Lakatos Gabriella Megérteni vevőik viselkedését gyakran könnyebb, mint megérteni a vállalkozók gondolkodását. Hogy erősítheti vagy ronthatja saját esélyeit.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Befektetett eszközök, tárgyi eszközök, forgóeszközök
Advertisements

Önsegítő Angol Nyelvi Tanulókör
V2.3. S hogy van ez az Ön cégénél most? V2.3 Mi kicsit máshogy képzeljük ezt… V2.3.
Eredmények, ismeretek megosztása
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Csináljunk üzletet! Avagy,
© SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány Vállalkozónők Magyarországon: hátrányok és működő megoldások április 28. Horváth Anna (SEED Alapítvány,
Magyar ipari parkok kialakításának és működtetésének tapasztalatai Tóth János vezető főtanácsos Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium Üzleti Környezet.
Mennyire projekt érett a mai magyar társadalom? 1022 Budapest, Bimbó út 3. Telefon/fax:
Látássérült munkavállalók és munkaadóik felkészítése Siketvakok Országos Egyesülete AMSZ LFR program Látássérült Személyek Foglalkozási Rehabilitációja.
Egészségügy Intézmények Kontrollingja
Trend vagy evolúció? üzleti döntésfolyamatok átalakulása a túlélés és fejlődés érdekében Dr. Csorbai Hajnalka Opten Informatikai Kft. Opten - Céginformáció.
10. Tétel Sikeresen működő üzletét az igényeknek megfelelően bővíteni szeretné. Ehhez szüksége van egy üzleti terv elkészítésére. Foglalja össze, hogy.
Franchise. Franchise: polgárjogi szerződéssel létesített vállalkozási forma, amelyet független vállalkozók hoznak létre. Szereplők: Franchise átadó: piacképes.
Reklámok az interneten: célozni tudni kell! Erőss Csaba.
Az adó mint bevételi forrás Badak Zsuzsanna június.
Gyümölcsöző társadalmi vállalkozások - a Fruit of Care, mint társadalmi márka - ajándék, amivel kétszer ad.
Kis és közepes méretű internetszolgáltatók eszközbeszerzési és hálózatfejlesztési lehetőségei vissza nem térítendő EU-s pályázatok igénybevételével ÜZLETI.
Bankszámla és bankkártya MEGTAKARÍTÁSOK avagy Sok kicsi sokra megy!
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Az EU-s projektek fenntartási tapasztalata a JNSZ TISZK-ben Országos Egyházi TISZK Zárókonferencia Kazincbarcika
Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?
A TURISZTIKAI TERMÉK FELÉPÍTÉSE ÉS MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ A BRIT PIACON.
1 Vállalkozásfejlesztés - gyakorlati javaslatok Dr. Imreh Szabolcs SZTE GTK.
CRM Customer Relationship Management –
Közösségi munka. 1. A közösségi munka előnyei az egyéni és családi esetkezeléssel szemben A szociális munkások rendelkezésére álló eszközök rendszerint.
Családi vállalkozások - prezentáció
Piac és Profit - Pénzek a régióban március 21. Nézd meg kivel kötsz üzletet!
Amiről szégyenlősen nem beszélünk korrupció és árverseny Korrupció, kiváltó okok, következmények és azok hatása a kereskedő és az importőr piacára. A felhozott.
Az informatikai tanácsadás jövője – mit tehetünk érte? Hetyei József Certified Management Consultant (CMC) NJSZT szakértő főiskolai vezető oktató, szakvezető.
Döntéshozatal az Európai Unióban a KKV-k szemével.
Vállalati tanácsadás pályázatainak értékelése
„K+F+I befektetési portfólió kialakítása Jász-Nagykun-Szolnok megyében weboldal segítségével” című projekt bemutatása Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési.
Vállalkozói készségek fejlesztése
(Iskolán belüli elmozdulások)
Személyes fejlődés - Szponzorrá válás. 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények.
Primer tapasztalatok, Cardiff országos, állami ösztönzések (The Learning Country, Flying Start, stb.) önkormányzati feladat és erőforrás – többszektorú.
A legjobb weboldás! “Oszd meg a tudásodat másokkal: ez az egyik módja annak, hogy halhatatlan légy.” (Dalai Láma)
Civil szervezetek kapcsolatai Egészségügyi Szakdolgozók Együttműködési Fórum Alapítás 2001.
ESÉLYTEREMTŐ OKTATÁSI MODELL A TÁRSADALMI MEGBECSÜLÉSÉRT HEFOP P /2.0.
LÉPÉSELŐNY EGYESÜLET. LEGYEN JOB(B) A NŐKNEK! LEGYEN MUNKA A NŐKNEK !
Zsembery Levente vezérigazgató
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
„K+F+I befektetési portfólió kialakítása Hajdú-Bihar megyében weboldal segítségével” című projekt bemutatása Kiss Gábor ügyvezető igazgató.
KEZDJÜNK HOZZÁ 1.Ismerd meg magad! 2.Ismerd meg a területet! 3.Építs és elemezz 4.Dolgozz tökéletesen 5.Nézz a jövőbe.
„Ötletből pénzt”.
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány vállalkozásokat támogató programjai október 1.
1 Tudásmenedzsment piactér KKV-nak (az „Okos Vállalkozás” koncepciója) Gyulay Tibor Tudásmenedzsment szakértő.
Pályázat audit. Válság Válság Bevétel kiesés Dráguló hitelek Beruházás finanszírozási nehézségek Aktualitás.
Kárpáti Gábor Innováció Menedzsment Központ, Dunaújvárosi Főiskola Mit is gondoljunk az innovációról?
A Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kara által szervezett „Magyarország társadalmi-gazdasági helyzete a 21. század első évtizedeiben”
Hiány-szakképesítések bemutatása MFKB Itt van a pályaválasztás és fogalmad sincs hogy hova tovább? Adunk tíz jó tippet, hogy biztos legyen a megélhetésed.
Az első lépések a vállalkozás átvilágítása a vállalkozás átvilágítása tájékozódás a forrásokról tájékozódás a forrásokról tervezés tervezés.
Valami Extra a FŐGÁZ-tól Kovács Richárd marketing vezető
2010-es komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára Kincses Róbert ügyvezető.
Vállalkozói Klub indítása a Szegedi Tudományegyetemen.
John Sheridan BVetMed CVPM DMS MRCVS Minden a számokban rejlik.
Indítás „Zöld mezős” vállalkozással 0-ról indított vállalkozás Előnyei: – Vállalkozó elképzelései szerint alakítható Hátrány: – Időigényes – Nehéz hitelezőt,
A FÜRDŐK HELYZETE AZ EURÓPAI TURISZTIKAI PIACON Siniša Perić.
FLOTTAKIHELYEZÉS ELŐNYEI Outsourcing a kis- és középvállalkozások gyakorlatában.
Vállalkozásmenedzsment
copyright © P2P Money Europe Inc.
SZÁMVITEL.
Nemi sajátosságok a vállalkozói készségekben
Munkaerőpiaci reintegrálás
„Megbízható segítség a vállalkozóknak”
Döntsünk okosan a hitelfelvételről!
Zalaegerszeg, 21st February 2018
Felsőoktatási Szakképzés
Előadás másolata:

Lakatos Gabriella Megérteni vevőik viselkedését gyakran könnyebb, mint megérteni a vállalkozók gondolkodását. Hogy erősítheti vagy ronthatja saját esélyeit a vállalkozó?

A weblapon publikált tartalom karbantartása - az online kommunikáció szakmai elvárásai szerint, azzal jár, hogy nagy mennyiségű, értékes tudást szerzünk a vállalkozás működéséről is, nem csak a vevőkről. Ezt a tudást felhasználják az okos vállalkozók! Az okos vállalkozó

Tálcán kapott szerencse Mi mindig felajánljuk, mégis van, aki nem képes előnyére használni. Nem értik saját üzletüket! Minden 2. vállalkozásnál találunk nyitott fülekre – figyelmeztető arány: valami nincs rendben a vállalkozási ismeretekkel!

Kerül Adott a kisvállalkozó, panziójának weblapját és teljes online kommunikációját mi kezeljük: Gyakorlatilag Interneten érik el a vendégek! A panzióban megszállt az egyik „pályázati nagyágyú”. Elvesztegetett befektetés

Tálcán kapott szerencse Jól érezte magát, visszajár! Megtudja, hogy a panzió nem termelt nyereséget az első 2 évben, be akarják zárni. Nem pénzelik tovább az alap vállalkozás nyereségéből, amiből eredetileg profilbővítő befektetésnek indult. Miért nem pályáznak? Pályázzatok- ajánlja fel.

A tulajdonosnak két cége van, mindegyik pályázatképes! …de nem tudja, hogy mire pályázhatna,… „nem ért ő ehhez!” Egyedül a saját pénzügyi helyzetét se tudja pontosan mérlegelni! Úgy akarja bezárni a panziót, hogy nem tudja, mennyibe kerül a bezárt épület fenntartása! Nem tudja, hogy csökkenthetné a működési költségeket. Nem tudja, hogy funkcióbővítéssel a kihasználtságot javíthatná. Mi találtunk neki való megoldást!

Mindegyikre adunk javaslatot! Egyelőre „baráti” tanácsokat kap: felmérjük, hogy mire érdemes pályázni, tanácsadói díjról egyelőre szó sincs!! Felajánljuk, hogy koncepciót készítünk a pályázathoz, ismerjük a vevői igényeit és a turisztikai trendeket, - a nagyágyú is segítséget ad! Reális célokra optimális kérelmet adhatnak be. Érdekli!

Reális lehetősége van pályázati fejlesztésekkel a funkcióbővítésre és a panzió nyereségesé tételére! Először együttműködik! Hagyja, hogy „törjük” magunkat, telefonáljunk, egyeztessünk, majd „üzen”!, hogy Ő „ebből a pályázatból nem kér”. A másik vállalkozása nyereséges, „szuperul megy”, csak EZ viszi a pénzt!

Hab a tortán Még hozzá teszik nyomatékosan: Semmilyen a pályázathoz elvárt adatot nem kíván „kiadni” NEKÜNK. Azt sem tudja, hogy ezek az adatok nyilvánosan hozzáférhetők. Azt sem tudja, hogy nem mi készítjük a pályázatot. Mi maximális hasznosításra ajánlottuk a vállalkozásáról kapott ismereteinket a vállalkozás nyereségének növelésére.!

Hol a hiba? Üzleti képzettség nélkül, csak a szakmát Ismerve, nem tudja még a tálcán kínált szerencsét sem kihasználni!

Előre kell menekülni! Tudjuk, hogy több milliós éves bevétele van a panzióból! Nem a további veszteségeket kerüli el, hanem a nyereséget! 2 és fél évig hetente együtt dolgoztunk! Évi 4 turisztikai kiállítás, 12 egyéni program, hírlevelek, Google AdWords kampányok, ….

Mit tudunk a vállalkozásáról 2 és fél év online tapasztalataival? Honnan jönnek, merre tartanak a vevői? Mire ugranak, mit engednek el a fülük mellett. Merre érdemes terjeszkedni? Hol tud költséget csökkenteni? Melyik reklám, hogyan éri meg? Kivel érdemes összefogni? Hogyan védheti megszerzett eredményeit? Mi több területen és több szinten mozgunk!

Nem ismerjük minden belső ügyét, de…: Tudjuk, hogy mikor, mit érdemes „beújítani” online Mivel tud költséget csökkenteni – előnyös software és hardware beruházásokkal! Mire tudna még pályázni? Kinek tudna még partnere lenni? Van kereslet a panzióra! és kívűlről látjuk azt, amit belülről még nem lát!

Mindig a leggyengébb láncszem szintjén valósulnak meg a vállalkozás fejlesztések! Túl sok céggel találkozunk, ahol éppen a tulajdonos a leggyengébb láncszem! Őrület: tálcán kínált előnyöket utasítanak el…! Nem tudják a saját árnyékukat átlépni

Áldás Jó tanáccsal lát el egy független személy. Saját tapasztalatait a szolgálatodba állítja. Hála segítődnek, terveid megvalósulhatnak. Te, észre veszed ezt,…?

Ilyenkor „kiszállunk!”

Online üzleti kommunikáció Vállalkozásfejlesztés Vállalkozási tanácsadás Vállalkozói képzések Köszönöm figyelmüket! Köszönöm figyelmüket