Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Filmek Készítette Kiss Bence MF1-K2KYQ5X2. A prezentációm témájául kedven filmjeimet és sorozataimat választottam. Éspedíg:  Harcosok klubbja  Shrekk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Filmek Készítette Kiss Bence MF1-K2KYQ5X2. A prezentációm témájául kedven filmjeimet és sorozataimat választottam. Éspedíg:  Harcosok klubbja  Shrekk."— Előadás másolata:

1 Filmek Készítette Kiss Bence MF1-K2KYQ5X2

2 A prezentációm témájául kedven filmjeimet és sorozataimat választottam. Éspedíg:  Harcosok klubbja  Shrekk  Dogma  Sátánka  Őrdögűző (a kezdet)  Dr. House  Blöff  Kemény zsaruk

3 Sátánka Ez a film hasonlít a Dogmára, abban a tekintetben, hogy hasonlóan agyament vígjáték, Adam Sandler szereplésével.

4 Harcosok klubbja Ez talán az összes közűl a kedvencem, Mivel rendkívűl elgondolkodtató, és Nagyszerű világszemléletet tükröz. Valamint vígjátéknak sem utolsó.

5 Shrek Ez talán a legjobb animációs film amit eddíg láttam. Talán csak A pirosszka az, ami nálla Jobb lehet.

6 Dogma Ez a film sokak kedvence, mivel jó a szereposztás, nagyszerű színészek játsza- Nak benne. Ráadásul Jay és néma Bob is feltűnik benne.

7 Kemény zsaruk Ez a sorozat Amerika egyik legveszélyesebb városában, Farmingtonban játzódik. Bemutatja az ott létező kőkemény valóságot A rendőrök szemszögéből. Lerántja a leplet a Korrupt rendőrökről, a maffiákról, banda háborúkról, és egyéb ocsmány dolgokról.

8 Őrdögűző A legjobb és legfélelmetesebb horror film Amit eddíg láttam. Érdemes megnézni, Rendkívűl látványos, hátborzongató, És lebilincselő horrorfilm.

9 Dr. House Ez a most futó talán legjobb sorozat. A főszeplő egyszerre zseniális és faragatlan, és legfőképpen tapló. De ettől Igazán szókimondó és humoros.

10 Blöff Ez a film egy remek vígjáték, és erős Túlzással dokumentum filmnek is nevezhető, Mivel eléggé nyersen tálalja az Angliában Működő Alvilág módszereit és tevékenységét.

11 Sztikee Nagyon hálás vagyok a segítségedért, és a Türelmedért amit kaptam tőled. Szeretlek


Letölteni ppt "Filmek Készítette Kiss Bence MF1-K2KYQ5X2. A prezentációm témájául kedven filmjeimet és sorozataimat választottam. Éspedíg:  Harcosok klubbja  Shrekk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések