Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„ Az ember mániákusan, veszendően, a pokol és a halál határán vágyódik valaki után; keresi, kergeti, hiába, míg az élete elsorvad a nosztalgiában.” Szerb.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„ Az ember mániákusan, veszendően, a pokol és a halál határán vágyódik valaki után; keresi, kergeti, hiába, míg az élete elsorvad a nosztalgiában.” Szerb."— Előadás másolata:

1 „ Az ember mániákusan, veszendően, a pokol és a halál határán vágyódik valaki után; keresi, kergeti, hiába, míg az élete elsorvad a nosztalgiában.” Szerb Antal

2  Takács Bencének hívnak.  1993. január 2.-án születtem, Budapesten.  Jelenleg 19 éves vagyok, Sopronban, kollégiumban lakok, eddig Martonvásáron éltem családommal.  Családomban öten vagyunk, anyukám Kövesdi Tünde, apukám Takács Attila, két testvérem pedig Bálint és Máté. Több mindenre kíváncsi? Kattintson a nyílra!

3  Tanulmányaimat a martonvásári Beethoven Általános Iskolában kezdtem és az érdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban folytattam.  2012. évben érettségiztem.  Jelenleg a Nyugat-magyarországi Egyetem, Faipari Mérnöki Karán tanulok Gazdaságinformatikusnak.

4  Sportolói életem 2008-ban a Martonvásári Kézilabda Sportegyesületnél kezdődött.  2012-ben igazoltam az érdi TREFF 07 SE csapatához, ahol NB 2 Junior csoportban bronzérmet nyertem.

5  Heti 3 edzés és 1 meccs mellett, legszívesebben ismerőseimmel vagyok.  Legtöbb esetben, egy kocsmában egy sör mellett beszélgetünk az élet dolgairól, de hétvégén a jobb bulikban is megtalálható vagyok.  Ha úgy adódik, az íróasztal előtt is ülök.

6  Zenéből minden jót meghallgatok.  Mondanivalójában a rap, punk, rock áll legközelebb hozzám.  Ha éppen bulis hangulatom van, inkább discot hallgatok.  Ideges kedvemben pedig Coronitát, Skrillexet, Minimalt vagy Dubstepet hallgatok.

7  Az élethez való hozzáállásom, koromnak megfelelően kritikus. Bár az utóbbi években már egyre jobb.  Hajlamos vagyok a szélsőségességre. Ezért nem szeret sok ember, ezért történik velem mindig valami baj, ezért tudok hatalmasat csalódni, viszont! ezért tudok nagyon szeretni valakit, közel minden emberben meglátni a jót és ezért tudok néha már túl jószívű lenni.

8

9 Alkoholos italomSör ÁllatomKutya AutómSuzuki ÉtelemPizza, Hamburger ÉvszakomNyár HónapomJúlius-Augusztus KönyvemAz utolsó dal NapomPéntek-Szombat- Vasárnap NapszakomÉjszaka OrszágomMagyarország, Németország PizzámCsak ne legyen rajta gomba SorozatomAranypart SportomKézilabda, foci SportolómOliver Kahn, Nagy László SüteményemCsak ne legyen túrós SzínemZöld, kék, fehér, fekete SzínészemMucsi Zoltán Történelmi korKözépkor, Jelenkor ÜdítőmSör, Víz VárosomSzombathely VersemEgy gondolat bánt engemet A K E D V E N C

10 Jó szerencsét!


Letölteni ppt "„ Az ember mániákusan, veszendően, a pokol és a halál határán vágyódik valaki után; keresi, kergeti, hiába, míg az élete elsorvad a nosztalgiában.” Szerb."

Hasonló előadás


Google Hirdetések