Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Lavyl Business-Effektor Project

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Lavyl Business-Effektor Project"— Előadás másolata:

1 Lavyl Business-Effektor Project
A profi indulás lépései Cél a SIKERÉLMÉNY gl_system /

2 Megváltozott válaszok
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen tavaly is ugyanezeket a kérdéseket tette fel ugyanennek az évfolyamnak!” Einstein így válaszolt: „Tudom, fiam, de azóta már megváltoztak a válaszok” A mi munkánk, a megváltozott válaszok eljuttatása az emberiségnek!

3 Tudd, hogyan cselekedj az üzletben! – ?%
Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Mivel úgy döntöttél, hogy belevágsz, biztosan egyetértünk abban is, hogy nem kis munkát, és energiát fektetünk majd be. Éppen ezért rosszul csinálni valamit, pont annyi energia, mint jól, a különbség viszont az eredményben szembetűnően látszik. Tudd, miért vagy az üzletben!!! Mi a célod? - ?% Tudd, hogyan cselekedj az üzletben! – ?%

4 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START A továbbiakban ez az anyag egy mankó ahhoz, hogyan indulj el. Ne feledd! Amit te elvégeztél egyszer, azt elvárhatod mástól is, amit viszont te sem, azt miért várnád el bárkitől is egy szabad üzletben? A felelősséged az emberek felé, (a szponzoraiddal együtt) addig terjed, hogy megadd az esélyt a maximális sikerhez. Ezt az esélyt pedig a kész segédeszközök, és a bevált szisztéma nyújtja! Ahogy a jó indulás a sikert, a rossz indulás, magában hordozhat egy esetleges kudarcot.

5 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START Ellenőrizd megvannak e Név/regisztrációs adataim Tel. szám/ - adatok amikkel regisztráltam, lejegyezve Meghívóm / Együttműködő felsővonalaim elérhetősége Név/Tel/ - Kapcsolatok azok felé, akik érdekeltek a sikeremben

6 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START Cél felállítás, tervkészítés a hatékony és eredményes munka érdekében A Partner Rang eléréséért Készítmény és stratégia választás: - a megtervezett elindulás - egyértelmű visszajelzés a felsővonal felé! Minősülj Partnerré - Segítsd a közvetlenjeid Partnerré minősülését

7 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START Válassz egy üzleti hozzáállást az elinduláshoz! Indulás mellékfoglalkozásban! - Hobby hozzáállás, jövedelem kiegészítés? Pozícionálás? - A saját Lavyl készítményekre pénz bevétel Terv: Havi 50 – 100 000 Ft bevétellel --- Mikorra? Indulás üzleti szándékkal! - Szorgalmas toborzói hozzáállás! - Egyéni célok megvalósításáért Terv: Havi 200 – 500 000 Ft bevétellel --- Mikorra? Indulás teljes elkötelezettséggel! - Vállalkozói attitűd, vezetői képességek! - Lavylites karrier terv Terv: Havi – Ft bevétellel --- Mikorra?

8 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START Terv – Mit kell érte megtenni, mennyi idő alatt? Neked mi a számod? Napi meghívás/telefonos hívásindítás – Neked a célodhoz mi a napi számod? Napi ajánlattétel Napi csatlakoztatás

9 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START Kövesd a lépéseket, melyek egyszerűek: MEGTANULHATÓAK – MEGTANÍTHATÓAK - MEGISMÉTELHETŐEK Célok! – Névlista! – Meghívás! – Tárgyalás/Ajánlattétel/Utánkövetés – Regisztráció/Lavyl-rendelés(min88pont) – Elindítás!/START képzés – Rátérés a rendszer támogatott munka-folyamatra (Konzultáció/Másolódás/Felépítés/No+line?!) Ritmikus munkavégzés a célokért!

10 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START A saját autoactiver vásárlásaimat, már a saját Epénztáramból rendezem: ……………………………………………………………….. Dátum/Saját kézjegy „Ahol megvan a jövőbe vetett hit, ott a jelenben óriási az erő!”

11 Lavyl Business-Effektor Project
A saját AUTOSHIP-et, már a SAJÁT NEXPAY kártyámról tervezem rendezni! --- OK? O Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Partner Rangom a Lavylites üzletben terveim szerint elérem: ……………………………………………………………….. Dátum/Saját kézjegy „Ahol megvan a jövőbe vetett hit, ott a jelenben óriási az erő!”

12 akkor egy bolondból kettőt csinálsz!”
Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Tisztában lenni vele: Munkánk az, hogy kiváló ajánlatunkat, rendszerünket, folyamatosan juttassuk el az emberekhez! Indulásképp az első 4 héten min embernek! Két féle embert csatlakoztathatunk: Aki „dolgozni” is akar, azonnal cselekszik – egészséges gazdag vezető lesz Toborzói üzemmóddal indul, halad!!! –Támogasd ahogy csak tudod! Aki „próbálkozó” – infót fogad, lehet, nagyon akar, de nem cselekszik azonnal! – vele vagy egyéni a megállapodásod (kiváló névlistája és zöldfényei vannak!), vagy vedd alapul azt: „Ha az idődet egy bolond győzködésére fecsérled, akkor egy bolondból kettőt csinálsz!”

13 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START MLM/Network diagnózis: Az emberek rövidtávon túlbecsülik magukat abban, amit el tudnak érni, és hosszútávon alulbecsülik magukat abban, amit el tudnak érni.

14 „Amikor a bizalommal teli tekintet,
Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Missziónk – filozófiánk – céljaink – értékeink: Egy határokon átnyúló aktív fogyasztói network közösség létrehozása, amelynek elsődleges célja hogy minden otthonban háztartásban legyen egy használatban levő Lavyl Auricum - hozzásegítve ezzel a Lavylites tagjait egészségük megszilárdításához és vagyonuk hosszú távú növeléséhez. „Amikor a bizalommal teli tekintet, örömmé változik át.” …átélni és átélni és átélni… Minőség – Rugalmasság – Megbízhatóság – Szaktudás – Elérhetőség – Másolhatóság – Állandóság –Naprakészség

15 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START Elindulás A feladat - jutalomjáték: Vezesd végig azon a folyamaton az embereket, amin te is kényszermentesen végighaladtál. Meghívás - Bemutatás – Meghívtak? Megismerted az ajánlatot? Utánkövetés – Regisztráció/Csatlakoztatás – Utánajártál a dolgoknak? Csatlakoztál? Lavyl készítmények megrendelése, használata – Megvolt? Elindulás – Openek – Havi rendezvények – Megvolt?

16 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START Toborzás – együttműködve a szponzorral, felsővonalakkal Kedd 18h OPEN City Inn H – díjmentes ajánlatismertetés Csütörtök 17h – egyeztetni 1:1 – Rapid ajánlattételek a felsővonallal Zöld fény a felsővonallal Mi a számod a céljaid eléréséhez? Hetente 2x önkontroll!

17 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START A jelöltek lehetnek: Lavyl használatra fogyasztók: Tanítsd meg az önjárásra őket. Tartsd korrektül a kapcsolatot velük. Üzleti szándékkal érkezők: Elindítás a Lavylites Partneri Rang megszerzésére.

18 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START Oda fókuszálj, ahonnan a pénz jön, hosszútávon! Fókusz az emberek Lavylites Partner Rangra hívására, amivel elérhető a Partner/Start Up/Leader szint! Partner szint minősülési elvárás: Min. 80 személyes pont pont a kisebb lábon Mindkét oldalon minimum egy-egy 80 pontos közvetlen. Partner szint elérési példa 88 pontokkal minkét oldalon. 88, 176, 264, 352, 440 2x pontos csatlakozás mindkét oldalon 88pont  1db 150 ml Lavyl + 1 db 50 ml Lavyl

19 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START Hozz létre Lavylites Partner gyárakat A Partner gyár alkotóelemei: Meghívás – Bemutatás – Nyomonkövetés – Képzés „Mindenki ezen dolgozzon! Hozzon létre Lavylites Partner gyárakat! Az ilyen gyárak építőkövei, a Meghívások, a Tárgyalások, a Helyes szponzorálás/Nyomonkövetés, a Vezető oktatás/Képzés. Ez, mint egy kerék elkezd forogni, és vezetők kerülnek ki a forgásból. Amennyiben felépül a saját rendszer, a haladását nem lehet majd megállítani, mert a belépők száma, jóval meg fogja haladni az esetleges kiesők számát. A természetes növekedés meghaladja a természetes lemorzsolódást!”

20 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START Szponzoroddal/felsővonaladdal kézhez kaphatod készen azt, amiből 2-3 nap alatt fel tudsz készülni, meg is tudsz tanulni, majd amit a gyakorlatban 1-2 hónap alatt pénzre és sikerre tudsz váltani. Elérkezett a cselekvés ideje! Nem a próbálkozásé („Megpróbálom…”) Nem a beszédé (kifogások) A cselekvésé (Megcsinálom! ) Nem ismerni és tudni kell ezt az üzletet, hanem megcsinálni! Csináld meg a partner szintet!

21 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START Tudd, hogy ötször annyit kell dolgoznod, mint amit most gondolsz, de tízszer-százszor annyit keresel majd, mint amit most sejtesz. Fontos az elején megérteni! - Ez egy rendkívül komoly és igazán egyedi lehetőség! Az ajánlat nem arról szól, hogy jó e vagy rossz, hanem arról, --- kell-e vagy sem!? Nyilvánvaló előny, hogy egy olyan vállalkozáshoz csatlakozhatsz, amiben semmi vesztenivaló nincs!

22 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START Miért fizetnek a legtöbbet a Lavylites-nél? Az ALAP séma másolódásának a tanításáért! A Partneri rangeléréséért/eléretéséért! Ez az ALAP!

23 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START „Engedd feltörni mert benned kezdődik a forradalom Kezd el elsőnek és ezrek felnőnek az oldaladon” PT Következő javasolt anyagok: Hatékony meghívás Rapid ajánlattétel

24 Lavyl Business-Effektor Project
LAVYL - START Hamarosan könnyebb lesz az élet...... gl_system /


Letölteni ppt "Lavyl Business-Effektor Project"

Hasonló előadás


Google Hirdetések