Business Support Olyan megoldások csoportja található itt, melyre megrendelőinknek nincs lehetősége, erőforrása vagy eszköz rendszere. Field ServicesResearchMystery.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Olasz Nap Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Március 20. “Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE): Promóciós tevékenység és szolgáltatások.
Advertisements

ADATSZERZÉS, INFORMÁCIÓ HASZNOSULÁS Biztonságtudatos vállalati kultúra Készítette: Jasenszky Nándor egyetemi szakoktató NKE NBI TEH tanszék.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Ruska Mónika – Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Fiatalok Lendületben Programiroda.
Tolerancia Erősítő Innovatív Szövetség projektprogram.
A Non-Profit teljesítménymérés problémái (mérési és fejlesztési lehetőség) Márkus Gábor CVS, PVM, TVM, igazgató Stúdium Kft. Oktatás és Projekt menedzsment.
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
European Commission Enterprise and Industry Az INNO-Way program bemutatása Székesfehérvár november 05.
1 „Országos Foglalkoztatási Közalapítvány INFORMÁCIÓS NAP 2009” Gosztolai Géza OFA- Hálózat Közép-dunántúli Regionális Iroda Székesfehérvár, július.
AZ ISKOLA–EGÉSZSÉG KÖZPONT – FORMA ÉS TARTALOM A TÁMOP KIEMELT PROJEKT KÖZNEVELÉSI ALPROJEKTJÉNEK CÉLJAI, A MEGVALÓSÍTÁS MÓDSZEREI ÉS A SZAKMAI.
Okok Piaci környezet – több mint 70 felsőoktatási intézmény, ezek közül több szinte ugyanolyan képzési palettát, hasonló lehetőségeket kínál Társadalmi.
A banki kapcsolatok ÚJ dimenziója. Mi a Zöld bankszámla? A Zöld Bankszámla egy teljesen zárt, felhő alapú informatikai és dokumentum kezelő rendszer,
A magyarországi vállalatok információszerzési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink H-1024.
1 Az önértékelés mint projekt 6. előadás 1 2 Az előadás tartalmi elemei  A projekt fogalma  A projektek elemei  A projekt szervezete  Projektfázisok.
Előkészületek az on-line referensz útján történő orvos-biológiai és egészségügyi információszolgáltatásra.
BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( )
Dr. Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztési Igazgatóság Igazgató Budapest, szeptember 29. ÚJ EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI HÁLÓZATOK KIALAKÍTÁSA ÉS MŰKÖDTETÉSE.
Oktatói elvárások, oktatói vélemények a hallgatókról Cserné dr. Adermann Gizella egyetemi docens DUE.
A három lépcsőfok… 29% - A megoldás 52 heti stratégia sikeres üzleti kapcsolatépítéshez (Avidor András - Michelle R. Donovan - Ivan R. Misner) Az emberek.
Internet tudományos használata
ERASMUS+ DISSZEMINÁCIÓS PLATFORM
A Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely munkája – EFOP VEKOP/15 TÁRS PROJEKT bemutatása EFOP VEKOP
Gazdasági informatika - bevezető
Széchenyi Programirodák szervezete és működése
Work-based Learning in CVET Az ALFA KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesület szerepe a projekt megvalósításában Előadó: Czibula Zoltán igazgató ALFAKÉPZŐ.
Palotás József elnök Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesülete
Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkárság
DIGITÁLIS VÁSÁRLÁSOK, GENERÁCIÓS KÜLÖNBSÉGEK
Az „első lépés” TÁMOP
Szaktanácsadás 2015/2016 Készítette: Szabó Klára.
Tájékoztató a munkahelyteremtő pályázati programról
A régészeti örökség védelmének szabályrendszere
Meghívó és program! „Többet ésszel, mint excellel”
Tájékoztató a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatról
A rehabilitációt segítő támogatások, jogszabályi változások
Gyűjtőköri szabályzat
Communication with Doctors / Experts
Miért éri meg a jövő sportolóit támogatnia Önnek?
A lifelong guidance (LLG) rendszer magyarországi megalapozásának kvalitatív vizsgálata (6 fókuszcsoport) július Kovács Attila
Foglalkoztatási Paktumok az EU-ban
Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal
A Menedék Alapítvány ÉRTÉKEI
„AZ IGÉNYTŐL A MEGVALÓSULÁSIG” HONI PLUSZ EGYESÜLÉS – GAIASOLAR KFT.
SZAKISKOLAI FEJLESZTÉSI PROGRAM
A kiváltást tervezők / megvalósítók és Az fszk TÁRS projektje közti együttműködés rendszere EFOP VEKOP TÁRS projekt.
„Út a munkához”program
Innovációs képesség és jólét összefüggései
Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal
Bemutatkozik az iskolapszichológus
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Életpálya-tanácsadás Csanádi Nikolett Hényel Anett.
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM
A hatékony adományozás eszközei igazgató, Magyar Adományozói Fórum
Zalaegerszeg, 21 February 2018
A villamos installáció problémái a tűzvédelem szempontjából
Környezeti Kontrolling
Budapest, február 5. Reszeginé Erdélyi Beáta
Új pályainformációs eszközök - filmek
Tájékoztatás a évi Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) teljesüléséről az Országos Statisztikai Tanács és a Nemzeti Statisztikai Koordinációs.
A Vezetői munka értékelése a szülők szemével
Lapkiadó, rendezvényszervező vállalatirányítási rendszer SQL alapon
Interaktív Adatmenedzsment Kft.
Legjobb végrehajtás elve (best execution)
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
VÁLLALKOZZ! Pénzügyi és Vállalkozói Témahét 2019 Órai segédanyag
Vállalati brosúra A cég általános célkitűzése
Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ
Az MKET új stratégiája – Szolgáltató MKET
AC/DC Találd meg a helyed! Előadó: Fodor Ágnes, a VGYKE elnöke
Előadás másolata:

Business Support Olyan megoldások csoportja található itt, melyre megrendelőinknek nincs lehetősége, erőforrása vagy eszköz rendszere. Field ServicesResearchMystery ShoppingPatika Visibility

Field Services Az IDS-Medical 11 év alatt kialakított tapasztalati- és kapcsolati tőkéjét szerette volna kamatoztatni, amikor a Field services ötlete életre kelt. Ezzel a szolgáltatással egy olyan igényre adunk valódi megoldást, ami szinte kivétel nélkül felszínen van gyógyszergyártó cégeknél, ez pedig a sales erőforrások hatékonyságának növelése. Egyszerűen fogalmazva az IDS átvállal, az orvos látogatás szempontjából fontosnak ítélt, de nem elsődlegesnek számító kommunikációt. Mit is jelent ez? Például a gyermekorvosi praxisok látogatása mellett fontos, de nem elsődleges a védőnőkkel való kommunikáció, ezt átvállaljuk IDS detailing és a call center támogatásával. Vagyis felhívjuk a megbízóval megállapodott ciklusonként a védőnőket és ezt követően termékmintát, vagy más információs anyagot személyesen is átadunk egy a legfontosabb üzenet megerősítésével. Így az erre a célcsoportra tervezett idő és humánerő átcsoportosítható más területekre.

Research Ez az üzletágunk kész olyan felméréseket és kutatásokat lebonyolítani, amelyek akár a megszokottól eltérő célcsoportot érintenek, vagy a cég lehetőségein túl mutatnak. A felmérések lehetnek: Telefonos Telefonos + online kombináció Írásbeli, személyes

Medical Content Validált, jogvédett magas színvonalú, nemzetközileg elismert szakmai anyagok teljes körű kivitelezése. Megrendelőink azért kedvelik ezeket a kiadványokat, mert rendkívüli megoldásokat kínálnak orvosainknak a betegek gyors és időtakarékos tájékoztatásához vagy akár az orvosok edukálásához. A művészi szintű anatómiai képekkel készült anyagok a legkülönfélébb megjelenési formában érhetőek el. Asztali naptár (leggyakoribb) Tépőtömbös megoldás Interaktív füzetek, folderek Dombornyomott háromdimenziós bemutató anyagok CD-t vagy DVD-t tartalmazó kiadványok, bemutató anyagok

Patika Visibility A versenyben maradáshoz, a láthatóság alapvető fontosságú tényező, amihez a mindenkori állapot objektív, naprakész, professzionális felmérése és a nyert adatok szakszerű elemzése elengedhetetlen. További része a szolgáltatásnak, hogy az IDS kéthavonta hírlevelet küld az oldalon regisztrált több mint szakember számára. Ebben felhívjuk a figyelmet az új kiadványokra is. Munkatársunk, aki az oldal és a program működéséért felelős, rendszeresen készít riportot az ügyfeleink számára. Ez a jelentés tartalmazza a fogyási adatokat területi bontás szerint. Miért szükséges erre költeni? Versenyképesség megtartása, növelése Kiemelt márkák láthatóságának növelése Sales növelés Patikák (mint ügyfelek) kategorizálásának támogatása Piacvezető brandek domináns láthatóságának erősítése 10-15% forgalomnövelés Miért kell ezt a költést kontrollálni? Mert egyre nagyobb a verseny a láthatóságért Mert az objektív és naprakész adat nélkül nem lehet hatékonyan tervezni Mert a konkurenciaelemzés nélkülözhetetlen Mert segít az új trade marketing ötletekben Mi a várt output? Presence share, shelf share az adott kategórián belül kutatott márkák vs. versenytársak Patikai osztályzás szerint (patikalánc, egyedi patika) Tárán, tára mellett, tára mögött, szabad polcon In store, outdoor felmérések POS adott kategórián belül és versenytárs Dominancia Egyéb kihelyezés