Érkezés – Beléptetés – Kártyahasználat Tájékoztató – 2016.09.12.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A bank, amelyik érted van!
Advertisements

Közlekedés kerékpárral Hajdúböszörményben
Alsónémedi A falu bemutatása
Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
Közösségi szolgálat elkezdése Kövesd az utasításokat!
Elektronikusan támogatott folyamatok az ELTE-n Köblös István ELTE Oktatási Igazgatóság január 25.
Fix Cím. 1.szó 1.kép 2.szó 2.kép 3.szó 3.kép.
NYELVVÁLASZTÁS A 10B 10C. LEHETŐSÉGEK • EDDIGI NYELV FOLYTATÁSA 12. OSZTÁLY VÉGÉIG • ÚJ NYELV VÁLASZTÁSA ELŐREHOZOTT ÉRETTSÉGI UTÁN.
AZ ÉLET NAPOS OLDALA MINDIG JELEN VAN - CSAK MEG KELL KERESNI….. MUSIC: Bobby McFerry – Don`t Worry Be Happy.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
A tanulást segítő külső tényezők
Purple Day 2011 Előadás Köszöntök mindenkit, K L-nak hívnak a EBOC alapítvány képviseletében jöttem hozzátok. Remélem nem baj, ha tegeződünk, csak a könnyebbség.
Mikszáth Kálmán Gimnázium Postaforgalmi SzKI és Kollégium
Kedves kis történetek Magdika.
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
A HÍD. Régebben még az idő múlását különböző jelzésekkel érzékeltették. Például ha egy hajó miatt egy hidat kellett felemelni,kolomppal jelezték a kezdetét…
Macska a(z)ürben. Egyszer a főnök udvarában… Hűűűű!Szereznem kell egy pár holdkövet!Perzsa, Ide hozzám!
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Gólyatábor beharangozó
E-napló diákoknak.
Nem fogsz hinni a szemednek, de mostantól el kell fogadnod, hogy mágus is vagyok.
fizetés a kar.atfk.nyme.hu-n
Miből lesz a cserebogár??? Avagy a gyengébbek kedvéért: Miből mi lesz… By: Dotty Baby.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
1. Mindig legyen egy dosszié a kezedben Azok a dolgozók mindig keményen dolgoznak, vagy éppen értekezletre igyekeznek… Akinek nincs semmi a kezükben,
AUTOMATIKUS VETITÉS ! A bőlcs öregkor akkor jön el, amikor annyira egyedül vagy,hogy csak magaddal tudsz vitatkozni.
Kárpátaljára megyünk… A Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon Missziói Terepgyakorlatának bemutatása MTGY.
Hogyan hárítsuk el a tolakodó pasikat?
Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
AZ ÉLET NAPOS OLDALA.
Rowena Morill és Bob Ross festményeivel
A BOLDOGSÁG TITKA.
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
Általános tájékoztató
jozefusz Andre Rieu A krónikás feljegyzései a nagy forradalmár életéből.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
Tanodánkban Tanodánkban Felsős gyerekek korrepetálása, tehetséggondozása Felsős gyerekek korrepetálása, tehetséggondozása Kulturális programok Kulturális.
Pädagogische Hochschule Ludwigsburg Wächter Anita Megyeri Fanni
Összevont szülői értekezlet 9. évfolyam számára
FERENCES ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM
2015. június 16.. tanévnyitó A tanévnyitó szentmisénk a Veni Sancte augusztus 31- én, hétfőn lesz kor a Piarista Templomban. Előtte gyülekező az.
1075 BUDAPEST, WESSELÉNYI U. 38. Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum II. Rákóczi Ferenc Közgazdasági Szakközépiskolája REFERENCI A INTÉZMÉNY.
2016. június 21.. Nyelvi csoportok májusban megírt dolgozat alapján osztjuk be tudásszint szerinti csoportokba az általános iskolában tanult idegen nyelvből.
Svédországi beszámolóm TanumStrand
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
Deák Téri Evangélikus Gimnázium Reál osztály 9. B.
ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!.
Egyszer volt, hol nem volt, egy gyermek megszületni készült.
(Iskolai) Beléptető rendszer Raspberry Pi 2-vel.
Nemzeti Köznevelési Portál
A KönyvTÁRva-nyitva jó gyakorlat
Néhány adat a 2016/2017-es tanévről
Vonalkódos rendezvénybeléptetés és egyebek
AZ ÉLET NAPOS OLDALA.
68.
A részletfizetés tranzakcióról általánosságban
Szeptember 1. Nem az első nap a nehéz, hanem az, amikor rádöbben felnőtt és gyerek, hogy még vár rá 179 nap…az iskolában.
Bankszámlatranzakciók feldolgozása és könyvelése Gyorsan és egyszerűen
Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium Kollégiuma Balatonalmádi, Rákóczi u
Az otthontól az egyetemig
Üdv, tanulók! Tanár neve.
Szegedi Tudományegyetem
Amit a felvételiről felvételiztetőként tudni kell
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Matokos, avagy okoseszközök matematikaórán
Előadás másolata:

Érkezés – Beléptetés – Kártyahasználat Tájékoztató –

Érkezés – Beléptetés - Kártyahasználat Hol tartunk ma ( )? A tavaly és az idén érkezettek kaptak kártyát. Akiknek a régi kártyájuk nem működött, vagy elhagyták, azokét pótoltuk. Minden készen áll ahhoz, hogy az étkezés után (bár tavaly akik nem kaptak kártyát, jeggyel étkezhettek) a belépésnél is elkezdjük használni a kártyákat. Az első időszakban arra leszünk kíváncsiak, hogy bírja-e a rendszer a teljes terhelést. Ez eltarthat 1-2 hónapig; reméljük, csak eddig! A biztonság kedvéért ebben az időszakban a diákportások ugyan úgy felírják a későket!!!

Érkezés – Beléptetés - Kártyahasználat Fontos!!! Ha beérkezel, minden esetben regisztrálj (olvastasd le a kártyát); akkor is, ha nyitja az ajtót a kártyád és akkor is, ha tudod, hogy késtél, és már valószínűleg nem fogja nyitni. A portások fognak beengedni, ha te nem tudod a kártyáddal nyitni az ajtót. Csak egyszer érintsd a kártyádat a leolvasóhoz!!! Ha elsőre nem nyitotta ki, akkor vélhetőleg másodjára sem fogja… Azon az útvonalon közlekedj, ami számodra használható!!! Ha nem vagy kollégista, akkor reggel ne a kollégium felől próbálj bejönni az iskolába… Ha kollégista vagy, akkor meg ne az iskolai főbejáraton… Hiába engednek be a többiek; vagy tudsz bejönni akkor, amikor éppen nyitva van az ajtó, a belépésed érvénytelen, mivel nem a neked kijelölt belépési pontot használtad. A kollégium területén a reggeli órákban (és este) csak a kollégisták tartózkodhatnak.

Érkezés – Beléptetés - Kártyahasználat Mit tegyél, ha reggel nem találod a kártyát… és már indulni kell… - ?! Gyere! Emiatt ne késs el! A keresés miatt meglehet még a tanóráról is elkésel. Maximum 5 perc késést regisztrálunk… Ha ez előfordul 1x-2x, attól még nem kerül veszélybe a tanév végi nevelőtestületi dicséreted… DE!!! Hazaérkezésed után próbáld megtalálni a kártyádat! Ha nem találod, akkor a szüleid betelefonálhatnak az 46/500180/140-es üzenetrögzítőre, jelezve, hogy másnap új kártyát fogsz kérni. Ezt másnap reggel személyesen is jelezd a portán! Ezt az üzenetet továbbítva megkapják azok a személyek is, akik a kártyát fogják készíteni. A kártyát csak akkor kezdik el készíteni, ha másnap ezt TE személyesen jelzed. Az új kártya készítésének díja 1000Ft/alkalom. ha elhagytad a kártyát? Ha biztosan tudod, hogy elhagytad, akkor nincs mire várni, készíttess egy újat. 1000Ft-ba kerül.

Érkezés – Beléptetés - Kártyahasználat Mit tegyél, ha hibásan van a kártyán a neved, vagy egyéb adat? Bocsánat a pontatlan adatért!!! Viszont, ha téged nem zavar, akkor bennünket sem. Ha zavar, akkor Orosz Gábor bácsi készít neked egy újat, ha a régit leadod. A 3., 4. neved nem biztos, hogy minden esetben rajta van, azt ne is keresd… ha kopik a kártyádról a nyomtatott rész? Természetesen nem „kamaszbiztos” a nyomtatás… Drótkefével és egyéb erős behatással le lehet róla szedni. Vigyázz a kártyádra! A pénztárban vásárolhatsz hozzá tokot és nyakpántot is. Hajlékony átlátszó kártyatokba magad is elhelyezheted. Ha mégis megkopna, akkor Orosz Gábor bácsi újra nyomtatja neked; az elsőt ingyen…

Érkezés – Beléptetés - Kártyahasználat Hogyan készülnek el a kártyák? Fényképezés – Laboráns (Orosz Gábor bácsi) Nyomtatás - Laboráns Beléptető szoftver - Rendszergazda Egyéni kérések (pl. kerékpárral jár, oldalsó ajtót szeretne használni) – Nevelési ig.h. Menza szoftver – Menza ügyintézés Kártyapótlás esetén átvétel és fizetés – Pénztár Tok/nyakpánt – Pénztár

Érkezés – Beléptetés - Kártyahasználat Mi a célja a kártya használatának? Tudjon közlekedni a diák az engedélyezett időszakokban akkor is, ha a portás épp nincs a helyén. Pontosabban lássuk a reggeli érkezéseket! Mobil eszköz segítségével (később) hétfő reggel is így kell majd érkezni az avasi templomba. Kaphasson jelzést ( / sms) a szülő, ha a gyerek nem érkezett meg (kialakítás alatt) vagy arról, hogy mikor hagyta el az iskolát… Letiltható legyen a nem fizető menzás! Esetleg menüválasztás (később) … Könyvtári kölcsönzés (kialakítás alatt) Egyebek: Lift használata sérülés korlátozott mozgásképesség estén (kialakítás alatt) ? – adjatok ötletet, hogy szerintetek még mire lehetne használni az iskolai folyamatokban (az ésszerűség figyelembevételével)

Érkezés – Beléptetés - Kártyahasználat