Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A számítógép előnyei (Ma és régen). Rengeteg előnye van a számítógépnek, akár a mai, akár a régi világba tekintünk. Igazából mostanra esett át nagyobb.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A számítógép előnyei (Ma és régen). Rengeteg előnye van a számítógépnek, akár a mai, akár a régi világba tekintünk. Igazából mostanra esett át nagyobb."— Előadás másolata:

1 A számítógép előnyei (Ma és régen)

2 Rengeteg előnye van a számítógépnek, akár a mai, akár a régi világba tekintünk. Igazából mostanra esett át nagyobb fejlesztéseken, amik igen hasznosak számunkra.

3 Íme egy pár darab: Szerkeszt ő k több fajtája ismert, melyekkel képeket lehet összevágni, színt cserélni, stb. Úgy alakítjuk, ahogy mi szeretnénk, és annyiszor formázzuk át a képünket, ahányszor csak szeretnénk. Itt is több dolog, (ami az adott szerkeszt ő ben van), rendelkezésünkre áll.

4 Szöveget tudunk írni, ebben a Wordpad és a Microsoft Office Word áll a rendelkezésünkre. Ezekben ismét segítséget kapunk, hogy szerkeszthessünk szöveget, esetleg képeket illesszünk be.

5 Ha szeretnénk tárolni képeket, zenéket, ill. más különböző adatot/adatokat, akkor ezeket mind megtehetjük a számítógépen.

6 És végül, ami számomra a legjelentősebb, internetet hozzá kötve, lehet böngészni, beszélgetni, levelezni és még sok más ezer dolog van, amiben a net megkönnyíti az életünket. Manapság már szinte mindent lehet netről intézni, ezért kényelmesen, otthonunkból el tudunk intézni mindent.


Letölteni ppt "A számítógép előnyei (Ma és régen). Rengeteg előnye van a számítógépnek, akár a mai, akár a régi világba tekintünk. Igazából mostanra esett át nagyobb."

Hasonló előadás


Google Hirdetések