Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egészséges Windows. A mai világban a számítógépek szerves részei lettek a mindennapjainknak. Mindenki otthonába előfordul, és rengeteg munkahely igényli,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egészséges Windows. A mai világban a számítógépek szerves részei lettek a mindennapjainknak. Mindenki otthonába előfordul, és rengeteg munkahely igényli,"— Előadás másolata:

1 Egészséges Windows

2 A mai világban a számítógépek szerves részei lettek a mindennapjainknak. Mindenki otthonába előfordul, és rengeteg munkahely igényli, hogy az ember értsen a számítógépek kezeléséhez valamilyen szinten. Ám ezeket a gépeket karban kell tartani. Nem csak fizikailag (leporolni, kicserélni megigazítani dolgokat), hanem mostmár egyre inkább szoftveresen is. A karbantartások elengedhetetlenek annak érdekébe, hogy számítógépünk minden tekintetben jól működő képes legyen, ne legyenek vele kisebb (lassú) esetleg nagyobb (be se tölt az op. rendszer) hibák.

3 Alap karbantartó programok: Lemez töredezettség mentesítő Hibaellenőrzés Lemez Karbantartó Mindegyik nagyon hasznos és alapból megtalálható a Windows operációs rendszereken

4 Letölthető tartalmak Avast Vírusirtó. A káros fileoktól, programoktól óvja a számítógépet Ccleaner Összetett PC karbantartó szoftver.


Letölteni ppt "Egészséges Windows. A mai világban a számítógépek szerves részei lettek a mindennapjainknak. Mindenki otthonába előfordul, és rengeteg munkahely igényli,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések