Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Dayong város (ma Zhangjiajie) Tiamen a közeli hegység Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Dayong város (ma Zhangjiajie) Tiamen a közeli hegység Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak."— Előadás másolata:

1

2 Dayong város (ma Zhangjiajie) Tiamen a közeli hegység Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít a hírhedt Pekingi Tienanmen térrre, de az több ezer mérfölddel arrébb van.) A csúcsot elérni, amit megtehetsz autópályán, (Tongtian Avenue ég felé) amely 99 éles fordulat. A végén meg kell mászni a Tianti (létra a mennybe), lépcs ő t, amely 999 lépés. Közúton a „mennybe „ menni halálos rémület, a „ létrán” a mennybe mászni, kifulladás!! De minden er ő feszítés érdemes, csodálatos dolgok láthatók a tetején. Találsz ott barlangot, egy természetes boltívet, egy gyönyör ű templomot, valamint lélegzetelállító kilátást.

3 A hegy mindössze 7 mérföldre van (11 km) a várostól.

4 Egy nagy hegyet kell körbe kerülni.

5 ... És elkezd emelkedni, és fordulni. Az út emelkedik 3600 láb (1100m) egy magasságban 200 m és 1300 m tengerszint feletti magasságban.…

6 Az út építése 1998-ban indult és 2005-ben lezárult, a teljes költsége csak US $ 13.200.000.

7 Az út meredeken emelkedik, a hegy emelkedése szerint. A 99-es kanyarban szoros kapcsolat van egymással, így mint a sárkány repül ő körözés, eléri a látóhatárt.

8

9

10

11 Szerencsére van egy könnyebb módja annak, hogy elérje a csúcsot. Van egy kabinos felvonó, a város határában. Az utazás 4,7 mérföld (7,5 km) az emelkedés 4200 láb (1280 m). A megálló a csúcs közelében.

12 A költsége $ 38, de megéri a pénzt, sok a látnivaló útközben.

13 Van 98 kabin, egyenként 8 f ő részére.

14

15

16 A felvonót úgy tervezték, hogy biztonságos legyen még egy földrengéskor is.

17

18 A Tianmen barlang víz által erodált barlang, a világon a legmagasabb fekvés ű. Délr ő l északra fut, magassága 434 láb (131,5 méter), szélessége 188 láb (57 méter), a mélysége 200 láb (60 méter). Az ég felé kaput mutat.

19 A Tianmen Shan a világban egyedülálló a nagy boltozatok között. A dokumentumok szerint, Kína "Három Királyság" id ő szakára tehet ő a kialakulása. 263-ban egy katasztrofális esemény történt, amikor a hatalmas barlang beomlott. Így, a Tianmen Shan az egyike az olyan nagyon kevés természetes íveknek, amelynek pontosan ismert kora.

20 Akár felvonóval, akár busszal érkezik ide, akkor is meg kell mászni a lépcs ő ket, ha el akarja érni az ív alját.

21

22

23 A természetes ív hátoldala

24 Közelben van a Zhangjiajie repül ő tér, Els ő alkalommal 1999-ben, a nemzetközi repül ő napon repül ő gépek repültek keresztül a Tianmen- barlangon. 800 millió ember nézte az él ő közvetítést. 2006-ban, az orosz légier ő tartott Aerobatic Flight Show-t a Zhangjiaji repül ő téren, és sok repül ő gép repült át a boltív alatt.

25 Lefelé sokkal egyszer ű bb.

26 A hegy nyugati oldalán található az újonnan épült Tianmen templom, melynek területe 109.000 négyzetméter. Miel ő tt az új templom épült, volt egy kisebb templom ugyanazon a helyen, ahol a buddhista zarándokok már tisztelték, a 400 évvel ezel ő tti Ming-dinasztiát.

27

28

29 Remélem, eljön nap hogy meglátogathatom.


Letölteni ppt "Dayong város (ma Zhangjiajie) Tiamen a közeli hegység Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak."

Hasonló előadás


Google Hirdetések