Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot."— Előadás másolata:

1

2

3 ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT
AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot

4 Vágyik arra, hogy.... Ápolt, tartós ÉS egészséges megjelenésű legyen a frizurája? Most ezeket az előnyöket egyszerre élvezheti! Az új HairX hajformázó termékcsaláddal fantasztikus és tartós frizurákat hozhat létre, miközben haja maximális védelmet és ápolást élvez.

5 Karl Eklund (nemzetközi hajszakértő) ajánlásával
”A kiváló hatékonyságú termékek nemcsak tartást adnak a hajnak, hanem védik és ápolják is a hajszálakat. Hihetetlennek hangzik? Pedig az Oriflame ÚJ és TOVÁBBFEJLESZTETT, szalon-minőségű, KERATINT tartalmazó HairX hajformázói pontosan ezt kínálják Önnek.” Karl Eklund

6 Mindegyik formula tartalmaz keratint
A haj túlnyomó részben egy speciális fehérjéből, a keratinból áll, amely erőssé és rugalmassá teszi azt. A formula B5 vitamint is tartalmaz, amely hatékonyan ápolja és hidratálja a hajat. A HairX hajformázó termékcsalád mindegyik tagja tartalmaz keratint, amely védi és könnyen kezelhetővé teszi a hajat, így tartós, fényes és sima végeredményben gyönyörködhet. A készítmények TARTÓS eredményt nyújtanak, valamint NEM RAGADNAK ÉS NEM CSOMÓSODNAK.

7 Véd Formáz Tartást ad Professzionális ápoló hajformázás 3 lépésben
Tartós hatás + védi és ápolja a hajat: Véd Formáz Tartást ad A 3 lépésből álló ápoló hajformázás során Ön egyszerűen készíthet magának tartós és egészéséges megjelenésű frizurát.

8 1. Lépés: Védelem HairX öblítést nem igénylő hajápoló spray hővédelemmel Egészen 230°C -ig HairX öblítést nem igénylő hajápoló spray hővédelemmel 230ºC-ig aktív hővédelmet biztosít, hidratál és 24 órás antisztatikus védelmet nyújt. Készítse elő haját a frizurához HairX hővédelemmel ellátott, öblítést nem igénylő hajápoló sprayjel.

9 24 órás tökéletes göndör hatás
2. Lépés: Hajformázás HairX hajkisimító és -formázó krém HairX dúsító hajformázó hab HairX göndörítő és hullámosító hajhab 24 órás tartás 24 órás dúsíás 24 órás tökéletes göndör hatás A HairX hajkisimító és - formázó krém megakadályozza, hogy a levegő pára-tartalmának hatására begöndörödjön a haj – így a haj sima, fényes és selymes hatású lesz. Miután sikeresen ellátta a haját hővédelemmel, válassza ki az Ön által kiválasztott frizurához való hajformázó készítményt. A HairX dúsító hajformázó hab egész napos, páratlan optikai dús hatást nyújt. HairX göndörítő és hullámosító hajhab tökéletes loknikba rendezi a hajat, és egész nap természetes hatású, rugalmas loknikat és hullámot biztosít.

10 3. Lépés: Tartás HairX hajlakk – erős tartás
HairX dúsító hajformázó spray HairX hajlakk - extra erős tartás 24 órás tartás és fény 24 órás dúsítás és tartás 48 órás tartás A HairX erős tartást nyújtó hajlakk 24 órás tartást biztosít. Használatával a haj megőrzi természetes hatását és extra fényt nyer. A HairX dúsító hajformázó spray optikailag dús hatást eredményez gyorsan szárad egész nap tart A HairX extra erős tartást nyújtó hajlakk akár 48 órán keresztül megtartja a frizura formáját, miközben a haj megőrzi természetes hatását. Hajlakk használatával tovább marad tökéletes a frizuránk. Háromféle HairX hajlakk kapható erősség szerint – mindhárom rugalmas tartást biztosít és könnyen kifésülhető.

11 Alakítsa ki álom-frizuráját a HairX hajformázó termékek segítségével...
A HairX professzionális hajápoló hajformázókat kínál, melyekkel különböző frizurákat hozhat lére.

12 Tökéletes Volumen

13 Laza Loknik szuper tartás

14 Sima fényes és erős haj

15 Hajápoló hajformázók

16


Letölteni ppt "ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot."

Hasonló előadás


Google Hirdetések