRKEZETT ÁRUT ELŐKÉSZÍTI AZ ÁRUT AZ ELADÁSRA LEBONYOLÍTJA AZ ÉRTÉKESÍTÉST SZAKSZERŰEN HASZNÁLJA A BERENDEZÉSEKET, GÉPEKET TISZTÁN TARTJA A MUNKAHELYÉT PÉNZTÁROSI FELADATOKAT LÁT EL ADMINISZTRATÍV FELADATOKAT LÁT EL

PÉNZTÁROS FELADATAI NÉHA AZ ÉRTÉKESÍTÉS KÜLÖNVÁLIK AZ ELADÓI MUNKÁTÓL, EZ FONTOS: HIGIÉNIAI SZEMPONTBÓL, TÖBB FIGYELMET TUD AZ ELADÓ A VEVŐRE FORDÍTANI, GYORSABBAN TÖRTÉNIK AZ ELSZÁMOLÁS PÉNZKÉSZLET ÉS PÉNZTÁR TELJES ANYAGI FELELŐSSÉGGEL AZ ÖVÉ SZIGORÚ SZABÁLYOKAT KELL BETARTANIA

PÉNZTÁR SZABÁLYOK PÉNZTÁRBAN CSAK A PÉNZTÁROS ÉS BOLTVEZETŐ TARTÓZKODHAT SAJÁT PÉNZÉT NEM TARTHATJA A PÉNZTÁRBAN MUNKAIDŐBEN ELHAGYJA A PÉNZTÁRAT, AZT LE KELL ZÁRNI SZIGORÚ BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOKAT KELL BETARTANI ELLENŐRIZNI KELL A MUNKAKEZDÉS ELŐTT, HOGY MEGFELELŐEN MŰKÖDIK-E A PÉNZTÁRGÉP ELLENŐRZI A SZALAG MENNYISÉGÉT, HA KELL CSERÉLI AZT GONDOSKODIK VÁLTÓPÉNZRŐL PÉNZTÁRAT TISZTÁN TARTJA

ELLENÉRTÉK ELSZÁMOLÁSA LEGFŐBB FELADAT! MEGÁLLALPÍTJA ÉS RÖGZÍTI AZ ÁRU ÁRÁT A VÉGÖSSZEGET HANGOSAN KÖZLI A VEVŐVEL AZ ÁTVETT PÉNZT CSAK AKKOR TESZI A KASSZÁBA, HA MÁR VISSZAADTA A VISSZAJÁRÓT PÉNZTÁRZÁRÁST KÉSZÍT, HA VITA ALAKULNA KI ( ROVANCS)