Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egyoszlopos híd Malajziában, a Langkawi Sky Bridge Ha ismered a Bridge Builder összes pályáját és azt hiszed már nincs olyan hídszerkezet, amin meglepődnél,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egyoszlopos híd Malajziában, a Langkawi Sky Bridge Ha ismered a Bridge Builder összes pályáját és azt hiszed már nincs olyan hídszerkezet, amin meglepődnél,"— Előadás másolata:

1 Egyoszlopos híd Malajziában, a Langkawi Sky Bridge Ha ismered a Bridge Builder összes pályáját és azt hiszed már nincs olyan hídszerkezet, amin meglepődnél, akkor bátran ajánljuk a malajziai őserdő felett lebegve végigszaladó Langkawi Sky Bridge-t. (Langkawi bridge Google map-en)

2 Nehéz lenne bekategorizálni a tengerszint felett 687 méterrel megalkotott hidat, melynek kanyargós vonalát csupán egyetlen 87 méter magas ferde oszlop balanszírozza középen 8 kábeles felfüggesztés segítségével.

3 A hídszerkezet két vége egy-egy kilátóban végződik, de a teljes szerkezet súlyát a középső vézna és ferde oszlop tartja.

4 Feljutni a világ leghosszabb fesztávú felvonójával lehet. 2,2 km a két állomás között, és anélkül építették, hogy a dzsungelben utat vágtak volna!

5

6

7 Ez az egyetlen oszlop tartja az egész szerkezetet.

8

9 Google Map-en is jól látszik.

10

11 Tiszta időben ellátni a szomszédos Thaiföldig.

12 Pazar kilátás nyílik a mérnöki csodáról.

13

14

15 Hídiszonyban (gefirofóbia) és tériszonyban szenvedőknek sem ajánlott.


Letölteni ppt "Egyoszlopos híd Malajziában, a Langkawi Sky Bridge Ha ismered a Bridge Builder összes pályáját és azt hiszed már nincs olyan hídszerkezet, amin meglepődnél,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések