KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Alap Termékek.
Advertisements

Miben más az Ultra Prestige fólia? •Olyan víztiszta átlátszó hővédő biztonsági fólia, mely az ultra 400-as 28 rétegű biztonságú fólia és a több mint 200.
MERT A FÉRFIAK IS IGÉNYLIK AZ ÁPOLTSÁGOT
Nu Skin Személyes Ápolás
Kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban. HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet.
BILD Új szempillaspirál promóció I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés.
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
Divat színek Ősz / Tél „Városi sikk“ az ARTDECO legújabb promóciója az extravagáns és a nőies megjelenés tökéletes összhangja. A színek egybecsengő.
BEMUTATKOZIK THE ONE AZ ÚJ SMINK TERMÉKCSALÁD as évek1970-as évek1980-as évek1990-es évek2000-es évek.
Légy Te is napcsókolta Istennő!
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
Élvezze a professzionális kozmetikai arcápolás eredményeit otthonában
Diéta (Quick start) Herbalife Egészséges Táplálék (választott ízben) Herbalife személyre szabott fehérje Zabrost tabletta Multivitamin.
ÚJ. A tél a legnagyobb igénybevételt jelentő évszak TÉLI Összetett Bármi előfordulhat: NYÁRI Viszonylag egyszerű Csak ez fordul elő: Nedves út HóJég Száraz.
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
2013 katalógus Anima Szappan Stúdió Gyártó és forgalmazó:
HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS. HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS.
Gyógynövényismeret A balzsam hatóanyagai : csalán, szőlőmag, zsálya, jojoba, kókusztej, ilang-ilang, grapefruit, jázmin, szegfűszeg Szőlőmag fitoösztrogén.
Gano Soap Összeállította: Kalászné Gelencsér Ilona.
Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
NONIMED HAJÁPOLÓ CSALÁD.
Van élet az olaj után?!- A négy fő elem, mint alternatív energiaforrás
Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.
Gyógyszeripari vízkezelő rendszerek
Protective Paint Car Chemicals Variodur aqua - MultFinish Mixable Coating (keverhető bevonóanyag) Professzionális színesfestési javításokra. Védőanyag,
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Kozmetikumok kémiája.
A haj és a szőrzet ápolása
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
kampány. 2 A katalógus első oldalai: Termékajánlatok különböző kategóriákból Nyári árzuhanás Csapj le a legjobb nyári ajánlatokra! Kedvezmény.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
Készítse fel szervezetét a télre!
A Forever Living Products termékkatalógusa alapján
Ajándék ötletek Karácsonyra
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
Flotálás.
4-es katalógus újdonságai
NÖVÉNYI ALAPÚ, INSTANT ITALPOROK HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI KIVONATOK A MODERN VILÁGUNKBAN.
WELLNESS-SZELETEK WELLNESS AKADÉMIA TERMÉK MODUL
Perfect Fusion Alapozót
Az Oriflame első.
Ön egyike azoknak a hölgyeknek, akik a természetes, hibátlan bőrről álmodnak, anélkül, hogy nehéz smink érzés lenne?
Haircare A gyönyörű hajért kilépés start © 2002 Nu Skin Europe.
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta
HAIR NICE HAJSAMPON Nem tartalmaz Sodium Lauryl Sulphatot
HAIR NICE HAJKENCE fejbőrápoló krém
YAMALUBE P-Neutral Visor & Helmet Cleaner
Készítette: Máté-Kovács Dávid. A vitamin olyan szerves vegyület, amely kis mennyiségben ugyan, de nélkülözhetetlen egy élőlény számára A vitaminokat két.
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Ipari ökológia 3 Dr. Bezegh András. Ipari ökológia őszi f.é. BME … a probléma … Hulladék képződés Profit Víz felhasználás Energia.
Fizikai alapmennyiségek mérése
Tartalom Piaci trendek... A termékek
Biyovis kreatív kozmetika és szépségápolás Július 06.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
CLASSIC CAR Harminc év fejlesztési folyamatának eredménye
melléklet: Észterek1 diasor
2015 Június.
BRELIL s.r.l. | via Solferino Milano
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére, vagy elég, egyszerűen a „SZTÁR” terméket beszerezni, hogy ha sietünk és egy termékkel többféle megjelenést és gesztust szeretnék kialakítani, de ilyen termék az okostelefon is.

A BIOKEZELÉS ALATT FUTÓ BB SZEGMENS BB KRÉM BB OLAJ BB PÚDER BB HAB ÚJ ÚJ

Hair BB Cream Spray Balzsam Egy multifunkcionális spray balzsam, egy innovatív kezelés. A maszk textúráját a spray kényelmes használatával és sebességével ötvözi, mely képes egy lépésben a hajat finomítva egységessé tenni, valamint a haj rostjait óvni.

Hair BB Cream Spray Balzsam A következő problémákra nyújt megoldást: könnyebb fésülhetőség, kevesebb gubanc mély hidratálás intenzívebbé teszi és megvédi a haj színét az idő múltával göndörödés szabályozása javítja a haj tartását és védi a hőhatástól rövidíti a száradási időt volumennövelő hatás javítja és táplálja a sérült hajat és megelőzi a hajvégek töredezését

Bio Beauty BB OIL Luxury 100 ml - BB Luxus test és hajápoló olaj

A hölgyek által legkedveltebb szépségápolási termék különféle olajokkal

10 FÉLE OLAJ A SZÉPSÉG NÖVELÉSÉRE 1.SÁRGABARACK MAG OLAJ 2.ÉDES MANDULA OLAJ 3.MAKADÁMDIÓ OLAJ 4.ARGÁN OLAJ 5.ÉDES VADRÓZSA OLAJ 6.KAMÉLIA OLAJ 7.MONOI OLAJ 8.KUKORICA OLAJ 9.JOJOBA OLAJ 10. NAPRAFORGÓ OLAJ

10 ELŐNY EGY TERMÉKBEN 1.HIDRATÁLÓ HATÁSÚ 2.TÁPLÁLÓ HATÁSÚ 3.NYUGTATÓ HATÁSÚ 4.REVITALIZÁLÓ HATÁSÚ 5.LÁGYÍTÓ HATÁSÚ 6.ANTIOXIDÁNSOKAT TARTALMAZ 7.FÉNYLŐ HATÁSÚ 8.RUGALMASSÁ TESZI A BŐRT 9.BÁRSONYOSSÁ TESZI A BŐRT 10. SELYMES HATÁS

A szépségápolási termékekből keletkezik, hogy képesek kielégíteni a test, az arc és a haj szükségleteit.

Tulajdonságai: Felfrissíti a formát és tartást ad a hajtöveknek, megemeli a hajtöveknél a hajat, tartást ad a haj hossznak, felfrissíti a fejbőrt, fényesíti a haj színét, texturálja a formát, mattít, eltávolítja a faggyúfelesleget, meghosszabbítja és megtartja a forma tartósságát a haj elnehezítése nélkül. Dúsító hatású kondicionáló powder spray, hosszan tartó hatást, valamint puha és selymes hajat kölcsönöz. Utolsó percben is használható.

Hair BB Powder 100 ml Száraz dúsító hatású hajtőemelő A BB PÚDERRŐL: Dúsító hatású Hosszan tartó hatás jellemzi Puha és selymes hajat kölcsönöz Utolsó percben is használható Alacsony a környezetre való hatása (használatához nem szükséges víz és elektromosság)

HOGYAN HASZNÁLJUK Használat előtt rázzuk fel Válasszuk szét hajunkat kisebb tincsekre Kb. 20 cm-ről fújjuk hajunkra a terméket Főként a hajtövekre fújjuk Hagyjuk pár másodpercig, hogy hasson Töröljük szárazra egy törölközővel Fésüljük ki az ultra dúsító hatás elérésére

Hair BB Powder BB száraz hajemelő 1. Felfrissíti a fazont 2. Tartást ad a hajtöveknek, megemeli a hajtöveknél a hajat 3. Testességet/tartást ad a haj hossznak 4. Felfrissíti a fejbőrt 5. Fényesíti/feléleszti a haj színét 6. Texturálja a formát 7. Mattít 8. Eltávolítja a faggyúfelesleget 9. Meghosszabbítja a forma tartósságát 10.Megtartja a forma tartósságát a haj elnehezítése nélkül

Vanília és tej illatú kondicionáló kezelés, mely helyreállítja és visszaadja a haj korábbi szépségét. Alkalmas az összes hajtípusra. A hajat finom illattal vonja be javítva a haj szerkezetét Tulajdonságai: Megemeli, puhává és gubanc mentessé teszi a hajat, táplálja a haj rostjait, helyreállítja a töredezett sérült hajat, még kezelhetőbbé teszi és csökkenti a haj göndörségét, növeli a forma tartósságát, kellemes illatot kölcsönöz a hajnak, még rugalmassabbá teszi a hajat, életerőt és tartást ad, megelőzi és megakadályozza a töredezett hajvégek kialakulását

Hair BB Mousse 250 ml Hajkondicionáló ápoló hab A BB HAJHABRÓL: Kondicionáló kezelés, mely helyreállítja és visszaadja a haj korábbi szépségét. Alkalmas az összes hajtípusra. A hajat finom illattal vonja be. Finomítja a haj szépségét. Vanília és tej illatú

HOGYAN HASZNÁLJUK: Vastag/közepes, száraz, megviselt hajra Nem kell kiöblíteni Vékony, természetes haj Ki kell öblíteni > sampon használat előtti vagy utáni kezeléskor

HAIR BB MOUSSE BB hajhab 1. Megemeli és kihangsúlyozza a hajat 2. Puhává és gubanc mentessé teszi a hajat 3. Táplálja a haj rostjait 4. Helyreállítja a töredezett, sérült hajat 5. Még kezelhetőbbé teszi a hajat és csökkenti a haj göndörségét 6. Növeli a fazon tartósságát 7. Kellemes illatot kölcsönöz a hajnak 8. Még rugalmassá teszi a hajat 9. Életerőt és testességet/tartást ad 10.Megelőzi, megakadályozza a töredezett hajvégek kialakulását

BB TERMÉK CSALÁD

A HAJÁPOLÁS SZAKÉRTŐJE