KSG MONOGRAM KFT ÉVA HÍMZŐHÁZ ALAPÍTVA: 2000 KISBÉR Kossuth Lajos u 9. Telefon, Fax: +34352838.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bemutatjuk Önnek SlidePlayer.hu oldalt
Advertisements

Korszerű városmarketing a modern technológia bevetésével Digitális útbaigazító és tájékoztatási rendszer Egy modern marketing eszköz városok, önkor- mányzatok.
KOLEIPLAN GMBH. reorganizációs projekt prezentációja.
Automatikus szállítási hűségprogram
ORANGE PACK KFT. SPECIÁLIS VÉDŐCSOMAGOLÁSOK. CÉGÜNKRŐL • október: Madarász és Társa Kft. – Fémforgácsolás és fröccsöntés • 1998-tól csomagolástechnikai.
Nemzetközi tudomány – magyar kézből Interacta 1996 óta az ügyfelekért.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
DIÁKVÁLLALKOZÁS TANÉV. Felmérés szeptember 1306 tanuló Iskola tanulóinak 96%-a Nemek aránya fiúlány %57%
A lkony S túdió portfolió „Cégünk a korrektség, pontosság és a színvonal hármasából gazdálkodik.”
Kiállítási megjelenés az egészségiparban, avagy „Kell –e a jó bornak cégér?” Csáti Csilla Sales Manager Ventiv Expo Kft. Budapest,
Eredménytervezés Fedezeti összeg számítás: Értékesítés árbevétele
AZ MSZ SZABVÁNYSOROZAT SZÜKSÉGESSÉGE
CHIEFTEC – Industrial Co., Ltd
ADNS Attestation DataNet Service
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Adatbázis kezelés Adatbázis tervezés.
Számítástechnikai rendszerek bérleti konstrukciója.
Informatikai megoldások egy kézből
1 Autocolor Kft. Gémosz Konferncia
Kabai József AZ SQL-LEDGER SZABAD ÜGYVITELI RENDSZER
Értékesítési csatornák
Rendelés nyilvántartás
ERP Integrált vállalatirányítási rendszer
Készítette: Unyatyinszki Csaba
A BEMUTATÁSA kft.. Visszatekintés Férfi, női divatáru és munkaruházati sapkák gyártása Férfi, női divatáru és munkaruházati sapkák gyártása Cégünk a 80-as.
Scan & Pay bizományosi értékesítés
tételsor 2. tétel A kistérség a korábbi együttműködési lehetőségek alapján megtartotta a soron következő ülését. Az ülés célja a logisztikai.
Marketingkommunikáció
Vállalatgazdaságtan a gyakorlatban
Környezetbarát termékjelek
…mű lehet: nyomtatott (névjegykártya, prospektus, levélpapír, boríték, jegyzetpapír, plakát) elektronikus (prezentáció, hírlevél, weboldal, multimédia,
A kommunikációs mix elemei
Kommunikációs politika
A termelés egyszerűsített elvi modellje. 1. Termelési főterv elkészítése: konkrét megrendelések vártható értékesítések prognózis-adatai alapján Tételes.
Gyakorlati Üzemgazdaságtan
Cégünkről NONI – HÍR Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság néven alapított cégünk folyamatosan bővülő tevékenységi körrel, szolgáltatásokkal és üzletében.
11. IDBF Dragonboat World Championships July, Szeged, Hungary FELSZERELÉS.
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
E-beszerzés Bravo csoport.
Számítógéppel segített minőségbiztosítás (SPC és SQC)
Kalkuláció.
Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról.
Alkotók Rt. Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium Kisújszállás.
H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70. Tel./Fax:
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
A logisztikai rendszer beszerzési alrendszerének jellemzői és modellje
Wall Of Fame Kiválóságok fala, avagy akikre büszkék vagyunk.
Az üzleti rendszer komplex döntési modelljei (Modellekkel, számítógéppel támogatott üzleti tervezés) II. Hanyecz Lajos.
A StoreWizard webáruház bemutatása
Csimag.hu Bemutatkozó.
Rólunk részletesen… Bemutatkozás Tevékenységeink Technológia
Az ISO 9001:2008 MinőségIrányítási Rendszer (MIR) dokumentumai A dokumentáció lehet bármilyen alakú vagy típusú adathordozón.
Technológiai folyamatok tervezése I. 5. előadás
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Cégnév Üzleti terv. Célkitűzések A cég hosszú távú céljainak egyértelmű bemutatása –Használjon a cég növekedését alátámasztó kifejezéseket, de legyen.
LEASING HSF közgyűlés Nemes Krisztián HATÉKONYABB FINANSZÍROZÁS KOMBINÁLJA A BIZTONSÁGOS TERVEZÉST A RUGALMASSÁGGAL.
Valami Extra a FŐGÁZ-tól Kovács Richárd marketing vezető
Termék vagy szolgáltatás értékesítése. Bevezetés Röviden mutatkozzon be, és mutassa be munkatársait. Ismertesse azt a terméket vagy szolgáltatást, amelyet.
Cégbemutató, Memoriter ismertető
az Akasztói Szikiponty
Beszerzések hatékonyság növelése
Polák József Tanszéki mérnök Közúti és Vasúti Járművek Tanszék
8. tétel.
KnK Business Software Ag
Digitális világ Online márkaépítés Kereskedelmi márkák és Nem kereskedelmi márkák Az óra célja: megérteni, hogyan segítik a honlapok a márkák ismertségét.
FÜGG: AZ ÁRU JELLEGÉTŐL, ÉRTÉKESÍTÉSI MÓDTÓL
EZ AZ ÉN MŰVEM Facebook oldal.
Üzleti terv bemutatása
ABC és XYZ elemzések.
A Reklámajándék.hu Kft. az IGC Global Promotions hazai képviselője
Előadás másolata:

KSG MONOGRAM KFT ÉVA HÍMZŐHÁZ ALAPÍTVA: 2000 KISBÉR Kossuth Lajos u 9. Telefon, Fax:

GÉPI HÍMZÉS Gépi hímzés szolgáltatásunk magába foglalja a díszítéshez használt minták terveinek és az ahhoz tartozó számítógépes programjának elkészítését. Hímző- műhelyünkben a különféle termékek és azok mintáinak elkészítése számítógép- vezérlésű hímző-gépeinken történik. Milyen előnyökkel is jár a gépi hímzés az Ön számára: bármekkora méretben elkészíttetheti hímzését - legyen szó akár emblémáról, logóról esetleg feliratról vagy címerről. egyedi, akár cégre, vagy személyre szabott dizájnt és színvilágot valósíttathat meg - pl. márkajelzés, cégér, stb. a jó minőségnek köszönhetően magas igénybevétel esetén is, hosszú élettartam, Mitől függ a gépi hímzés ára: az egyszerre elkészítendő darabszámtól (minél nagyobb tétel, darabonként annál olcsóbb) a hímzés méretétől (az öltésszámtól) attól, hogy milyen alapanygra kerül fel a hímzés (pl. készárura, baseball sapkára, emblémaként felvarrva, készárúra) Figyelem! Már meglévő (hozott, vagy akár általunk régebben elkészített) hímző program esetén csak magáért a hímzésekért kell fizetni! Hímző műhelyünkben 2000 óta arra törekszünk, hogy pontos, rugalmas valamint teljeskörű és színvonalas kiszolgálásban részesítsük megrendelőinket. Gépi hímzés előállításával segítjük partnereink elképzeléseit megvalósítani. Korszerű technológiával és tervezőprogrammal felszerelt, modern gépállományunknak köszönhetően szinte bármilyen igény szerinti mintát bármely színben meg tudunk valósítani ügyfeleink számára, az egészen egyszerűtől a legbonyolultabb ábrákig bezárólag.

TEVÉKENYSÉG Gépi hímzés Pólók, baseball sapkák értékesítése Törölközők, fürdőlepedők, fürdőköpenyek árusítása Hímzésminták tervezése Egyedi feliratok, jelek, mesefigurák, logók, vállalati emblémák szerkesztése A hímzés közvetlen a termékre vagy matrica jelleggel utólagos felvarrással készülhet Személyes megbeszélés és megrendelés

KÍNÁLATUNK Karácsonyi, húsvéti szimbólumok, Óvodai jelek, Vadász-horgász, autó, sport, állat, reklám figurák, Monogramok, horoszkópok, Ballagási szalagok - egyedi felirattal Születésnapi, névnapi egyéb alkalmi ajándék díszcsomagolása Humoros - a vevő által szerkesztett – feliratok hímzése Templomi terítők hímzése Munkaruhák emblémázása db Kész mintából választhat Baseball sapkák hímzése

ÁRAINK Hímzésábra szerkesztése 2000 öltésig ,-Ft+Áfa 2000 öltés felett - 1,- Ft/öltés+Áfa Meglévő mintáinkból választott és egyedileg tervezett minta 20 db-os mennyiségű rendelése esetén nincs szerkesztési díj Hímzés díja Öltésenként 8 fillér+Áfa /normál hímző cérna/ Termék díja - felhasznált alapanyag / póló, törölköző, egyéb/ - szerkesztési díj - hímzési díj Nagytételű megrendelés esetén az árak meghatározása megállapodás alapján történik.