Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Megmondom a titkát édesem a dalnak:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Megmondom a titkát édesem a dalnak:"— Előadás másolata:

1 Megmondom a titkát édesem a dalnak:
Önmagát hallgatja, aki dalra hallgat. Mindenik embernek a lelkében dal van és a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép a lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek. Babits Mihály : Vihar - részlet

2 írhatsz a sylf@invitel.hu címre is
SEJT SEJTEM SEJTÉRZET SEJTED SEJTELEMZÉS SEJTÉS SEJTÉSZET szerjáneri A SEJTÉSZ

3 A sejtek energetikai rendszerében
lévő különbözőség diszharmónia harmónia

4 Sejtjeinkből felépülő szöveteink, szöveteinkből felépülő szerveink és szervrendszereink alkotják testünket, amely ( a gépekkel ellentétben) önjavító kódrendszerrel ellátott szerkezet, lélekvándorlásaink fizikai világban megnyilvánuló eszköze. Arra való, hogy fogja a jeleket. Ehhez azonban a jeladó(k) rezgéseire kell hangolódni, a készüléket folyamatos, tudatos üzemmódban kell tartani. Kétségbeesésünk teszi eme készüléket egy tünet, egy panasz, vagy egy már kialakult betegség esetén „ Zárlatossá „. Lehetőségünk kínálkozik számos „Szervízbe” vinni el testünket, ott azonban a kód megfejthetetlen. Holisztikus üzemmódú rendelők és gyógyászok törekszenek a kódot feltörni, ez azonban a számítógépes hekkerekkel ellentétben senki másnak nem sikerülhet, a bennünk élő kód mások által megfejthetetlen, azaz SEJT-hetet-len.

5 Legtöbben ennek ritkán vagyunk tudatában, pedig a cél ez.
Ők, a Gyógyítók, az igaziak, a saját erőnkhöz, erőforrásainkhoz igyekszenek visszajuttatni bennünket. Legtöbben ennek ritkán vagyunk tudatában, pedig a cél ez. Elveszítettük ugyanis a kapcsolatot saját halhatatlan világunkkal, lelkünk azon részével, amely tapasztalatszerzés céljából öltött testet megszületésünkkel. Minden BESZÉLGETÉS ( nem a fecsegés ) a célból születik, hogy a másik ember, vagy sokszor egy virág, vagy akár egy kedves, elfogadott, tehát szeretett állat személyében tolmácsot kapjunk, akik ez esetben mindig saját belső nyelvünkön szólnak hozzánk, s sohasem mondanak mást, mint amit szeretnénk (lelkünk irányítása mellett) meghallani végre. Ugyanígy van ez minden más esetben is. Sohasem hangzik el mellettünk másnak, vagy nekünk szánva egyetlen szó sem, amely nem a saját utunkra akarna visszavezetni minket.

6 A választás mindig rajtunk áll.
Amikor öröm, vidámság, lelkesedés jár át bennünket egy külső világunkban megjelenő lény segítségével, akkor boldogok, azaz lelkünk szintjén tudatosak vagyunk. Ugyanígy lelkünk szintjére törekszik emelni minket minden bánatot, haragot, vagy kétségbeesést kiváltó esemény, hang, szó, bármely lény közvetíti is azt. A választás mindig rajtunk áll. Nem irányít ebben a világban senki más, mint önmagunk, s korábbi cselekedeteink gyümölcseit ízlelhetjük életünk minden pillanatában. A sorskerékből való szabadulás kitartó munka eredménye. Kizárólag a kellemetlen megélések „belső úton„ való megfordításával, azaz a bennük rejlő kincs felfedezésével válik számunkra lehetővé.

7 Különös lehetőség minden BETEGSÉG ebben a tekintetben.
Elhamarkodott lépés az első jelek észlelésekor menekülőre fogni a dolgot. A világ csak körbe jár, s bármerre indulunk, hogy elfussunk a betegség által közvetített jelek elől, ugyanoda érünk vissza. Egy dolog viszont megváltozik eközben : a menekülés, a rohanás, az ijedtség elveszi az energiát, kiégeti tartalékainkat, s így okoz minden „ súlyos betegség” előbb utóbb halált. Az nem hal bele a betegségbe, aki nem fut el, mert megérti halhatatlansága lényegét.

8 Az nem hal bele a rákbetegségbe,
aki előbb ismeri fel saját maga halhatatlan lényét, mint hiszi el a maga által teremtett rákos sejtekről, hogy azok halhatatlanok. Az nem hal bele a betegségbe, aki észleli a jeleket, meghallja és meglátja a jelek üzenetét, a maga számára helyesen értelmezi azokat, és nem hiszi el az első önkívületi pillanatban, hogy rákos sejtje ( akit ő maga teremtett félelmeivel, elfojtott érzelmeivel) erősebb vagy halhatatlanabb őnála.

9 Csak az hal bele a rákbetegségbe, aki maga magát meggyőzi
( a fent említett módon : másokat megszólaltatva) arról, hogy a rákos szövetburjánzás felette áll Emberi lényének. Sokszor persze a létforgatagból való távozás szándéka oly erős, s az, hogy a test halálával mindez véget ér, oly hihető, hogy nem választjuk a felfelé-kifelé vezető megoldást, nem válunk tudatosabbá, nem akarjuk már érteni a magasabb rezgésű, finomabb, szubtilisabb minőségeink rendszerét. Ekkor nincs mit tenni. Sok életút visszafordíthatatlanul zsákutcába ért, azonban a megfordulás csakis a beteg ember által jöhet létre. Ehhez vezethetnek el a segítők, gyógyítók.

10 amennyiben a beteg is nyitott erre
Mindeközben minden gyógyító a hozzáfordulók révén keres kapcsolatot saját lelke hangjaival, noha ez csak némelyikükben tudatos. A hozzájuk fordulók éppúgy tükörként mutatják a még bennük is ott rejtőzködő gyenge pontokat. Igazán akkor válnak képessé a „ gyógyításra”, ha minden hozzájuk fordulóban a saját belső diszharmóniájukat felfedezve, önmagukat kezelik, amely, amennyiben a beteg is nyitott erre ( a minden és mindenki egy elve alapján) benne is gyógyulást eredményez.

11 Ha a gyógyász megy el előbb, ő maradt alul önmaga rendezésében.
Vannak gyógyítók, akik akár éveken át találkoznak idült betegségben szenvedő betegükkel, s együtt őrzik a diszharmóniát, noha valamelyes egyensúlyos állapot létrejön eközben. Ha a gyógyász megy el előbb, ő maradt alul önmaga rendezésében. Ez ritkán történik meg. A gyógyász szerepét épp azért választhatta, mert benne folyamatosan növekedik a képesség a lelkével, azaz magasabb rezgéstartományával, való kapcsolat felvételre.

12 Mit üzenhetnek nekünk sejtjeink ?
sejtfestés + sejt –fejtés = sejtés : sejtészet sejt (ön) ismeret tanfolyamok mikroszkóp mellett sejtész vezetésével hétfőnként 7 főnként

13 Mit üzen a napi sejtkép ? A nap sejtjei : emlőhámsejtek bélelte járat, bekoncentrálódott mészszemcsékkel, s ez utóbbiak képezik az emlő mammográfiás szűrésének morfológiai alapját. sejt (ön) ismeret tanfolyamok mikroszkóp mellett sejtész vezetésével hétfőnként 7 főnként

14 SZÉL-ELEM SZELLEM GONDOL
TŰZ -ELEM TÜRELEM TUD SZER-ELEM ÉRTELEM ÉRT VÍZ-ELEM ÉRZELEM ÉREZ FÖLD-ELEM KÖTELEM TAPAD

15 C D E F G A B SEJT – SZÍN – KÉP
SEJT SEJTEM SEJTÉRZET SEJTED SEJTELEMZÉS SEJTÉS SEJTÉSZET SEJT – SZÍN – KÉP IBOLYÁNTÚL IBOLYA KÉK ZÖLD SÁRGA NARANCS VÖRÖS


Letölteni ppt "Megmondom a titkát édesem a dalnak:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések