Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Angliai gyakorlat Készítette: Merhelik Ákos. Szállás hely A szállás hely nagyon tetszett. Külön szobát kaptam. A házigazda nagyon rendes volt. Az étellel.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Angliai gyakorlat Készítette: Merhelik Ákos. Szállás hely A szállás hely nagyon tetszett. Külön szobát kaptam. A házigazda nagyon rendes volt. Az étellel."— Előadás másolata:

1 Angliai gyakorlat Készítette: Merhelik Ákos

2 Szállás hely A szállás hely nagyon tetszett. Külön szobát kaptam. A házigazda nagyon rendes volt. Az étellel nem volt gond finom volt és sokat kaptunk.

3 Munkahely A munkahely szép volt. A személyzet rendes és segítő kész. Annak ellenére hogy szakácsnak tanulok mégis pincéréként dolgoztam. Jó volt pincérként dolgozni.

4 Szabad idő Sok szabad időm volt mivel a munka időt rövidre szabták. Volt idő megnézni az összes látványosságot köztük a spinnaker tower-t és a D-Day muzeumot. Sokat fejlődött az angol tudásom.

5 London Londonban sok látni való van. Ezek között megnéztük a Buckingham Palotát aminek a kapuja aranyozott. 3 óra szabad időnk volt, hogy szét nézhessünk a városban.


Letölteni ppt "Angliai gyakorlat Készítette: Merhelik Ákos. Szállás hely A szállás hely nagyon tetszett. Külön szobát kaptam. A házigazda nagyon rendes volt. Az étellel."

Hasonló előadás


Google Hirdetések