Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Perifériák: Monitor Nyomtató Billentyűzet Egér Hálózati kártya Háttértárak: FDD HDD CD/DVD.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Perifériák: Monitor Nyomtató Billentyűzet Egér Hálózati kártya Háttértárak: FDD HDD CD/DVD."— Előadás másolata:

1

2

3 Perifériák: Monitor Nyomtató Billentyűzet Egér Hálózati kártya Háttértárak: FDD HDD CD/DVD

4 Monitor: 19" LG L1942SE-BF LCD monitor fekete 1280x1024 felbontása tökéletesen megfelel irodai munkákra bármilyen feladatról lévén is szó, akár grafikai akár egyszerű karakteres programról van szó. Kontrasztaránya 8000:1 ami teljesen megfelel mint irodai használat mint pedig oktatási célokra is ! A monitor válaszideje helyt áll a mai monitorok soraiban mely 5ms-um.

5 Nyomtató: Samsung CLP-325 színes lézernyomtató A nyomtató kiválasztásánál több szempontot kell figyelembe vennünk. Legfontosabb a költséghatékonyság, valamint a tartós használhatóság. Nyomtatási technológia : Lézersugaras nyomtatás Nyomtatási sebesség fekete :16 oldal/perc Nyomtatási sebesség színes:4 oldal/perc Nyomtatási felbontás fekete :2400 x 600 dpi Nyomtatási felbontás színes :2400 x 600 dpi Nyomtatási költség : 12Ft/lap

6 Billentyűzet: Logitech K120 Vállaltról lévén szó, olyan eszközöket kell keresnünk, melyek alkalmasak irodai munkára és folyamatos igénybevételre. Nem szükséges csúcskategóriás billentyűzetet vásárolnunk de fontos a tartósság és a kényelem. Csatlakozás típusa USB, bármilyen operációs rendszerrel kompatibilis és 3 év garancia van rá. Egér: Logitech RX1000 Az elvárások itt is hasonlóak mint a billentyűzetnél fontos a tartósság és a kényelem. Csatlakozás típusa USB, Bármilyen operációs rendszerrel kompatibilis, kényelmes kialakítású egér, 1 évgaranciával kapható.

7 FDD: Manapság már ezt a technológiát nem használják. Kis tárolókapacitással rendelkezik. Javasolnám inkább flash tárolók alkalmazását, gazdaságosabbak,megbízhatóbbak és gyorsabbak kezelésük egyszerűbben bővíthetők ha az szükséges. HDD:300GB WD Raptor WD3000HLFS SATAII 16MB cache A megfelelő winchester kiválasztásánál a legfontosabb szempont a gyors és megbízható működés. A merevlemezeket több tulajdonság alapján vizsgálhatjuk. A legjellemzőbb tulajdonság a tárolókapacitás, további fontos jellemző a lemezek írási/olvasási sebesség, amelyet nagyban befolyásol a lemezek forgási sebessége, amely jellemzően 5400, 7200, vagy fordulat/perc (rpm). Tárkapacitása 300GB fordulatszáma rpm csatlakozása SATA.

8 CD/DVD:LG GSA-GH22NS40RBBB SATA DVD író Fontosnak tartom az optikai adattárolókat. Egy DVD író/olvasó fej sok lehetőséget ad a cégen belüli vagy akár cégen kívüli kommunikációra. Viszonylag nagy méretű adatok hordozására, tárolására is lehetőséget ad. Átmeneti tároló mérete:2 MB CD-R olvasási sebesség:48x DVD-R olvasási sebesség:16x CD-R írási sebesség:48x DVD-R írási sebesség:20x DVD+R írási sebesség:20x DVD-RW írási sebesség:20x

9 Hálózati kártya:TP LINK TL-WN422G 54Mbps E termék a g szabványt használja. Akár 54Mbps-os sebességre is képes. A jelek átviteléra 2.4GHz-es sávot használja. Gépigénye meglehetősen alacsony. USB-n keresztül csatlakozik a géphez. Telepítése meglehetősen egyszerű, a termékhez kapott lemezről csak feltelepítjük az operációs rendszerünkhöz illő drivert.

10


Letölteni ppt "Perifériák: Monitor Nyomtató Billentyűzet Egér Hálózati kártya Háttértárak: FDD HDD CD/DVD."

Hasonló előadás


Google Hirdetések