Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Facebook A facebook amerikai alapitasu ismeretsegi haloyat,amely 2004. februar 4.-en kezdte mukodeset. Eredeti neve a THEFACEBOOK Volt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Facebook A facebook amerikai alapitasu ismeretsegi haloyat,amely 2004. februar 4.-en kezdte mukodeset. Eredeti neve a THEFACEBOOK Volt."— Előadás másolata:

1 Facebook A facebook amerikai alapitasu ismeretsegi haloyat,amely 2004. februar 4.-en kezdte mukodeset. Eredeti neve a THEFACEBOOK Volt.

2 A világ egyik legnagyobb ismeretségi hálózata, amely 2011 februárjára már több mint 637 millió regisztrált felhasználóval működött. A felhasznalok szama alapjan megelozte a MY SPACE kozossegi oldalt. A like, magyarosan lájk gomb a Facebook egyik legismertebb fejlesztése..

3 A telefonálás 2011. áprilisi bevezetése után júliusban – a Skype-pal együttműködve – a videotelefonálás is elérhetővé vált.Skype-pal 2011. március 2.-án Gamal Ibrahim egyiptomi férfi a Facebook nevet adta újszülött kislányának, tettét azzal indokolta, hogy szerette volna kifejezni háláját a közösségi oldal iránt, amiért a Facebook2011március 2. segítette Mubarak elüldözését.Mubarak

4 Ezen kepen az facebook alapitoja lathato.

5 Arnold Roosendaal egy tanulmányban hívta fel a figyelmet arra, hogy a Facebook „tetszik” (like) gombjának használatával a közösségi oldal működtetői követni tudják a felhasználók szokásait, netes viselkedését. A gomb egy sütit helyez el és ennek segítségével függetlenül attól, hogy regisztrált tagok-e az illetők, vagy sem, tudni lehet, hogy mivel foglalkoznak. A süti egy egyedi azonosítót kreál, ennek segítségével ismeri fel a rendszer a felhasználót.

6 2011 márciusában megjelent egy új szolgáltatás Questions - Kérdések néven. Béta tesztelése 2010 júliusától folyik, felhasználói köre egyelőre korlátozott, de folyamatosan bővül a hozzáférési lehetőség mindenki számára. A szolgáltatás lényege, hogy az üzenőfalon bármely felhasználó tehet fel kérdést a válaszok pedig egy ún. bővíthető szavazás formájában érkeznek.Segítségével gyors szavazást indíthatunk egy adott téma körül, pl. Hol van a legjobb hamburger New Yorkban? Megjelölhetjük vele azokat a barátokat, akiktől választ várunk és így az egyre terjedő kérdéskörben hamar megtalálhatjuk a választ. Magát a programot beállíthatjuk saját igényeink szerint, válaszadók száma, stb., mielőtt azonban megkezdjük használatát, legelőször is aktiválni kell


Letölteni ppt "Facebook A facebook amerikai alapitasu ismeretsegi haloyat,amely 2004. februar 4.-en kezdte mukodeset. Eredeti neve a THEFACEBOOK Volt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések