Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ön tudta, hogy: testünk több mint %-a víz?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ön tudta, hogy: testünk több mint %-a víz?"— Előadás másolata:

1 Forrásvíz minőségű ivóvíz családja egészségéért, pénz visszafizetési garanciával

2 Ön tudta, hogy: testünk több mint 60-75 %-a víz?
a cukrozott üdítőitalokkal csak annyi víz jut a szervezetébe, amennyi a benne lévő cukor és tápanyag feldolgozásához szükséges? az alkoholos italok feldolgozása rendkívül nagy vízveszteséget okoz a szervezetének? testünk tisztavíz igénye 2-4 liter testsúlyunktól függően?

3 A vízhiány következményei:
Betegségeink kialakulásában komoly szerepe van a rendszeres vízhiánynak, illetve a bevitt víz minőségének -1% rendkívüli szomjúság érzés -3% csökkenti az anyagcserét -5% a test hőmérséklete 0,5-1 oC-al nő, nő a szívfrekvencia, fáradékonyság, gyengeség -10% veseelégtelenség, izomgörcs, testi és szellemi működés általános zavarai -20% leáll a szervezet működése, halál

4 Milyen vizet fogyasszunk?
Tiszta, természetes, lehetőség szerint nem, vagy kevés vegyszert tartalmazó vizet! Lehetőségek: Vezetékes víz: a helyi vízmű honlapján megjelenik honnan származik és milyen jellemzői vannak. Általában a fertőtlenítés melléktermékei (klór vegyületek) gondot jelentenek Ásványvíz: egy típusú ásványvíz huzamosabb fogyasztása a szervezet egyensúlyát kedvezőtlenül befolyásolhatja, hetente célszerű cserélni az ásványvíz márkát! Tisztított víz: a víztisztító a káros anyagok mennyiségét nagy hatásfokkal lecsökkenti vagy mesterségessé teszi a vizet (ásványi só mentessé)

5 Vezetékes ivóvíz 1. Magyarország ivóvízben nagyhatalom, vizeink többsége (elsősorban a felszín alatti vízbázisokból származóak) kiváló!!! A mezőgazdasági és a háztartásokból származó szennyezések kockázatai azonban nőnek. A felszíni vízbázisokból kitermelt vizek megtisztítás után is tartalmaznak gyógyszermaradványokat, szerves és szervetlen mesterséges vegyületeket (pl. fogamzásgátlók, növényvédőszerek…) Gond az elosztóhálózatokban van: bakteriális szennyezés elkerülése miatt a legtöbb hálózatnál fertőtlenítésre van szükség. A leggyakrabban használt klór alapú fertőtlenítőszer és a hálózat csőanyagának esetleges szennyezése hatására a víz illata, megjelenése megváltozik, benne nem kívánatos vegyületek jelenhetnek meg.

6 Vezetékes ivóvíz 2. Lehetséges kockázatok:
fogamzásgátló, szív és érrendszeri gyógyszerek, (impotencia, prosztata rák) korszerűtlen csőhálózatból kioldódhatnak kis mértékben: ólom (álmatlanság, fejfájás, kimerültség) higany (fejlődési rendellenesség, depresszió) rákkeltő, légzési- és keringési zavarokat, csontritkulást okozó anyagok

7 Ásványvíz A világ legnagyobb üzletévé vált!!!
Szükségességét elsősorban a reklám igazolja, kutatási eredmények csak egyes meglévő betegségeknél! Nem szabad tartósan ugyanazt a márkát fogyasztani (a származást legtöbb esetben titokban tartják: sok esetben szűrt csapvíz + ásványi anyag) A palackozott ásványvíz 1 évig megőrzi a minőségét. Tartósítószert és algaölő szert tartalmazhat. PET palack környezetszennyező (a kioldódó Bisphenol-A rákot okozhat), energiaigényes az előállítása, megsemmisítése:

8

9

10 Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Megoldás: eSpring víztisztító rendszer
hogy NE a szervezete szűrje meg a vizet!

11 Kiszűr több, mint 140 féle szennyező anyagot, de az ásványi anyagok a vízben maradnak!

12 Az eSpring főbb tulajdonságai 1.
Pénz visszafizetési garancia!

13 Az eSpring főbb tulajdonságai 2.
Babavíz minőségű víz!

14 Az Ön és családja egészsége
Valamit mindenképpen inni fog Az Ön és családja egészsége a tét! Kérje árajánlatunkat és próbálja ki víztisztító rendszerünket pénz visszafizetési garanciával! Knowtech Hungary Kft.


Letölteni ppt "Ön tudta, hogy: testünk több mint %-a víz?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések