Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ORSZÁGOS SPORTISKOLAI INTÉZMÉNYVEZETŐI ÉRTEKEZLET Budapest, 2014. október 15.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ORSZÁGOS SPORTISKOLAI INTÉZMÉNYVEZETŐI ÉRTEKEZLET Budapest, 2014. október 15."— Előadás másolata:

1 ORSZÁGOS SPORTISKOLAI INTÉZMÉNYVEZETŐI ÉRTEKEZLET Budapest, 2014. október 15.

2 Sportszakmai szempontok Székely László sportiskolai főmunkatárs

3 Intézménylátogatások A 2013-14. tanévben megvalósított intézményi látogatások során a mai napig 53 település 156 intézményében tettünk szakmai látogatásokat.

4 A látogatások tervezett menetrendje: bemutatkozás, a közreműködő kollégák és az intézmény bemutatása, az intézmény eredményei és tervei, testnevelés óra, esetleg sportfoglalkozás megtekintése, a látogatás tapasztalatainak megbeszélése, összegzése. A szigorúbb minősítő rendszer miatt intenzívebb intézménylátogatási terv kerül megvalósításra.

5 Új támogatási rendszer A 2014-2015. tanévtől ismét átalakításra került a sportiskolai módszertani központok finanszírozási rendszere. Az átalakítással a Sportiskolai program minőségi javítását kívántuk szolgálni.

6 Ösztönzés A támogatási rendszer átalakításának vezérelve az ösztönzés volt. Az a szándék, hogy az iskola-egyesület/egyesületi jellegű sportiskola között mintaértékű kapcsolat jöjjön létre, kiemelkedő sporteredményeket érjenek el a tanulók és a beiskolázási mutatók érjék el a kívánt létszámokat. Azok az intézmények, akik a felsoroltakat megvalósítják, kiemelt támogatási rendszerben részesülhetnek.

7 Sporteredmények dokumentálása Minden tanév végéig várjuk : a diákolimpia országos döntőin elért eredményeket; a szövetségi versenyrendszerben elért eredményeket; a korosztályos EB-én, VB-én elért eredményeket; az ORV-én, az EYOF-on, az Ifjúsági Olimpián elért eredményeket; továbbá a korosztályos válogatottak és a Héraklész kerettagok listáját.

8 Továbbképzések A 2014-15-ös tanévben is folytatódik az előző tanévben elindított továbbképzés-sorozat. A szakmai programok összeállításánál figyelembe vesszük: az intézményi igényeket, a szakmai szervezetek igényeit, és az előadni kívánó intézményeket, cégeket.

9 Kedvezményes sportfelszerelés-vásárlás LION SPORT Kft. Droba László ügyvezető igazgató Cím: 1074 Budapest, Rákóczi út 64. Telefon: 06-1/342-1228 E-mail: info@lionsport.huinfo@lionsport.hu Sportruházati felajánlás Kedvezményes vásárlás

10 KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!


Letölteni ppt "ORSZÁGOS SPORTISKOLAI INTÉZMÉNYVEZETŐI ÉRTEKEZLET Budapest, 2014. október 15."

Hasonló előadás


Google Hirdetések