Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

KATTINTS Clark Little, Hawaii-ban született; a szörfösök és hullámok fotózása a munkája. 40 évesen még mindig szenvedélye, hogy felvegye a "csöveket"

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "KATTINTS Clark Little, Hawaii-ban született; a szörfösök és hullámok fotózása a munkája. 40 évesen még mindig szenvedélye, hogy felvegye a "csöveket""— Előadás másolata:

1

2 KATTINTS

3

4 Clark Little, Hawaii-ban született; a szörfösök és hullámok fotózása a munkája. 40 évesen még mindig szenvedélye, hogy felvegye a "csöveket" ezeket a bűvös pillanatokat, ráadásul belülről. Merészségből, bátorságból vagy elhivatottságból? Megnézhetünk néhány fotót, ahogy a magasba tornyosulnak a hullámok, majd visszazuhannak, ezt nevezik "csöveknek". Ezek a képek körbejárták a világot.

5

6

7

8 Csak a merész és gyakorlott szörfösök tudják, hogy hogyan kell a visszazuhanó hullám alatt maradni, amikor a cső létrejön, és abból biztonságosan kisiklani. Ez nagyon nagy tapasztalatot, önuralmat és szakszerűséget követel a sportolóktól. Clark Little gyakran helyezkedik el a hullám rettenetes ütközésének zónájában, hogy filmre vegye ezeket (kiadatlan fotók). Micsoda hidegvér!

9

10

11

12 Clark Little rohan a homályos, óriási méretű hullámok irányába, amelyek összetörhetnék őt. Nem szabad elfelejteni megemlíteni, hogy néha piszkos és lármás vizekben úszik; ennek ellenére nyomon követi, hiába a veszélyes áramlás, a közeli szirtek vagy sziklák.

13

14

15

16 Clark Little tudja, hogy mivel lehet lenyűgözni a galériák látogatóit! Nem haboz kockázatot vállalni, amikor úgy gondolja, hogy mások is látni fogják a művészetét; és a legutolsó képe után mind többen látogatják meg a kiállításait - örökké.

17

18

19

20

21 Fordította:

22 Vu sur Diaporamapps.com Voir aussi Voyagepps.com


Letölteni ppt "KATTINTS Clark Little, Hawaii-ban született; a szörfösök és hullámok fotózása a munkája. 40 évesen még mindig szenvedélye, hogy felvegye a "csöveket""

Hasonló előadás


Google Hirdetések