Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy tiszta lap az életed könyvében.. Én vagyok a következő esélyed az élet művészetében. Én vagyok a lehetőség, hogy kamatoztasd mindazt, amit az elmúlt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy tiszta lap az életed könyvében.. Én vagyok a következő esélyed az élet művészetében. Én vagyok a lehetőség, hogy kamatoztasd mindazt, amit az elmúlt."— Előadás másolata:

1 egy tiszta lap az életed könyvében.

2 Én vagyok a következő esélyed az élet művészetében. Én vagyok a lehetőség, hogy kamatoztasd mindazt, amit az elmúlt tizenkét hónap során az életről tanultál.

3 Mindaz, amit kerestél és nem találtál, bennem rejlik és arra vár, hogy még nagyobb elszántsággal kutasd.

4 Minden jó dolog amit el akartál érni, de nem sikerült, az enyém, hogy neked adhassam.

5 Mindaz amiről álmodtál, de nem merted megtenni, mindaz, amit reméltél, de nem mertél elhinni, a meggyőződés amit a birtokodban tudtál, de mégsem volt a tiéd– mindezek arra várnak, hogy egy erős cél felélessze őket…

6 Én vagyok a lehetőséged, hogy újra hűséget fogadj Annak, Aki azt mondta, Ismeretlen szerző „Íme, Én mindent újjá teszek!"

7 Az újév, mint egy könyv hever előttem, Borítóján csupán ennyi áll, „Az életem” Kinyitom a borítót s a lapokat kutatom, De nem találok írást az oldalakon. Persze, mert még rám vár a feladat, hogy életem eseményei, megfogalmazzák a szavakat. Vajon milyen lesz e könyv, mi lesz majd látható? s ha belenéz, mit talál az olvasó? Minden egyes nappal egy új oldalt töltök be. Érdemes lesz vajon a befejezésre? Uram segíts, hogy e könyv híven tükrözze amit egy igaz ember életének írnék le. -Gertrude Laura Gast


Letölteni ppt "Egy tiszta lap az életed könyvében.. Én vagyok a következő esélyed az élet művészetében. Én vagyok a lehetőség, hogy kamatoztasd mindazt, amit az elmúlt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések