Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vaspálya Rt. Gyöngyös lakóinak szemszögéből. Most kezdte ülését az a részvénytársaság, amely számunkra a vasút megépítését biztosítja. A tárgyalás folyamatosan.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vaspálya Rt. Gyöngyös lakóinak szemszögéből. Most kezdte ülését az a részvénytársaság, amely számunkra a vasút megépítését biztosítja. A tárgyalás folyamatosan."— Előadás másolata:

1 Vaspálya Rt. Gyöngyös lakóinak szemszögéből

2 Most kezdte ülését az a részvénytársaság, amely számunkra a vasút megépítését biztosítja. A tárgyalás folyamatosan zajlik, csak néhány szó hallatszik ki.

3

4 A résztvevők is keményen dolgoznak, akárcsak mi. Ezzel is elnyerték szimpátiánkat, és azt, hogy támogassuk a vasút megépülését.

5

6 Az ülés elnökének harsány hangja tölti be a teret. Határozottan lép fel minden kérdésben.

7

8

9 A részvényesek egytől egyig beleszólnak a vasút építésének folyamatába és jelenlétükkel emelték az esemény színvonalát.

10

11

12

13

14

15 Földjeik egy részét föláldozva, adományokat benyújtva épült meg a vasútvonal.

16

17

18

19 És végül megszavazták a vasútvonal megépítését.

20

21 Köszönettel tartozunk nekik, mert ezzel lehetővé vált az áruk gyorsabb szállítása, és a gyöngyösi emberek, városok közötti utazása.


Letölteni ppt "Vaspálya Rt. Gyöngyös lakóinak szemszögéből. Most kezdte ülését az a részvénytársaság, amely számunkra a vasút megépítését biztosítja. A tárgyalás folyamatosan."

Hasonló előadás


Google Hirdetések