Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

KARÁCSONYI GONDOLATOK, VERSEK Kedves barátaimnak. Kattints.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "KARÁCSONYI GONDOLATOK, VERSEK Kedves barátaimnak. Kattints."— Előadás másolata:

1

2 KARÁCSONYI GONDOLATOK, VERSEK Kedves barátaimnak. Kattints

3 Karácsonyi csengö vagyok, csilingelek az ágon örüljetek megérkezett Telországbol Karácsony.

4 Vig ünnepre készülödünk, Esteledik már. Szobánkban a szép fenyöfa teljes diszben áll.

5 Zöld ágain kis csomokban puha vattaho, Tüllevél közt vig aranyszál fel- felcsillan.

6 Itt is csillog, ott is ragyog, Mint a napsugár. S csillingelö, csöpp csengetyü édes hangja száll akár csak az erdöben a dalos kismadár. Kattints

7 Ez az ünnep... Ez az ünnep nem csak arról szól, Kivel üljük meg az ünnepi lakomát, Ez az ünnep nem csak arról szól, Kinek vettük meg ajándékát.

8 Arról szól, kiért dobog egész évben szívünk, Arról szól, kiért hajtanánk örök álomra fejünk. A szeretet, mely minden évben ilyenkor pompába öltözik, Teszi szebbé, melyről mindenki évről-évre álmodik.

9 Karácsony A hó fehér leplével beborította A határt, vállamon egy hóbagoly Szőtt sorsot, s mondott imát. Rekedt hangját adta dalnak, Utolsót, az égbolt könnyei Potyogtak, karácsony van.

10 Négy adventi angyal hozta el Már üzenetét, elültette emberek Szívébe a magot, dús, hósárba Burkolózott emberek azonban Nem hallják e dalt, fényfenyő Illat száll az erdőben, színt Fakasztva, boldog jelenvalóság.

11 Misztikus fátyol egy Istenarccal Bölcsőben ring, örök titok, mégis Áttetsző, a könny nyoma pedig Karácsonyi hópihe rajta. Lángos csillag Küldte bölcseket, és szívük pásztorokat, Hogy a Megváltót lelkükbe írhassák

12 Jézus születését ma újra átélni a cél Emberek eszméiben, advent múltán, Roráték hamva alatt, s kiáltani: él A Messiás, s karácsony színe alatt Megbújik a kemencében, fényt Hozva a Fényerdő melegébe.

13 Jön a karácsony Jön a karácsony. Időről időre szeretteink körében ünneplünk. De lesz idő, amikor az igazi barátok sem állnak ki mellettünk.

14 Egyszer eljön az a pillanat, amikor semmi világi és emberi tényező nem segíthet rajtunk. Eljön az a perc. Közeledik, elér minket. Lesz ilyen idő.

15 De ez előtt még jön valami. Közeledik a karácsony és újra, mindig újra, csendesen közeledik hozzánk valaki.

16 Igazi ünnep az, mikor egész évben béke és szeretet honol a házon, És azzal, kit szívből szeretünk, nézzük együtt a csillogó fényeket a fákon. SZERETETBEN GAZDAG, BOLDOG KARÁCSONYT!

17 Nektek szeretettel. Minden Etelka’s és Szivárvány tagnak, és barátomnak. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Uj Évet! Etelk.a KATTINTS


Letölteni ppt "KARÁCSONYI GONDOLATOK, VERSEK Kedves barátaimnak. Kattints."

Hasonló előadás


Google Hirdetések