Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

KARÁCSONYI GONDOLATOK , VERSEK

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "KARÁCSONYI GONDOLATOK , VERSEK"— Előadás másolata:

1 KARÁCSONYI GONDOLATOK , VERSEK
Kedves barátaimnak. Kattints

2 Karácsonyi csengö vagyok, csilingelek az ágon örüljetek megérkezett Telországbol Karácsony.

3 Vig ünnepre készülödünk,
Esteledik már. Szobánkban a szép fenyöfa teljes diszben áll.

4 Zöld ágain kis csomokban puha vattaho,
Tüllevél közt vig aranyszál fel- felcsillan.

5 Itt is csillog, ott is ragyog, Mint a napsugár.
S csillingelö, csöpp csengetyü édes hangja száll akár csak az erdöben a dalos kismadár. Kattints

6 Ez az ünnep... Ez az ünnep nem csak arról szól, Kivel üljük meg az ünnepi lakomát, Ez az ünnep nem csak arról szól, Kinek vettük meg ajándékát.

7 Arról szól, kiért dobog egész évben szívünk, Arról szól, kiért hajtanánk örök álomra fejünk. A szeretet, mely minden évben ilyenkor pompába öltözik, Teszi szebbé, melyről mindenki évről-évre álmodik.

8 Karácsony A hó fehér leplével beborította A határt, vállamon egy hóbagoly Szőtt sorsot, s mondott imát. Rekedt hangját adta dalnak, Utolsót, az égbolt könnyei Potyogtak, karácsony van.

9 Négy adventi angyal hozta el Már üzenetét, elültette emberek Szívébe a magot, dús, hósárba Burkolózott emberek azonban Nem hallják e dalt, fényfenyő Illat száll az erdőben, színt Fakasztva, boldog jelenvalóság.

10 Misztikus fátyol egy Istenarccal Bölcsőben ring, örök titok, mégis Áttetsző, a könny nyoma pedig Karácsonyi hópihe rajta. Lángos csillag Küldte bölcseket, és szívük pásztorokat, Hogy a Megváltót lelkükbe írhassák

11 Jézus születését ma újra átélni a cél Emberek eszméiben, advent múltán, Roráték hamva alatt, s kiáltani: él A Messiás, s karácsony színe alatt Megbújik a kemencében, fényt Hozva a Fényerdő melegébe.

12 Jön a karácsony Jön a karácsony. Időről időre szeretteink körében ünneplünk. De lesz idő, amikor az igazi barátok sem állnak ki mellettünk.

13 Egyszer eljön az a pillanat, amikor semmi világi és emberi tényező nem segíthet rajtunk. Eljön az a perc. Közeledik, elér minket. Lesz ilyen idő.

14 De ez előtt még jön valami
De ez előtt még jön valami. Közeledik a karácsony és újra, mindig újra, csendesen közeledik hozzánk valaki.

15 Igazi ünnep az, mikor egész évben béke és szeretet honol a házon, És azzal, kit szívből szeretünk, nézzük együtt a csillogó fényeket a fákon. SZERETETBEN GAZDAG, BOLDOG KARÁCSONYT!

16 Nektek szeretettel. Minden Etelka’s és Szivárvány tagnak, és barátomnak . Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Uj Évet! Etelk.a KATTINTS


Letölteni ppt "KARÁCSONYI GONDOLATOK , VERSEK"

Hasonló előadás


Google Hirdetések