Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nagycenk-Széchenyi kastély

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nagycenk-Széchenyi kastély"— Előadás másolata:

1 Nagycenk-Széchenyi kastély

2 Kastélyszálló A Széchenyi Kastélyszálló 15 holdas ősparkban Soprontól 10, Bécstől 75 km-re, Budapesttől 210 km-re található az 1800-ban épült egykori ún. "Vörös Kastély"-ból helyreállított klasszicista épületben. A gazdasági célokat szolgáló épületszárny földszintjén volt a konyha, míg az emeleten a személyzet szobái kaptak helyet.

3 Mint vendégfogadó először 1988-ban nyitotta meg kapuit
Mint vendégfogadó először 1988-ban nyitotta meg kapuit. Egyedi formálású klasszicista lépcsőház vezet az emeleten és a tetőtérben kialakított 55 ágyas, 16 db szobával és 3 lakosztállyal rendelkező szállórészbe. A szobák 2 és 3 férőhelyesek, családosoknak - igény szerint - pótágy elhelyezésére van lehetőség. Mindegyik szoba fürdőszobás TV-vel felszerelt. A jelenleg három csillagos szállodában polgári színvonalon kívánunk modern, elegáns szolgáltatásokat nyújtani, szolid árakon. Néhány antik csillár, tükör és használati tárgy adja a helyhez illő berendezés alaphangját, amely híven idézi a kastélyegyüttes hangulatát. Szállóvendégeink térítésmentesen látogathatják a Széchenyi Emlékmúzeumot.

4 Étterem Az egykori nagykonyha boltíves terében kapott helyet a vendégeket szolgáló 80 férőhelyes étterem. Történelmi környezetben tarthatja nálunk születésnapját, névnapját, házassági évfordulóját, ballagását és egyéb ünnepi ebédjét, vacsoráját. Első osztályú éttermünk kitűnően alkalmas családi összejövetelek megrendezésére. Különtermeink, kívánság szerint és az alkalomhoz illő menüsoraink teszik meghitté a rendezvényt. Különleges ajánlatunk, hogy az esküvői szertartás lebonyolítását is vállaljuk a helyszínen.

5

6 Díszterem Az eredeti pompájában helyreállított egykori díszebédlő igényes tanácskozások, családi ünnepek, esküvők, díszétkezések, házi hangversenyek kiváló helyszíne 100 fő részére. Az előadók számára írásvetítőt, televíziót, videót és flip-chartot biztosítunk.

7

8 Kávéház A gondos munkával restaurált virágházban tradicionális kávéház kapott helyet, amely 150 fős kiülő teraszával mindenkor szolgálja a Nagycenkre látogató Vendégeket. Reggelik, uzsonnák, délutáni sütemények és teák, kávéspecialitások és fagylalt különlegességek nagy választékát kínáljuk. A falon itt látható az 1800-ban rendezett nevezetes István napi ebéd elszámolásának fotókópiái. Az épületet két évszádos platánok övezik, ablakaiból a park és a belsőudvar szépsége és nyugalma tárul fel

9

10

11 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Nagycenk-Széchenyi kastély"

Hasonló előadás


Google Hirdetések