Általános tudnivalók az Epayments-ről

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bankszámla és bankkártya
Advertisements

Lépj be az AlertPay oldaladra:
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.
A bankszámla a bankkal kötött szerződés alapján megnyitott számla.
IKT = információs és kommunikációs technológia
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
Elektronikus ügyintézés
Pénzügyi kultúra fejlesztése
HOGYAN CSÖKKENTHETŐ A FORGALOMBA KERÜLŐ KÉSZPÉNZ MENNYISÉGE? IIR Cash Management konferencia október 1. Homa Péter, Bankkártya.hu.
2. Telefonálás •Jókedvűen ÜgyfélTelefonÜ.P.P.FKutatásFelvételAdminMutatÁralkuHitelVételi aAd-vétAjánlás.
Használata Készítette: Medve Tamás.
Pénz kivétele AlertPay-ről bankszámlára Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat ( .
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
A magyar háztartások fizetési szokásai
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Kulturális Projekt Ciklus Menedzsment IV. Modul A kultúra gazdaságtana.
Nem fogsz hinni a szemednek, de mostantól el kell fogadnod, hogy mágus is vagyok.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
AlertPay Internetes Számlanyitás, Bankszámla hozzárendelése E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra:
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
7DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft) befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a jutalék,
Tanulópálya a pénzügyekhez CIB Szia Szimba Program MNB Takarékossági Konferencia Árva András, CIB Bank, Lakossági üzletfejlesztési vezető Budapest, 2010.
A LÁTHATATLAN PÉNZ TITKAI
A bankszámla a bankkal kötött szerződés alapján megnyitott számla.
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
7DayWealth regisztr á ci ó s seg é dlet Havi 10 $ (2000Ft) befektet é ssel A 3. h ó napt ó l csengő $ hizlalj á k a p é nzt á rc á d ! 8000Ft befektet.
Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról.
2008. Június 3. F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n „Családi Kasszasikerek” Öngondoskodás Program 2009.
A készpénz és más eszközök használata
NEMZETKÖZI BANKOLÁS Moór Marianna Március 27.
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
REGISZTRÁCIÓ DOMBORNYOMOTT KÁRTYÁVAL VAGY GIFT CARDDAL MINDEN ALSÓ VONALADNAK NYOMTASD KI VAGY KÜLDJED EL!!!!
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
Tegyél fel legalább 3-4 havi 7DayWealth tagdíj összeget az AlertPay számládra! Kattints az alábbi linkre:
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
A Tartós Befektetési Számla előnyei, működése, típusai, megnyitásának és megszűnésének módja.
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Kattints az AlertPay számlanyitás oldalon a regisztrációs linkre!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
SEGÉDLET A 7DayWealth weboldal használatához ÜDVÖZÖLLEK A BEFEKTETŐI KLUBUNKBAN.
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
Pénzforgalom a bankszámlán
A bankok reagálása a válság okozta intézkedésekre, kontra ügyfelek Lábos Nikolett Gabriella Konzulens: Csányi Tamás Nemzeti Tehetség Program Tehetségútlevél.
OTP Pénzügyi Pont KFT február. 1-től létrejött egy új partneri hálózat, mely kizárólag az OTP Bank termékeit közvetíti az ország egész területén.
Panda biztonságtechikai megoldások kórházaknak Teljeskörű védelem, az első 20 kórház számára ingyen Sándor Zsolt ügyvezető igazgató 2007.november.19.
Webáruház rendszerek Reisz Péter G-3S
Teljeskörű Pénzügyi Szolgáltatások a Pannon Takarék Banknál
Bankszámlanyitás, bankkártyaválasztás Készpénzzel, vagy anélkül?
KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST.
Korszerű pénzkezelés.
Elektronikus ügyintézés
Vásárlás az interneten
Erasmus Heidelbergben
HWSW mobilfizetési konferencia
Előadás másolata:

Általános tudnivalók az Epayments-ről Regisztráció, verifikáció, kártyarendelés(fordítás) www.epayments.com

Miért jó barát az epayments? Mert a Kairos ingyen utal ki nekünk erre a számlára Mert a számlanyitás ingyenes Mert a számlavezetés ingyenes Mert 35 dollár egyszeri díjért tudunk egy dombornyomott MasterCardot igényelni Mert egységesen, 2,6 dollárért tudunk bárhol a világon pénzt felvenni(Dollár esetén, az aktuális díjakat lásd a „Fees” menüpont alatt) Mert ingyen tudunk vele fizetni, ha vásárlunk.(Mozi, vacsora, bolt...stb.) Mert jó, és gyors a támogatás(Support) www.epayments.com

REGISZTRÁCIÓ A RENDSZERBE Az oldalt az alábbi linkre kattintva éred el: www.epayments.com A regisztráció folyamata a következő diától fényképekkel lesz bemutatva, amelyeken fordítás, és magyarázat van elhelyezve.

verifikáljuk a számlánkat! A következőkben a verifikációs folyamaton vezetlek végig!

Töltsük fel számlánkat a szükséges összeggel A kártya díját kétféleképpen tudod kifizetni: 1.| Egy ismerősünket megkérünk, hogy utaljon át megfelelő összeget az eWallet-ra. 2.| Beutalunk bankszámláról az eWallet-re.

Rendeljük meg első kártyánkat! Most, hogy már számlánk is van, meg is van erősítve, pénz is van rajta, rendeljük meg a szép katicás bankkártyánkat! :-)