Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A belső műhely Idézetek Carl Gustav Jungtól ( 1875- 1961 ) Turiyam – 2009. www.turiyam.com TURIYAM  Téma: Ébredés.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A belső műhely Idézetek Carl Gustav Jungtól ( 1875- 1961 ) Turiyam – 2009. www.turiyam.com TURIYAM  Téma: Ébredés."— Előadás másolata:

1 A belső műhely Idézetek Carl Gustav Jungtól ( 1875- 1961 ) Turiyam – 2009. www.turiyam.com TURIYAM  Téma: Ébredés

2 Arra a megfigyelésre tettem szert, hogy egy célirányos élet általában jobb, gazdagabb, egészségesebb, mint egy céltalan, és jobb az idővel előre tartani, mint az idő ellen visszafelé lépkedni.

3 Nem nekünk vannak titkaink, hanem az igazi titkok birtokolnak minket.

4 Semmi garancia nincs rá - egyetlen pillanatban sem -, hogy nem követünk el baklövést, vagy nem kerülünk halálos veszélybe. Az ember talán úgy véli, akad biztos út. Ez azonban a holtak útja volna. Akkor már nem történik semmi, vagy semmiképp nem a megfelelő történik. Aki biztos úton jár, tulajdonképpen halott.

5 Szabad akarat az, amikor az ember azt teszi, amit tennie kell.

6 Konfliktusokat ügyes furfangok vagy intelligens hazugságok sohasem oldanak meg; hogy megoldódjanak, el kell viselni őket, amíg a feszültség elviselhetetlenné nem válik; azután az ellentétpárok lassan egybeolvadnak. Egyfajta alkimista eljárás ez, nem pedig racionális választás vagy döntés.

7 Minden valóságos megoldást csakis intenzív szenvedés révén találunk meg. A szenvedés mutatja meg, milyen mértékben vagyunk elviselhetetlenek magunk számára. Egyezz ki ellenségeddel! - a külsővel és a belsővel! Ez a probléma!

8 Az elviselhetetlennek tűnő konfliktus azt bizonyítja, hogy Ön helyesen él. A belső ellentmondás nélküli élet ugyanis vagy csupán fél élet, vagy túlvilági élet, de az csak angyaloknak jár. Isten azonban jobban szereti az embereket, mint az angyalokat.

9 Slide: 2009. jún. 23. Turiyam –Knolmár Marica Képek: Charo Diez TURIYAM  A belső műhely Knolmár Marica : „ Női életkérdések” - online tanácsadás maria@turiyam.com maria@turiyam.com Nézzen be hozzánk, szeretettel várjuk! www.turiyam.comwww.turiyam.com


Letölteni ppt "A belső műhely Idézetek Carl Gustav Jungtól ( 1875- 1961 ) Turiyam – 2009. www.turiyam.com TURIYAM  Téma: Ébredés."

Hasonló előadás


Google Hirdetések