ELEKTRONIKUS ADATFELDOLGOZÁS, ADMINISZTRÁCIÓ Az MLSZ ügyviteli rendszerének bemutatása, a regisztráció folyamata.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Advertisements

S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
COMMERCEGATE Az új fizetési mód rövid bemutatója.
Internet alapú önértékelés
Bitumen Internet Sales 2012
Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal
Magyarország sokáig lemaradt az elektronikus közigazgatás alkalmazásában, de ma már minden hatósági eljárást el lehet intézni az interneten. A hatóság.
Az Ügyfélkapu TÁMOP /2-2F A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrált Szakképző Központ modell létrehozása.
Vizsgalapok oktatói kezelése Készítette: Fekete Tamás.
Elektronikus kérelem benyújtás
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
AZ EMCS KKK-WEB ALKALMAZÁS LEHETŐSÉGEINEK BEMUTATÁSA Június 04.
A gondviselői modul az enaplóban
AZ ÜGYFÉLKAPU ÉS AZ ÜGYFÉLKAPU REGISZTRÁCIÓ FOLYAMATA
EISZ Elektronikus Információszolgáltatás melléklet a Bevezetés a pedagógiai tájékozódásba című ELTE jegyzethez.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
A Virtuális Munkaerőpiac Portál bemutatása
HATÓSÁGI FOLYAMATOK A FIR INTÉZMÉNYTÖRZSÉBEN KÉPZÉSEK NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELE EKOP-1.A.1-08/C
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
a Moodle autentikációjához a PTE FEEK-en
Hálózat kiépítésével lehetőségünk nyílik más számítógépek erőforrásainak használatára. Osztott háttértár használat: egy számítógép merevlemezének megosztásával.
SZTIR Projekt Szaktanácsadási Tartalomszolgáltató Információs Rendszer Névjegyzék december 20. Nagy Attila, GAK TSzK.
Elektronikus banki ügyintézés Készítette: Hollósy Szabolcs eTanácsadó Ma a pénzintézetek elektronikusan vezetik az ügyfelek bankszámláit. Ez lehetővé tette.
Az igénybevevői nyilvántartás
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.
Szobára jelentkezés a kar.mek.nyme.hu-n by UF roli.
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
A tolnasport.hu honlap adminisztrációja Készítette a Tolna Megyei Sportszövetségek Szövetsége a Nemzeti Civil Alapprogram NCA-DP-10-D pályázata keretében.
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
Elektronikus jelentéstovábbító portál vagyonkezelő szervezet számára Ügyfélkapu használatával.
Készítette: Derecskei Nikolett
e-Portfólió bemutatása hallgatók számára
Operációs Rendszerek gyakorlat Rövid András
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
Önkormányzati ASP központ felállítása projekt Önkormányzatok tájékoztatása ÖNKORMÁNYZATI OKTATÁSOK BM információs nap
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.sek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
O RSZÁGGYŰLÉS MOBILALKALMAZÁS BEMUTATÁSA. B EVEZETŐ Az Információs és Rendszer Üzemeltetési Főosztály irányí- tásával az informatikai főosztályok, illetve.
A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények országos nyilvántartása publikus felületének bemutatása Balatonboglár, 2010.március.
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
ONkoteam manager.
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
- Regisztrációs útmutató -
MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program
Útmutató a click4suppliers easy használatához
E-ügyintézés az adózásban 2006.
SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ E-napló használatához
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Hozzáférés az Ügyfél portálhoz szeptember 27.
A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények országos nyilvántartása publikus felületének bemutatása Balatonboglár, 2010.március.
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Előadás másolata:

ELEKTRONIKUS ADATFELDOLGOZÁS, ADMINISZTRÁCIÓ Az MLSZ ügyviteli rendszerének bemutatása, a regisztráció folyamata

Mi az ügyviteli rendszer? A Magyar Labdarúgó Szövetség Ügyviteli rendszere a Szövetség által működtetett és nyilvántartott programok, versenyek, bajnokságok, szervezetek és játékosok elektronikus nyilvántartási helye. Elérése: Zárt informatikai rendszer:csak regisztrált felhasználók használhatják!

Az ügyviteli rendszer működése A program optimális működése csak Windows Internet Explorer böngészőben garantált! A Belépés fülre kattintva az elektronikus ügyintézők (szervezetek) egyedi regisztrációs kóddal és jelszóval dolgoznak a rendszerben. A személyre szabott egyedi kód és jelszó létrahozása elő-regisztrációt igényel.

Az elő-regisztráció Személyi adatok: Név Születési hely, idő Édesanyja leánykori neve Lakcím Elérhetőség (telefon, ) Szervezet adatai: Név Székhely Aláírásra jogosult képviselő Adószám, cégjegyzék szám Elérhetőség (telefon, , honlapcím)

Belépés az Ügyviteli rendszerbe Egyedi azonosító, általában 6 számjegyből áll, az Ügyviteli rendszerben nyilvántartott személyek azonosítására szolgál. Minden felhasználó regisztrációs kódjához tartozik egy jelszó, amely az első belépésig megegyezik a regisztrációs kóddal, ezt követően a jelszót meg kell változtatni!

Első belépés után… Az újonnan regisztrált személyek első sikeres belépése után a rendszer automatikusan a Személyes adatok oldalára irányít, ahol a felhasználó megtekintheti és módosíthatja az ott látható kategóriák adatait! Fontos, hogy a kategóriákat lehetőleg minden részletre kiterjedően töltsék fel adatokkal a felhasználók, valamint ezen a felületen kell elvégezni az első belépés utáni jelszócserét is!

Alprogramok az Ügyviteli rendszerben A jobb felső sarokban lévő „más program” fülre kattintva válthatunk azok között az alprogramok között, amelyekhez jogosultsággal rendelkezünk (az alprogramok jogosultságait minden esetben a rendszergazda állítja be). Itt kiválaszthatjuk, hogy melyik alprogramon belül akarunk dolgozni (adatokat felvinni, karbantartani, személyeket, játékosokat regisztrálni, versenyrendszert menedzselni, stb.). További alprogramok pl.: Bozsik Egyesületi Program Egyetemi Program Öregfiúk/Veterán Program Önkéntes Programok regisztrációja

A „Személytörzs” menü Ezen menüpont alatt lehet a rendszerben már szereplő (egyedi azonosítóval rendelkező) személyek adatait karbantartani, keresni adott személyre a rendszerben, valamint új személyt regisztrálni.

A „Személytörzs” menü Csak azon ügyintézők férnek hozzá, akik az alapjogosultsági rendszerben jogot kaptak. Ezek a felhasználók bárki alapadatait szabadon módosíthatják! Fontos: mielőtt új személy regisztrálására kerül sor a rendszerben, minden esetben meg kell győződni arról, hogy a regisztrálni kívánt új személy még nem szerepel a rendszerben! Vannak bizonyos esetek (alprogramok), amelyek esetében a résztvevők (regisztráltak) nem kapnak egyedi azonosítót, csak az adott alprogramon belül egy rövidebb azonosítót (sorszámot), amely nem egyezik meg a személytörzsben szereplő egyedi azonosítóval (pl.: 5+1 projekt, Szociális Programok regisztrációi)! Az ilyen sorszámmal rendelkező személyek ezen „Személytörzs” menüben nem kereshetők és módosíthatók!

A Feladatkezelő A Feladatkezelő menüpont a fejlesztőkkel való kapcsolattartás fő felülete. Működése egy levelezőrendszerhez hasonló, a fejlesztők felé jelezni kívánt problémát az fülre kattintva lehet rögzíteni! Az elvégzett feladatokat zöld pipa, a folyamatban lévőket piros pipa jelöli az állapotsorban!

Gyakorlat Mivel a rendszer működését legjobban használat közben lehet megismerni, így a következőkben egy rövid bemutató keretében nézzük meg azt, amit az elméletben megismertünk!