Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kellemes Karácsonyi ünnepeket!!. Égi úton Mikulás már útra kél, Csillagok szállnak fölötte, S vígan fut vele a szél. Világjáró a csizmája, Átlép várost,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kellemes Karácsonyi ünnepeket!!. Égi úton Mikulás már útra kél, Csillagok szállnak fölötte, S vígan fut vele a szél. Világjáró a csizmája, Átlép várost,"— Előadás másolata:

1 Kellemes Karácsonyi ünnepeket!!

2 Égi úton Mikulás már útra kél, Csillagok szállnak fölötte, S vígan fut vele a szél. Világjáró a csizmája, Átlép várost, falvakat, De olykor megáll, s elidőz Egy-egy kis ablak alatt.

3 Előveszi aranykönyvét, Amelyben gyermeknevek Vannak gondosan felírva, S nézi: jó vagy rossz gyerek? Hogyha rossz: virgács néki! De ha jó, akkor cukor… S már továbbmegy - szél és felhő Sem érheti utol.

4

5

6 Víg ünnepre készülődünk, Esteledik már. Szobánkban a szép fenyőfa Teljes díszben áll. Zöld ágain kis csomókban Puha vattahó, Tűlevél közt víg aranyszál, Fel-felcsillanó.

7 Itt is csillog, ott is ragyog, Mint a napsugár, S csilingelő csöpp csengettyű Édes hangja száll, Akárcsak az erdőben a dalos kis madár.

8 Csitt csak! Figyeld mit is suttog Szép fenyőfánk most neked? - Halló itt az erdő beszél! Sürgős fontos üzenet: Kívánunk ma mindenkinek Szép fenyőfa ünnepet!

9

10

11 Készítette: Schiller Michelle


Letölteni ppt "Kellemes Karácsonyi ünnepeket!!. Égi úton Mikulás már útra kél, Csillagok szállnak fölötte, S vígan fut vele a szél. Világjáró a csizmája, Átlép várost,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések