Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Forrásvíz minőségű ivóvíz családja egészségéért, pénz visszafizetési garanciával.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Forrásvíz minőségű ivóvíz családja egészségéért, pénz visszafizetési garanciával."— Előadás másolata:

1 Forrásvíz minőségű ivóvíz családja egészségéért, pénz visszafizetési garanciával

2 testünk több mint 60-75 %-a víz? testünk több mint 60-75 %-a víz? a cukrozott üdítőitalokkal csak annyi víz jut a szervezetébe, amennyi a benne lévő cukor és tápanyag feldolgozásához szükséges? a cukrozott üdítőitalokkal csak annyi víz jut a szervezetébe, amennyi a benne lévő cukor és tápanyag feldolgozásához szükséges? az alkoholos italok feldolgozása rendkívül nagy vízveszteséget okoz a szervezetének? az alkoholos italok feldolgozása rendkívül nagy vízveszteséget okoz a szervezetének? testünk tisztavíz igénye 2-4 liter testsúlyunktól függően? testünk tisztavíz igénye 2-4 liter testsúlyunktól függően? Ön tudta, hogy:

3 A vízhiány következményei: -1% rendkívüli szomjúság érzés -1% rendkívüli szomjúság érzés -3% csökkenti az anyagcserét -3% csökkenti az anyagcserét -5% a test hőmérséklete 0,5-1 o C-al nő, nő a szívfrekvencia, fáradékonyság, gyengeség -5% a test hőmérséklete 0,5-1 o C-al nő, nő a szívfrekvencia, fáradékonyság, gyengeség -10% veseelégtelenség, izomgörcs, testi és szellemi működés általános zavarai -10% veseelégtelenség, izomgörcs, testi és szellemi működés általános zavarai -20% leáll a szervezet működése, halál -20% leáll a szervezet működése, halál Betegségeink kialakulásában komoly szerepe van a rendszeres vízhiánynak, illetve a bevitt víz minőségének

4 Milyen vizet fogyasszunk? Tiszta, természetes, lehetőség szerint nem, vagy kevés vegyszert tartalmazó vizet! Lehetőségek: Vezetékes víz: a helyi vízmű honlapján megjelenik honnan származik és milyen jellemzői vannak. Általában a fertőtlenítés melléktermékei (klór vegyületek) gondot jelentenek Vezetékes víz: a helyi vízmű honlapján megjelenik honnan származik és milyen jellemzői vannak. Általában a fertőtlenítés melléktermékei (klór vegyületek) gondot jelentenek Ásványvíz: egy típusú ásványvíz huzamosabb fogyasztása a szervezet egyensúlyát kedvezőtlenül befolyásolhatja, hetente célszerű cserélni az ásványvíz márkát! Ásványvíz: egy típusú ásványvíz huzamosabb fogyasztása a szervezet egyensúlyát kedvezőtlenül befolyásolhatja, hetente célszerű cserélni az ásványvíz márkát! Tisztított víz: a víztisztító a káros anyagok mennyiségét nagy hatásfokkal lecsökkenti vagy mesterségessé teszi a vizet (ásványi só mentessé) Tisztított víz: a víztisztító a káros anyagok mennyiségét nagy hatásfokkal lecsökkenti vagy mesterségessé teszi a vizet (ásványi só mentessé)

5 Vezetékes ivóvíz 1. Magyarország ivóvízben nagyhatalom, vizeink többsége (elsősorban a felszín alatti vízbázisokból származóak) kiváló!!! Magyarország ivóvízben nagyhatalom, vizeink többsége (elsősorban a felszín alatti vízbázisokból származóak) kiváló!!! A mezőgazdasági és a háztartásokból származó szennyezések kockázatai azonban nőnek. A mezőgazdasági és a háztartásokból származó szennyezések kockázatai azonban nőnek. A felszíni vízbázisokból kitermelt vizek megtisztítás után is tartalmaznak gyógyszermaradványokat, szerves és szervetlen mesterséges vegyületeket (pl. fogamzásgátlók, növényvédőszerek…) A felszíni vízbázisokból kitermelt vizek megtisztítás után is tartalmaznak gyógyszermaradványokat, szerves és szervetlen mesterséges vegyületeket (pl. fogamzásgátlók, növényvédőszerek…) Gond az elosztóhálózatokban van: bakteriális szennyezés elkerülése miatt a legtöbb hálózatnál fertőtlenítésre van szükség. A leggyakrabban használt klór alapú fertőtlenítőszer és a hálózat csőanyagának esetleges szennyezése hatására a víz illata, megjelenése megváltozik, benne nem kívánatos vegyületek jelenhetnek meg. Gond az elosztóhálózatokban van: bakteriális szennyezés elkerülése miatt a legtöbb hálózatnál fertőtlenítésre van szükség. A leggyakrabban használt klór alapú fertőtlenítőszer és a hálózat csőanyagának esetleges szennyezése hatására a víz illata, megjelenése megváltozik, benne nem kívánatos vegyületek jelenhetnek meg.

6 Vezetékes ivóvíz 2. Lehetséges kockázatok: fogamzásgátló, szív és érrendszeri gyógyszerek, (impotencia, prosztata rák) fogamzásgátló, szív és érrendszeri gyógyszerek, (impotencia, prosztata rák) korszerűtlen csőhálózatból kioldódhatnak kis mértékben: korszerűtlen csőhálózatból kioldódhatnak kis mértékben: ólom (álmatlanság, fejfájás, kimerültség) ólom (álmatlanság, fejfájás, kimerültség) higany (fejlődési rendellenesség, depresszió) higany (fejlődési rendellenesség, depresszió) rákkeltő, légzési- és keringési zavarokat, csontritkulást okozó anyagok rákkeltő, légzési- és keringési zavarokat, csontritkulást okozó anyagok

7 Ásványvíz A világ legnagyobb üzletévé vált!!! Szükségességét elsősorban a reklám igazolja, kutatási eredmények csak egyes meglévő betegségeknél! Szükségességét elsősorban a reklám igazolja, kutatási eredmények csak egyes meglévő betegségeknél! Nem szabad tartósan ugyanazt a márkát fogyasztani (a származást legtöbb esetben titokban tartják: sok esetben szűrt csapvíz + ásványi anyag) Nem szabad tartósan ugyanazt a márkát fogyasztani (a származást legtöbb esetben titokban tartják: sok esetben szűrt csapvíz + ásványi anyag) A palackozott ásványvíz 1 évig megőrzi a minőségét. Tartósítószert és algaölő szert tartalmazhat. A palackozott ásványvíz 1 évig megőrzi a minőségét. Tartósítószert és algaölő szert tartalmazhat. PET palack környezetszennyező (a kioldódó Bisphenol-A rákot okozhat), energiaigényes az előállítása, megsemmisítése: PET palack környezetszennyező (a kioldódó Bisphenol-A rákot okozhat), energiaigényes az előállítása, megsemmisítése:

8

9

10 Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Megoldás: eSpring víztisztító rendszer hogy NE a szervezete szűrje meg a vizet!

11 Kiszűr több, mint 140 féle szennyező anyagot, de az ásványi anyagok a vízben maradnak!

12 Az eSpring főbb tulajdonságai 1. Pénz visszafizetési garancia!

13 Az eSpring főbb tulajdonságai 2. Babavíz minőségű víz!

14 Valamit mindenképpen inni fog Valamit mindenképpen inni fog Az Ön és családja egészsége a tét! Kérje árajánlatunkat és próbálja ki víztisztító rendszerünket pénz visszafizetési garanciával! Knowtech Hungary Kft. info@knowtech.hu


Letölteni ppt "Forrásvíz minőségű ivóvíz családja egészségéért, pénz visszafizetési garanciával."

Hasonló előadás


Google Hirdetések