Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Élete: Mosonmagyaróváron született 1975.05.31-én. 2001 óta minden országos bajnokságot megnyert 100m-es gátfutásban. Nem volt szponzora, ezért szombaton.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Élete: Mosonmagyaróváron született 1975.05.31-én. 2001 óta minden országos bajnokságot megnyert 100m-es gátfutásban. Nem volt szponzora, ezért szombaton."— Előadás másolata:

1

2 Élete: Mosonmagyaróváron született 1975.05.31-én. 2001 óta minden országos bajnokságot megnyert 100m-es gátfutásban. Nem volt szponzora, ezért szombaton és vasárnap is dolgozott. Edzője Nagy Zsigmond mesteredző mesteredző.

3 Eredményei: - Milánóban Európa-kupát nyert egyéni csúccsal (13.06 másodperc) - Prágában 3. lett - Oszakában kiesett az előfutamban - Pekingben az olimpián kiesett (2008) Pekingi stadion.

4 Egyik japán versenyéről így nyilatkozott: „Az időeltolódás Magyarország és Japán között hét óra – kezdte Vári Edit. – A verseny előtt hat napunk volt az átállásra, ami alvászavarokkal és rossz közérzettel járt, s nekem nem is igazán sikerült. Már a verseny előtti edzéseken is tapasztalhattuk, szervezetünk teljesen másképp reagál az ottani klímára. Reggel nyolc órakor 31 fok és hatvan- hetven százalékos páratartalom volt. Előfordult, hogy napközben 94 százalékot mértek. Ez fokozott vízveszteséggel jár, amit még a japánok sem bírtak. A versenyen épp a világbajnok Michelle Perry mellett futottam. A rajtom nem volt olyan jó, mint az Európa- kupán, de így is sikerült az idei második legjobb eredményemet futni (13.28 másodperc – a szerk.). Utána mérges voltam, mert éreztem, hogy még sok maradt bennem. Ennek jövőre az olimpián mindenképpen ki kell jönnie, tizenhárom másodpercen belül szeretnék futni."

5 Képek a versenyeiről Gátfutás a pekingi olimpián. Gátfutás Oszakában.

6 Vége


Letölteni ppt "Élete: Mosonmagyaróváron született 1975.05.31-én. 2001 óta minden országos bajnokságot megnyert 100m-es gátfutásban. Nem volt szponzora, ezért szombaton."

Hasonló előadás


Google Hirdetések