Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tanulmányút Angliában Comenius project keretében, PHARE támogatással megvalósult program.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tanulmányút Angliában Comenius project keretében, PHARE támogatással megvalósult program."— Előadás másolata:

1 Tanulmányút Angliában Comenius project keretében, PHARE támogatással megvalósult program

2 PHARE végfelhasználói pályázat §Az egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium 1998-óta angol, francia, német és egy erdélyi középiskolákkal közösen Comenius 1 projectben vett részt, a kémiai anyagok felhasználását vizsgálva egy választott ipari üzemben, a környezetvédelem szerepét hangsúlyozva. PHARE Végfelhasználói támogatással az iskola lehetőséget kapott, hogy a programot kibővítve, 2001 tavaszán nyolc tanára egy hetes angliai tanulmányúton vegyen részt a koordinátor iskola segítségével. Chosen Hill School, Churchdown

3 §Megismerkedtünk a koordinátor iskola tanáraival és diákjaival, többféle tanítási órán és iskolai programon vettünk részt. §Előadásokat hallgattunk meg az angol iskolarendszerről, szervezeti felépítéséről és működéséről. §Találkoztunk a Comenius programban résztvevő diákokkal. Megbeszéltük az eddigi tapasztalatokat és az együttműködés további lehetőségeit.

4 Látogatás ipari üzemekben §Különösen nagy élmény volt a walesi Big Pit bányába való leereszkedés.

5 Látogatás ipari üzemekben §Tanulmányoztunk a sörfőzés kémiai folyamatait.

6 Látogatás ipari üzemekben §Megnéztük, hogyan gyártják a poliamid műszálat légzsákokhoz, ejtőernyőkhöz a DuPont Nylon cég brockworth-i üzemében.

7 Látogatás ipari üzemekben §Birminghamban a Cadbury csokoládégyárban a gyártási folyamatokat tanulmányoztuk.

8 Az iskolai f ő z ő klubban § A kémia gyakorlati alkalmazása - nemzeti ételek készülnek. Mi paprikás csirkét készítettünk nokedlivel

9 Megnéztük Dél-Anglia számos nevezetességét és kirándultunk Walesbe §


Letölteni ppt "Tanulmányút Angliában Comenius project keretében, PHARE támogatással megvalósult program."

Hasonló előadás


Google Hirdetések