Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Info feladat Otthon megcxsinem normálisan. Medveállatka Logo helye.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Info feladat Otthon megcxsinem normálisan. Medveállatka Logo helye."— Előadás másolata:

1 Info feladat Otthon megcxsinem normálisan

2 Medveállatka Logo helye

3 Kik a csapatunk tagjai? Luc Anna Réka Bartek Enikő

4 Anna Osztályunk egyik legjobb röpise, nehéz olyan labdát adni neki, amit ne tudna visszaütni. Ha mégsem sikerül, akkor se búsul, vidám természetű. Nyomozó szeretne lenni, s erre készülvén egy csomó krimisorozatot néz. Mindig van valami mondanivalója, sose ül csöndben. Órákon figyel, dolgozatai általában ötösek szoktak lenni. Imádja a kutyáját, Peggi-t, aki amúgy beagle, nagyon sok trükköt tanított neki.

5 Bartek Ismeretes különleges családjáról, illetőleg a nagymamájáról, aki szerintünk egész nap érdekességekkel tömi Bence fejét. Állandóan az index.hu-t bújja, mindig naprakész valami témával, amivel elhúzhatja az órát. Törött iPhone-ján mindig található valami vicces kép, amiket különösen szeret mutogatni még azoknak is, akikről tudja, hogy egyáltalán nem érdekli.

6 Enikő Enikő egy fizikailag 15, szellemileg 5 éves lány. Számítógép mániás, sorozatfüggő (science fiction, vagy misztikus, esetleg dráma) és van egy Virsli névre hallgató tacskója. A telefont szinte sose veszi fel, pedig mindig nála van. Elengedhetetlen tartozéka a kistáskája, melyet még feleléshez is csak nagy unszolásra vesz le. Mindig van nála zsepi és legalább két fülhallgató. Ha a büfébe megy, ott csak kétféle dolgot vehet: „Dupla Snickers-t” vagy „egy kólát”.

7 Luca Ha az idegességet kéne definiálni, a „képe” részhez odaírhatnánk: Csak nézz Lucára a kémia-tézé előtt. Szereti Rékát idegesíteni és kiborítani :) Negyedik osztálytól fogva hordja elmaradhatatlan kistáskáját, melyben a tartós elemtől a nyakláncig minden megtalálható. Osztályunk legmagasabb lánya, két testvérrel, egy macskával, s egy akváriumnyi (állandóan változó egyedszámú) díszhallal büszkélkedhet.

8 Réka Állítólag ő az, aki tanulni is szokott. (De ez nem látszik) Szereti a focit, főleg a PSG-t. Szabadidejében fotókat készít (ami mellesleg gyönyörűek és a fészbúkon megtekinthetők és kedv szerint lájkolhatók!) Szeret enni (ez se látszik, csak szerinte), szereti az állatokat, van is neki három, Mali, a tengerimalac, Caesar, a németjuhász és Kormy, a macska is az ő szeretetét élvezik. Minden nap más színű körömmel jön. Jó, majdnem minden nap.


Letölteni ppt "Info feladat Otthon megcxsinem normálisan. Medveállatka Logo helye."

Hasonló előadás


Google Hirdetések