Hogyan biztosítsuk vállalkozásunkat? Trunkó Barnabás Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Molnár András Banki tanácsadó.
Advertisements

Vállalkozói jogvédelmi biztosítás.
Biztosítás. Mi jelent a biztosítás? •A biztosítás a nyugalom megvásárlásának egy formája •Ha valamilyen szerencsétlen előre nem látható veszteséget szenvedsz.
AEGON Baleset- és betegségbiztosítási program
Kedvezményes MFB források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
Genertel sajtótájékoztató – az NRC kutatási adatai június 9.
Általános biztosításmatematika
Biztosítók. Bevezetés  Biztonság  A biztosítások célja, hogy előre nem látható, esetleg- vagy biztosan bekövetkező, anyagi következményekkel is járó.
A magyar biztosítási rendszer és a vállalkozási tevékenységhez kapcsolódó főbb biztosítási formák Előadó: Rácz Zoltán.
Munkajog és társadalombiztosítás II.
Polgári jog Biztosítási szerződés PTK XLV. fejezet a biztosítás
A legfontosabb tudnivalók a Generali mezőgazdasági biztosításairól
Általános biztosítás-gazdaságtani ismeretek
Szekfü Tibor: Új Internet alapú szolgáltatások vállalkozóknak és vállalkozásfejlesztési szakembereknek a Baross Gábor program támogatásával
Felszámolók Országos Egyesülete Balatonalmádi Szeptember 14.
KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc
4) „Ötmuskétás” – Dél-pesti Térség Foglalkoztatási Paktum Cél: Olyan foglalkoztatáspolitikai koncepció kidolgozása, amelyben a dél-pesti térség kerületei.
Mi az, hogy biztosítási alkusz, az alkusz helye és szerepe - egy nemzetközi alkusz szemszögéből n Az Alkusz szerepe, az alkuszi etika. n A szolgáltatási.
Felelősséggel a vállalkozókért! Vezető tisztségviselő felelősségbiztosítása, mint megoldás. Hány vezető beosztású embert kell bebiztosítani? Megnövekedett.
Ügynök.
Kkv Akadémia 7 nap, 7 gyakorlati téma kezdő és haladó kkv-vezetőknek.
XIX. Országos Jegyző-Közigazgatási Konferencia
Egyiptomi kultúra Készítette: Engárt Zsuzsanna
Bg.5 téma A biztosítási piac.
Kkv Akadémia 7 nap, 7 gyakorlati téma kezdő és haladó kkv-vezetőknek.
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés
Utazási iroda alapítása
Nevelés az ókorban Egyiptom Róma Görögország.
1 Mit lehet biztosítani?. 2 Válassza ki, hogy melyik biztosítás érdekli? Vagyon Utazási Egészség, balesetGépjármű.
FOE Szakmai Napok 2012 FOE Szakmai Napok 2012 GrECo Group Risk and Insurance Management Andó György.
Online értékesítés és marketing fogyasztóvédelmi szemmel Siklósi Máté.
RSM DTM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. A személyi jövedelemadó évi változásai Lucz Zoltánné főosztályvezető Pénzügyminisztérium.
Szűrés A rosszul informált fél lehetőségei a jobban informált fél ösztönzésére.
Biztonság és motiváció Biztosítási megoldások a kis és középvállalkozások működésére leselkedő veszélyek ellen © Jogi személyiség Hajas Gábor vállalati.
Az innováció, mint a versenyképes gazdasági növekedés alapja
Vállalkozói vagyonbiztosítások – Szakmai Nap SIGNAL BIZTOSÍTÓ Molnár András.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1 Mit kíván a minőségorientált magyar felsőoktatás? Balázs Ervin A MAB elnöke Professzorok Batthyány Köre, október 18.
1. 2 a gyártók & fogyasztók igényeinek összehangolása a hatékonyság növelése az elérhetőség javítása szakértői szolgáltatás biztosítása vásárlói igények.
 Az elmúlt években ki kristályosodtak azok az alapelvek, amelyek meghatározóak a CIB Bank működése során, és továbbra is változatlanok:  Fenntartható.
Pályázati Tanácsadói Szakmai Nap április 16. START Tőkegarancia Zrt. HOL ÉS HOGYAN KAPCSOLÓDIK A PÉNZÜGYI SZEKTOR AZ ÚMFT GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMJAIHOZ?
Kocsis Tibor Kaposvár, március 01. Várható fontosabb pályázatok ban.
A munkavédelmi hatóság évi ellenőrzési tapasztalatai és az idei évi célkitűzések „A biztonságos és egészséges munkahelyekért” Munkavédelmi konferencia.
Dunaújvárosi Iparkamara KÖZBIZTONSÁGI NAP Schön István Dunabiztos Biztosítási Alkusz Kft.
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány vállalkozásokat támogató programjai október 1.
Hogyan biztosítsuk vállalkozásunkat? Vagyonbiztosítások Győr, október 12. Németh Attila.
Milyen Kamarát akarunk? A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara legyen a gazdaságszervezés és irányítás valamennyi szintjének (kistérségi,
KAVOSZ Zrt – az MKIK és VOSZ létrehozta a KAVOSZ Zrt-t Feladatai:  Szakmai irányítás  Több mint 200 regisztráló iroda koordinálása  Ügyfelek.
SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM JOG- ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI TANSZÉK Biztosítás és kockázatkezelés (oktatás – kutatás) dr. Farkas Szilveszter.
1/14 Közép-dunántúli Regionális Kiválóság Minta Projekt tájékoztató Sugár Karolina elnök Szabó Kálmán ügyvezető igazgató Szövetség a Kiválóságért.
Egészségbiztosítási Szakmai Fórum ZM Kereskedelmi és Iparkamara, február 05. Dr. Árok Krisztina igazgató Zala Megyei Kormányhivatal Egészségbiztosítási.
Az új pénzügyi szabályozás hatásai az autófinanszírozás területén Lévai Gábor - főtitkár Magyar Lízingszövetség Gépjármű finanszírozás változásai Konferencia.
A Szakiskola 2014 kutatás célja és tapasztalatai Székesfehérvár, március 24.
ROAD SHOW SZERVEZÉSE Kőváriné Vida Ildikó PR vezető, kamarai tanácsos
EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN AZ ÜZLET Vállalkozói hálózat kialakítása Hajdú-Bihar és Bihor megyékben Két ország, egy cél, közös siker! Szőllősi Nóra Adrienn projektmenedzser.
Bankrendszer Pénzügyi tervezés osztály.
A pénzügyi szolgáltatások közvetítőit érintő jogszabályi változások
Utazási Irodák Speciális Felelősségbiztosítás 2017
Mazsu Gergely ügyvezető igazgató
Szombathelyi Szolgáltatási pályaorientációs feladatai
Miskolc, október 21. dr.Szilágyiné Baán Anna titkár
62. óra …hogy érdemes-e szerénynek lenni…
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet
A KÖZBESZERZÉS ÉS A BIZTOSÍTÁS KÉRDÉSEI
Építés- szerelési biztosítások
UNION-CASCO CascOLD.
Előadás másolata:

Hogyan biztosítsuk vállalkozásunkat? Trunkó Barnabás Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara október október 11.

Hogyan biztosítsuk vállalkozásunkat? Hogyan biztosítsuk vállalkozásunkat? GYORSAN !!! GYORSAN !!! (Ismeretlen biztosítási üzletkötő a (Ismeretlen biztosítási üzletkötő a XXI. századból.) XXI. századból.)

Egy kis biztosítástörténet Már az ókori görögök is! (?) Már az ókori görögök is! (?) Róma – Urbs commercii et industriae Róma – Urbs commercii et industriae London – Navigare pericolosa est! London – Navigare pericolosa est! Bátorságosítás, versicherung, insurance Bátorságosítás, versicherung, insurance

Risk management Kockázatok, rizikók, veszélyek Kockázatok, rizikók, veszélyek Kockázatok kezelése Kockázatok kezelése A biztosítás csak az egyik módszer! A biztosítás csak az egyik módszer! Megtartások, áthárítások Megtartások, áthárítások

VÁLLALKOZÓI BIZTOSÍTÁSOK Vagyonbiztosítás Mérnöki bizt. Pü.veszt. Felelősségb.         Tűz+elemi károk Tervezői bizt. Hitelbizt. Ált. felbizt. Szállítmánybizt. Ép-szer. bizt. Üzemszün. Munkáltatói Bet.lopás bizt. Géptörés bizt. Környezetsz. Autóbiztosítások Számítógépb. Szakmai Lízing bizt. Termékfelb. Lízing bizt. Termékfelb.

Néhány jótanács Mit? Mit? Mennyire? (biztosítási összeg) Mennyire? (biztosítási összeg) Az ajánlat Az ajánlat A díj A díj Közvetítő, ügynök, alkusz Közvetítő, ügynök, alkusz Változások! Változások!

MÉG EGY ÉRV