Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Molnár András Banki tanácsadó.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Molnár András Banki tanácsadó."— Előadás másolata:

1 Molnár András Banki tanácsadó

2 KKV biztosítási termékcsomag
KKV biztosítási termékcsomag tájékoztató a Hungária Takarék agrár vállalkozó partnerei részére Ügyféltalálkozók 2013.

3 KKV biztosítási termékcsomag
A SIGNAL Biztosító Zrt. A TAKARÉKSZÖVETKEZETEK ÉS TAKARÉK BANKOK MEGBÍZHATÓ, STABIL BIZTOSÍTÓ PARTNERE 20 ÉVE MAGYARORSZÁGON „A TAKARÉKOK BIZTOSÍTÓJA”

4 A takarékszövetkezetek stratégiai partnerek

5 KKV biztosítási termékcsomag
KKV termékcsomag Termékcsomag elemei: Életbiztosítások Takarék Védőszárny –kockázati életbiztosítás ALPHA befektetéshez kötött életbiztosítás Balesetbiztosítások Csoportos balesetbiztosítás Platina plusz baleset-biztosítás 3) Vagyonbiztosítás mezőgazdasági biztosítások .

6 KKV biztosítási termékcsomag
KKV termékcsomag Előnyök, kedvezmények: Takarékszövetkezeti és biztosítói tanácsadóink 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, igény esetén tájékoztatást és ajánlatot adnak. Amennyiben SIGNAL életbiztosítást köt,1 éven keresztül egy 1 millió forint biztosítási összegű ingyenes balesetbiztosítással ajándékozzuk meg! Amennyiben az Önnek ajánlott életbiztosításunkkal egy időben a vállalkozásában dolgozó munkatársak részére csoportos balesetbiztosítást köt, úgy annak díjából 10% kedvezményt biztosítunk! Vagyonbiztosításaink díjából most 10% kedvezményt biztosítunk. A 20 millió Ft árbevétel alatti vállalkozások számára díjmentes termék- és szolgáltatásfelelősség biztosítási védelmet nyújtunk, az 1 millió Ft-ot meg nem haladó károk fedezetére!

7 KKV biztosítási termékcsomag
A SIGNAL Biztosító Zrt. Általános ismertető a vállalkozói biztosításokról

8 Vállalkozói biztosítások fontossága
KKV biztosítási termékcsomag Vállalkozói biztosítások fontossága Biztosítás szükségessége az agrár vállalkozások számára: A biztonság és a váratlan helyzetekre való felkészültség napjainkban az üzleti siker záloga, Csökkenti az üzleti kockázatokat, Alapvető érdek az értékek védelme /akár vagyoni akár személyi/ A jól felépített biztosítás a hitelezési és pályázati munka fontos kiegészítő feltétele lehet, Nem utolsó sorban egyre jobban fel kell készülni a szélsőséges időjárás okozta károkra / ez az önök esetében létfontosságú/, Számolni kell a munkavállalókat ért baleset, személyi sérülés révén keletkezett károkkal

9 SIGNAL Biztosító mindebben segítő partnere Önnek
KKV biztosítási termékcsomag Vállalkozói vagyonbiztosítási ismertető SIGNAL Biztosító mindebben segítő partnere Önnek Társaságunk – követve, vagy egy kicsit talán meg is előzve stratégiai partnereink piaci igényeit - a vállalkozások számára olyan csomagot dolgozott ki, amely lehetővé teszi az agrárium teljes körű kiszolgálását biztosítási termékekkel. A csomag összeállítás alapgondolata volt, hogy a különböző élethelyzetekben szükséges biztonságot (biztosítási fedezeteket) optimálisan egyesítse.

10 Nézzük át, hogy a csomagon belül mit kínálunk:
KKV biztosítási termékcsomag Vállalkozói vagyonbiztosítási ismertető Nézzük át, hogy a csomagon belül mit kínálunk: 1) Vállalkozói vagyonbiztosításunk EuroMester, All-Risks modul rendszerűen felépítve – egyedi igényekhez alkalmazkodva – megfelelő védelmet biztosít: Tűz, elemi károkra /all-risks károkra/ Felelősségi károkra, Betörés, rablás károkra, Emberi mulasztás káraira, A káresemény miatti bevétel kiesés káraira. Most 10 % extra díj- kedvezménnyel !!

11 2) Géptörés biztosítás:
KKV biztosítási termékcsomag Vállalkozói vagyonbiztosítási ismertető 2) Géptörés biztosítás: Üzemi körülmények között működő mezőgazdasági gépek, javító műhelyekben használatos gépek káraira nyújt fedezetet: Tűz, elemi kár, Betörés, lopás, Emberi mulasztás, kezelési hiba, Új Széchenyi Terv kártyával rendelkezőknek díjkedvezmény!!

12 A vagyonbiztosítási csomag további fedezetei
KKV biztosítási termékcsomag Vállalkozói vagyonbiztosítási ismertető A vagyonbiztosítási csomag további fedezetei 3) Építési jellegű beruházásoknál biztosítja a fedezetet az építés szerelési /ép-szer/ biztosításunk: Az „első kapavágástól” nyújt fedezetet az un. all-risk jellegű károkra, az építkezés teljes idejére.

13 KKV biztosítási termékcsomag
Mezőgazdasági biztosítások 4) A Generali Providencia Biztosítóval együttműködve kínáljuk a mezőgazdasági biztosítást. Az agrár termelők legnagyobb barátja /egyben ellensége is / az időjárás. Ennek szélsőségei elleni védelem alapvető érdek. Az állattartók áldozatos munkáját is romba döntheti egy-egy állat- betegségi hullám, vagy akár egy órás áramszünet is /szárnyas állatok „befulladása”/

14 A, Hagyományos növénybiztosítások:
KKV biztosítási termékcsomag Mezőgazdasági biztosítások A, Hagyományos növénybiztosítások: Jégkár biztosítás /alapbiztosítás /tűz, villámcsapás, fölcsuszamlás károkra: szántóföldi kultúrák, gyümölcs/ Viharkár biztosítás /kiegészítő az alaphoz/ Téli fagykár biztosítás /kifagyás, felfagyás, kipállás/ Állatállományok természeti csapás biztosítása Egyedi állatbiztosítások Állatállományok katasztrófa- biztosítása Haszonállat katasztrófa – biztosítása B, Állatbiztosítások:

15 KKV biztosítási termékcsomag
Mezőgazdasági biztosítások: Díjtámogatott növénybiztosítások: Jogi keretben, A-B-C díjtámogatott csomagok. azonos kultúra teljes területe ua. biztosítónál kizárólag súlycsökkenés /minőségi nem!!!/ egységes kérelem beadásakor a biztosítási kötési szándékot jelezni kell az MVH felé 30% feletti rész kártérítése csak regisztrált termelővel kiegészítők bevonásával üzletivé „javítható” okt. 31-ig a biztosítás teljes díját ki kell fizetni

16 Miért a Signal Biztosító Zrt.?
KKV biztosítási termékcsomag Miért a Signal Biztosító Zrt.? Minden élethelyzetre tudunk biztosítási megoldást ajánlani /széles termékpaletta/, Üzleti filozófiánk: azt adni, amit ügyfeleink elvárnak tőlünk, Vállaljuk, hogy a vagyonbiztosításokat rendszeresen aktualizáljuk, Szükség szerint bevonjuk a szerződésbe a technikai biztosításainkat, Kiváló díj/szolgáltatási érték arány, A Hungária Takarék partnerei nekünk kiemelt ügyfeleink, ügyeiket megkülönböztetett figyelemmel intézzük, és ezt a biztosítási termékek árazásában, kedvezmények nyújtásával is érzékeltetjük. Vagyon-és technikai biztosításoknál is kezeljük a hitel fedezettségi igényeket, Csoportos kockázati személybiztosításaink költségként /cafeteria elemként is/ elszámolhatóak

17 És miért a Hungária Takarék kirendeltsége?
KKV biztosítási termékcsomag És miért a Hungária Takarék kirendeltsége? Ott intézheti biztosítási ügyeit, ahol a pénzét kezelik, Biztosításával kapcsolatosan a kirendeltségen mindent el tud intézni, Nem kell a díjfizetéssel bajlódnia, hiszen- megbízása alapján-a kirendeltség figyeli és teljesíti azokat, Kár esetén a kirendeltségi kollégák közreműködnek a bejelentésben, a kártérítés pedig jöhet a számlájára, A biztosítási ügyeket azzal az ügyintézővel intézheti, akit már a bizalmába fogadott

18 KKV biztosítási termékcsomag
…és mi a tennivaló? Kontakt: az Ön partner kirendeltsége Élet, vagyon és mezőgazdasági biztosításunk mellé mindenképpen ajánljuk az egyéni és csoportos baleset biztosításunkat, gépjármű biztosításainkat. (kulcsember biztosítás, dolgozói védelem, gépjármű flotta biztosításaink) Kérjük forduljon bizalommal: Hungária Takarék kirendeltségeihez Molnár Andás biztosítási tanácsadóhoz 06/ Köszönjük a figyelmet !


Letölteni ppt "Molnár András Banki tanácsadó."

Hasonló előadás


Google Hirdetések