Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

REFORMÁCIÓ Amikor a mi Urunk és Mesterünk azt mondta: "Térjetek meg", azt akarta, hogy a hívek egész élete megtérés legyen. - Luther Márton -

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "REFORMÁCIÓ Amikor a mi Urunk és Mesterünk azt mondta: "Térjetek meg", azt akarta, hogy a hívek egész élete megtérés legyen. - Luther Márton -"— Előadás másolata:

1 REFORMÁCIÓ Amikor a mi Urunk és Mesterünk azt mondta: "Térjetek meg", azt akarta, hogy a hívek egész élete megtérés legyen. - Luther Márton -

2 Jézus a mi oltalmunk, erősségünk Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Ez a föld széthullik, minden hegy leomlik De egy Kőszikla örökké áll Tajtékzik a tenger, gyilkol a sok fegyver Nékünk mégsem árt a halál

3 Jézus a mi oltalmunk, erősségünk Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Eladó már minden, örömöd még sincsen Ha ez a forrás nem árad ránk Ő az, aki ingyen már oda adott mindent Értünk áldozva önmagát

4 Jézus a mi oltalmunk, erősségünk Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Fogták, elítélték és megfeszítették Isten Fiát mihelyettünk Nincs már ítélet, vád sohasem érhet Vére eltörölt minden bűnt

5

6 Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Zúgó harang, Ének és orgonahang, Mind az ő szent nevét áldják!

7 Áldjad őt, mert az Úr mindent oly bölcsen intézett: Sasszárnyon hordozott, vezérelt, sok bajban védett! Nagy irgalmát Naponként tölti reád, Áldását mindenütt érzed.

8 Áldjad az Úr nevét, őt áldja minden énbennem! Áldjad őt, lelkem, és róla tégy hitvallást, nyelvem! El ne feledd: Napfényed ő tenéked! őt áldjad örökké! Ámen.

9

10 KR.E.1000 JERUZSÁLEM, IZRAEL

11

12 1517 WITTENBERG, NÉMETORSZÁG

13

14 2014. KISKŐRÖS, MAGYARORSZÁG

15

16 Erős vár a mi Istenünk, Jó fegyverünk és pajzsunk. Ha ő velünk, ki ellenünk? Az Úr a mi oltalmunk. Az ős ellenség most is üldöz még, Nagy a serege, Csalárdság fegyvere, Nincs ilyen több a földön.

17 Erőnk magában mit sem ér, Mi csakhamar elesnénk, De küzd értünk a hős vezér, Kit Isten rendelt mellénk. Kérdezed: ki az? Jézus Krisztus az, Isten szent Fia, Az ég és föld Ura, ő a mi diadalmunk.

18

19 Áldásoddal megyünk, megyünk innen el, Néked énekelünk boldog éneket! Maradj mindig velünk, ha útra kelünk, Őrizd életünk mindennap!

20 Mindennap dicsérünk Téged, jó Uram, Néked énekelünk vidáman, boldogan! Maradj mindig velünk, ha útra kelünk, Őrizd életünk mindennap !

21 ISTENHEZ KÖZELI ÁLDOTT PIHENTETŐ FELFRISSÍTŐ NEVETŐS LÁBLÓGATÓS ŐSZI SZÜNETET MINDENNKINEK !


Letölteni ppt "REFORMÁCIÓ Amikor a mi Urunk és Mesterünk azt mondta: "Térjetek meg", azt akarta, hogy a hívek egész élete megtérés legyen. - Luther Márton -"

Hasonló előadás


Google Hirdetések